- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
Evet canım adetin 3. günü sabah erkenden aç karna gitmen lazımTamam canım o zaman peki adetin 3. Günü dimi
Kızlar ovülasyon testi negatif bütün belirtiler yalanmuş yarın da adet olurum ben.
gebelik testi yapmaya bile gerek yok şu testten sonra
Kızlar ovülasyon testi negatif bütün belirtiler yalanmuş yarın da adet olurum ben.
Bak bu da benim sabahki negatifim
walla bat yarın canım kestim artık umudu olsa cikmazmiydi ki zate bu ay çok tuhaf geçti benim
Canım gebeliği sabah yaparım diye düşündüm duramadım ovülasyon yaptım. Ama moralim bozuldu boş yereAma bu ovulasyon tatlım gebelik neden yapmadın
Benim lh bayaa açık renk canım ama ne demek istediğini anladım. Sağolsın canım ya beni çok mutlu ettin çökmüş durumdaydım. Allah razı olsun sendenIllede herkezde pozitif vermek zorunda degil ki bak benim 4 gun kala hem lh hem gebelik testim Eki Görüntüle 1563945
Adetime iki gunum var. Bugun iki test yaptim ikiside silik cizgi cikti pozitif galiba yani ama ya aslinda pozitif degilse yada ya devam etmezse cok korkuyorum tam anlamiyla sevinemedim bile
Benim lh bayaa açık renk canım ama ne demek istediğini anladım. Sağolsın canım ya beni çok mutlu ettin çökmüş durumdaydım. Allah razı olsun senden
Ovü testi bende çok stres yaptı ama ben akıntıdan takip ediyorum yarın yum çatlamasının 14. günü olacak varsa çıkar heralde. Bi aksilik olmazsa yarın test yapar foto koyarım. Öptüm canımAllah hepimizden razi olsun birtanem bende ovulasyon test sayesinde hamile kaldim.
Bu ovu.test pik verdikten 10 gun sonra yaptigimda hem gebelik hem ovulasyon.
Ovü testi bende çok stres yaptı ama ben akıntıdan takip ediyorum yarın yum çatlamasının 14. günü olacak varsa çıkar heralde. Bi aksilik olmazsa yarın test yapar foto koyarım. Öptüm canım
Hmm tamam canim olabilir orda nasil bilmiyorum dogrudur hayirlisi inşallah gerek kalmaz gitmeneben Kanadadayim canim burda doktora gitsen bile kadin dogumcuya seni yollamiyolar. Yani arkadasim var 1 yildir deniyolar ve dedikleri su en az 2 yil deneyin olmazsa test yapariz. Hani Turkiye'de cok rahat uzmana gidebiliyorsun. Burda o sans yok maalesef. Her ulkenin ki farkli tabiki.
Canim sanki silik ikinci çizgi varKızlar ovülasyon testi negatif bütün belirtiler yalanmuş yarın da adet olurum ben.
Serpil2630 canım benim kırmızılar geldi
mağlesef bu ayda kısmet değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?