Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar ovülasyon testi negatif bütün belirtiler yalanmuş yarın da adet olurum ben.
gebelik testi yapmaya bile gerek yok şu testten sonra

Eklentiler

• 20150623_210443.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 193
Kızlar ovülasyon testi negatif bütün belirtiler yalanmuş yarın da adet olurum ben.
gebelik testi yapmaya bile gerek yok şu testten sonra

Illede herkezde pozitif vermek zorunda degil ki bak benim 4 gun kala hem lh hem gebelik testim

Son düzenleme:
Bak bu da benim sabahki negatifim

Eklentiler

• 20150623_213217.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 166
walla bat yarın canım kestim artık umudu olsa cikmazmiydi ki zate bu ay çok tuhaf geçti benim

Adetime iki gunum var. Bugun iki test yaptim ikiside silik cizgi cikti pozitif galiba yani ama ya aslinda pozitif degilse yada ya devam etmezse cok korkuyorum tam anlamiyla sevinemedim bile

Adetime iki gunum var. Bugun iki test yaptim ikiside silik cizgi cikti pozitif galiba yani ama ya aslinda pozitif degilse yada ya devam etmezse cok korkuyorum tam anlamiyla sevinemedim bile

Silik cizgi cikti ise vardir kuzum korkma hayirli olsun stresten uzak dur saglikla tutunur annesine insallah.
2 gun sonra yani bat gunu tekrarla cizgi baya koyulastigini goruceksin :)

Benim lh bayaa açık renk canım ama ne demek istediğini anladım. Sağolsın canım ya beni çok mutlu ettin çökmüş durumdaydım. Allah razı olsun senden

Allah hepimizden razi olsun birtanem bende ovulasyon test sayesinde hamile kaldim.
Bu ovu.test pik verdikten 10 gun sonra yaptigimda hem gebelik hem ovulasyon.

Allah hepimizden razi olsun birtanem bende ovulasyon test sayesinde hamile kaldim.
Bu ovu.test pik verdikten 10 gun sonra yaptigimda hem gebelik hem ovulasyon.
Ovü testi bende çok stres yaptı ama ben akıntıdan takip ediyorum yarın yum çatlamasının 14. günü olacak varsa çıkar heralde. Bi aksilik olmazsa yarın test yapar foto koyarım. Öptüm canım

Ovü testi bende çok stres yaptı ama ben akıntıdan takip ediyorum yarın yum çatlamasının 14. günü olacak varsa çıkar heralde. Bi aksilik olmazsa yarın test yapar foto koyarım. Öptüm canım

Insallah canim bende optum pozitif sonuclar almak dilegi ile iyi geceler tatlim

Hmm tamam canim olabilir orda nasil bilmiyorum dogrudur hayirlisi inşallah gerek kalmaz gitmene

Slm ark aranıza yeni katıldım bende iki oğlum var bu ay spirali çıkardım ve 17 si yumurtlama olarak gözüküyordu dayanamadım kan verdım ama 0.22 cıktı göğslerimde şişlik var dokumıyorum ayrıca kasıklarımda batma bır hafta var adete kan testı yumurtlamadan 10 gun sonra yapılıyormuş ben 6 gunde yaptım acabamı diyorum sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…