Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

gunaydın tombık nasıl hıssedıyorsun bugun
Günaydın tatlım
Sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı
Kendimi berbat hissediyorum.
Akşam da eşimle tartıştık zaten hala konuşmuyoruz.
Hamile olsaydım nasıl söylicektim bilmiyorum testi kafasına mı atardım napardım artık
Bugün kesin adet olurum canım karnım ağrıyo zaten
Canını sıktım kusura bakma.Sen nasılsın?

olurmu oyle sey canım bız bugunler ıcın varız. esınle tartıstıgına uzuldum. olsun olur boyle seyler aksama dewam ettırmmeyın ewe gelınce normal bısey olmamıs gıbı dewm edın. bende regl olmadım daha ama agrılarım gecmıs degıl. bekle bakalım belkı gec yumurtlama felan olmustur. benım umudum kalmadı zaten ben artık regl beklıyorum. sen bekle daha ben cunku ıkı kere test yaptım ıkısıde negatıf olunca bıraktım bu ay artık

ben de uzatmak istemiyorum ama çok kırıldım. benim ona lafını bile etmediğim şeyler için o bana dırdır ediyor. Hem de suçlu değilmiş gibi ben konuşmazsam o da konuşmuyo. çok kırıldım canım uzarsa da uzasın diyorum.
yumurtlamayı akıntıdan takip ettim canım tam zamanında oldu. hamile değilim yani. zaten çok da ihtimal dahilinde bir olay değildi.hayırlısı olsun hepimiz için

olsun canım onumuzdekı ay olur daha zamanımız var onumuzde umutsuzlanma lutfen. normalde bız hanımlara dırdırcı dıyolar ama onlar bızden daha dırdırcı zaten

Kizlar merhaba. Ben de bugun ikinci kez kan vermeye gidecegim hcg artışı iyi olmus mu diye. Allah hayirli zamanda herkese bir suru bebecikler yollar insallah uzulmeyin. 3.ayimda tutturduk ama daha onceki gebeligimde epey husranli aylar gecirmistik o yuzden uzuntunun nasil bir sey oldugunu iyi bilirim.. hepinize kocamam sevgiler:)

sonuç çıkınca yazmayı unutma tatlım merak ediyorum

olsun birtanem üzülme bu arada olur ögle evlilikte inşallah düzelir sonuçta hepimizin mükemmel bir evliliği yok herkezin bir sorunu oluyor dünya hali bu..
olmazsa bir dahaki aya bomba gibi başlarsınız merak etme :)

merhaba kızlar inş en erken zamanda bebıslermıze kavusuruz benim adete 5 gün var ama aşırı şişkinlik hissi var ve kasıklarım arada adet olacak gibi sancılanıo bebiş olabilrmi...

olsun birtanem üzülme bu arada olur ögle evlilikte inşallah düzelir sonuçta hepimizin mükemmel bir evliliği yok herkezin bir sorunu oluyor dünya hali bu..
olmazsa bir dahaki aya bomba gibi başlarsınız merak etme :)
Canım ya adet yaklaştıkça ben çok çekilmez oluyorum neysee ki eşim geri adım attı da barıştık:) test negatif de olsa hala adet olmadım bir umut belkiyorum bakalım

merhaba kızlar inş en erken zamanda bebıslermıze kavusuruz benim adete 5 gün var ama aşırı şişkinlik hissi var ve kasıklarım arada adet olacak gibi sancılanıo bebiş olabilrmi...

slm tatlım. Sen de 31in de mi adet olmuştun en son? ben de 5 gün var diye düşünüyorum adetime ama emin olamıyorum, çünkü bazen 28 günde bazen 31 gün de bi oluyorum.

Neyse ben de senin gibi belirtiler yaşıyordum. Göğüslerimde ve karnımda şişlik, arada bi kasıklarımda ağrı. Ama şu aralar pek hissetmemeye başladım. İlginç gerçekten. Akıntım varmış gibi bir his yaşıyorum sürekli ama bir şey bulamıyorum tuvalete gittiğimde. Adet yaklaştıkça korkuyorum ama umarım bu ay olmuştur canım ikimizin de:) erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum ama çok yanlış sonuçlar gördüm burda, ondan da hevesim kaçtı. pazartesş günü normal gebelik testi yapmıştım hiç bir şey çıkmamıştı. Hala umudumu kaybetmiyorum bakalım :)

4 haziranda olmuştum canım adet. bende göğüslerde hiç agrı yok çook nadir ve hissedilmeyecek kadar oluo arda ben bir kimyasal gebelik yaşadım ondada karnım şişmişti o yüzden biraz umutlanıyorm bu ay bide çatlatma iğnesi yaptrdm o umut oluyo...5 gün kala çok erken canım test için yapma o yüzden sabredelim biraz inşallah güzel haberler verirz birbirimize:)

O zaman senin adetine 5 günden daha fazla gün kalmış olması gerekmez mi cnm? Öğütlerini dinleyip haftaya kadar sabredip testi yapmamayı düşünüyorum. İnşallah güzel haberleri vercez en kısa zamanda :)

Canım ya adet yaklaştıkça ben çok çekilmez oluyorum neysee ki eşim geri adım attı da barıştık:) test negatif de olsa hala adet olmadım bir umut belkiyorum bakalım

Barismaniza sevindim tatlim olsun bekle bakalim regl olmadikca umut vardir gec dollenme olmus olabilir

O zaman senin adetine 5 günden daha fazla gün kalmış olması gerekmez mi cnm? Öğütlerini dinleyip haftaya kadar sabredip testi yapmamayı düşünüyorum. İnşallah güzel haberleri vercez en kısa zamanda :)
pardon canım 2 haziranda hasta olmuşum takvime baktımda şimdi... elde olmuo demi nasıl bekliorm son 5 gün hiç geçmio şu ana kadar gayet güzel geçiodu halbuki....

hastaneden döndüm kızlar..betam 131 olmuş. 2 günde üçe katlamış maşallah.. darısı ultrasona artık:) dualarınızı bekleriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…