- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
Bu ovülsyon testi canım. Gebelik testim bembeyazCanim sanki silik ikinci çizgi var
gunaydın tombık nasıl hıssedıyorsun bugunBu ovülsyon testi canım. Gebelik testim bembeyaz
Günaydın tatlımgunaydın tombık nasıl hıssedıyorsun bugun
Günaydın tatlım
Sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı
Kendimi berbat hissediyorum.
Akşam da eşimle tartıştık zaten hala konuşmuyoruz.
Hamile olsaydım nasıl söylicektim bilmiyorum testi kafasına mı atardım napardım artık
Bugün kesin adet olurum canım karnım ağrıyo zaten
Canını sıktım kusura bakma.Sen nasılsın?
ben de uzatmak istemiyorum ama çok kırıldım. benim ona lafını bile etmediğim şeyler için o bana dırdır ediyor. Hem de suçlu değilmiş gibi ben konuşmazsam o da konuşmuyo. çok kırıldım canım uzarsa da uzasın diyorum.olurmu oyle sey canım bız bugunler ıcın varız. esınle tartıstıgına uzuldum. olsun olur boyle seyler aksama dewam ettırmmeyın ewe gelınce normal bısey olmamıs gıbı dewm edın. bende regl olmadım daha ama agrılarım gecmıs degıl. bekle bakalım belkı gec yumurtlama felan olmustur. benım umudum kalmadı zaten ben artık regl beklıyorum. sen bekle daha ben cunku ıkı kere test yaptım ıkısıde negatıf olunca bıraktım bu ay artık
ben de uzatmak istemiyorum ama çok kırıldım. benim ona lafını bile etmediğim şeyler için o bana dırdır ediyor. Hem de suçlu değilmiş gibi ben konuşmazsam o da konuşmuyo. çok kırıldım canım uzarsa da uzasın diyorum.
yumurtlamayı akıntıdan takip ettim canım tam zamanında oldu. hamile değilim yani. zaten çok da ihtimal dahilinde bir olay değildi.hayırlısı olsun hepimiz için
Kizlar merhaba. Ben de bugun ikinci kez kan vermeye gidecegim hcg artışı iyi olmus mu diye. Allah hayirli zamanda herkese bir suru bebecikler yollar insallah uzulmeyin. 3.ayimda tutturduk ama daha onceki gebeligimde epey husranli aylar gecirmistik o yuzden uzuntunun nasil bir sey oldugunu iyi bilirim.. hepinize kocamam sevgiler:)
Günaydın tatlım
Sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı
Kendimi berbat hissediyorum.
Akşam da eşimle tartıştık zaten hala konuşmuyoruz.
Hamile olsaydım nasıl söylicektim bilmiyorum testi kafasına mı atardım napardım artık
Bugün kesin adet olurum canım karnım ağrıyo zaten
Canını sıktım kusura bakma.Sen nasılsın?
Canım ya adet yaklaştıkça ben çok çekilmez oluyorum neysee ki eşim geri adım attı da barıştık:) test negatif de olsa hala adet olmadım bir umut belkiyorum bakalımolsun birtanem üzülme bu arada olur ögle evlilikte inşallah düzelir sonuçta hepimizin mükemmel bir evliliği yok herkezin bir sorunu oluyor dünya hali bu..
olmazsa bir dahaki aya bomba gibi başlarsınız merak etme :)
merhaba kızlar inş en erken zamanda bebıslermıze kavusuruz benim adete 5 gün var ama aşırı şişkinlik hissi var ve kasıklarım arada adet olacak gibi sancılanıo bebiş olabilrmi...
4 haziranda olmuştum canım adet. bende göğüslerde hiç agrı yok çook nadir ve hissedilmeyecek kadar oluo arda ben bir kimyasal gebelik yaşadım ondada karnım şişmişti o yüzden biraz umutlanıyorm bu ay bide çatlatma iğnesi yaptrdm o umut oluyo...5 gün kala çok erken canım test için yapma o yüzden sabredelim biraz inşallah güzel haberler verirz birbirimize:)
Canım ya adet yaklaştıkça ben çok çekilmez oluyorum neysee ki eşim geri adım attı da barıştık:) test negatif de olsa hala adet olmadım bir umut belkiyorum bakalım
pardon canım 2 haziranda hasta olmuşum takvime baktımda şimdi... elde olmuo demi nasıl bekliorm son 5 gün hiç geçmio şu ana kadar gayet güzel geçiodu halbuki....O zaman senin adetine 5 günden daha fazla gün kalmış olması gerekmez mi cnm? Öğütlerini dinleyip haftaya kadar sabredip testi yapmamayı düşünüyorum. İnşallah güzel haberleri vercez en kısa zamanda :)
ALLAH hayırlı etsin canım darısı bize isteyenlere bana da sen de bize dua ethastaneden döndüm kızlar..betam 131 olmuş. 2 günde üçe katlamış maşallah.. darısı ultrasona artık:) dualarınızı bekleriz..
ALLAH hayırlı etsin canım darısı bize isteyenlere bana da sen de bize dua et
hastaneden döndüm kızlar..betam 131 olmuş. 2 günde üçe katlamış maşallah.. darısı ultrasona artık:) dualarınızı bekleriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?