Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kizlar ya benum dun adet gunumdu ama olmadim bugunde olmadim hic bir adet belirtim yok dun test yapmistim ama negatif cikti ne yapmaliyim sizce

Kızlar ben 1 Haziranda bat günü. 14 haziranda ovulasyon testiyle tesbitte yumurtam çatladı. Çift çizgiyi gördüm. Sonra 22/23 haziranda da ovulasyon testi yaptım. Bunda da aynı çıktı. İki kez mi yumurtladım yoksa başka bişeymi. Erken gebelik yaptım negatif çıktı.

Merhaba herkese, ben de geri sayanlardanım. Aslında hissediyorum ama yine de son güne kadar bekleyeceğim. Karasızlığımdan hem şubat hem mart annelerine yazdım :) En güzeli hayırlısını dileyip beklemek. Rabbim bekleyen herkese nasip eder inşallah.. Hamile olanları da tek tek tebrik ediyorum, Rabbim sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin..

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1564628 Bu gün yaptım az daha silik çıktı. 1 temmuz da bat günüm. Beklesem mi kan mı versem

Canım benim de 31inde olmuştu en son ve aynı senin gibi hem yumurtlama takibi için hem de sonrasında yaptığım ovulasyon testleri pozitif çıktı ama geçen pazartesi normal gebelik testim negatifti. Ovulasyon testlerine bu anlamda güvenilir mi bilmiyorum. Beklemeye aldım kendimi ben. Testlere burada yazılanlardan sonra güvenim kalmadı

Benim de bugün 25. Gündü. Belirtilerim vardı ama birden yokoldular gibi. Umudumu kaybetmedim ama adetim geçene kadar test yapmayıp beklemeye karar verdim. Sonra en neti kan testi... İnşallah bu ay tutturmuşuzdur bebişlerimizi cnm :)

Geçen ay 31 inde kırmızılar gel
benim de 30 unda kahverengi leke 31 inde kırmızılar gelmişti geçen ay.28 günde bir adet alıyorum.bugün kahverengi sümüksü bir akıntı geldi az Öne.adet oluyorum mu diyorum ama 26.gün daha.sabahta peçeteye sarı bir akıntı geldi.şu an umudumu kestim ama belim de ağrıyor uzanıyorum

Canım umudunu kaybetme ama adet olursan da canını sıkma. Bende sürekli akıntı varmış gibi bi his oluyo, sonra tuvalette hiç bişey göremiyorum. Karnımda da küçük küçük ağrılar oluyor. Kısmet bakalım, eğer tutunmuşsa bebişler zaten zamanı gelince öğrencez cnm. Yoksa da sonraki aya nasip eder inşallah Allah

Âmin canım Hayırlısı olsun bakalım

[QUOTE="Visneli_Turtam, post: 41513273, member: 613unutulmazcanim evet :)[/QUOTE]

Hayirlisi olsun insalah:) ilkler cok baska ilkler unutulmaz ilklerin yerini hicbir sey tutmaz:) sanki ben simdikini oglum kadar sevemem gibi geliyor su an.. tabi zamanla hisler degisiyordur elbette. Sonuc olarak evlat her sekilde candir:):)

[QUOTE="Visneli_Turtam, post: 41513273, member: 613unutulmazcanim evet :)

Hayirlisi olsun insalah:) ilkler cok baska ilkler unutulmaz ilklerin yerini hicbir sey tutmaz:) sanki ben simdikini oglum kadar sevemem gibi geliyor su an.. tabi zamanla hisler degisiyordur elbette. Sonuc olarak evlat her sekilde candir:):)[/QUOTE]

Tabi canim evlat evlattir ta herkez ogle dio ilkin heyecani bambaska die cunku ilk ayri bir duygu oluyor nasil olucak nasil dogurucam anliycakmiyim ona duzgun annelik yapabilirmiyim kafamda deli sorular oluyor :)
Birde normal dogumu beklioruz nasil olucak aciycakmi ikinabilecekmiyim diorum her gece ruyamda doguruyorum okadar yani sonuctaa canimdan can cikaricam

Hayirlisi olsun insalah:) ilkler cok baska ilkler unutulmaz ilklerin yerini hicbir sey tutmaz:) sanki ben simdikini oglum kadar sevemem gibi geliyor su an.. tabi zamanla hisler degisiyordur elbette. Sonuc olarak evlat her sekilde candir:):)

Tabi canim evlat evlattir ta herkez ogle dio ilkin heyecani bambaska die cunku ilk ayri bir duygu oluyor nasil olucak nasil dogurucam anliycakmiyim ona duzgun annelik yapabilirmiyim kafamda deli sorular oluyor :)
Birde normal dogumu beklioruz nasil olucak aciycakmi ikinabilecekmiyim diorum her gece ruyamda doguruyorum okadar yani sonuctaa canimdan can cikaricam[/QUOTE]
Oyle dusunme allah kolayligini veriyor. Hatta ne kadar cok uzerinde kafa yorarsan o kadar zor oluyor sanki dogum.ben hic dogurabilecek miyim diye dusunmedim. Herkes doguruyor ben niye yapamayayim dedim. 2-3 saatte bitti hakikaten:) relaks olmak lazim relaks:) isim geregi hep bagiran cagiran dogum yaparken ortaliga kufur eden bile cok oldu cok sahit oldum.bu olaylara ama hic etkilenmedim cok sukur. Kulak tikayacan dogum zor diyenlere:)

Oyle dusunme allah kolayligini veriyor. Hatta ne kadar cok uzerinde kafa yorarsan o kadar zor oluyor sanki dogum.ben hic dogurabilecek miyim diye dusunmedim. Herkes doguruyor ben niye yapamayayim dedim. 2-3 saatte bitti hakikaten:) relaks olmak lazim relaks:) isim geregi hep bagiran cagiran dogum yaparken ortaliga kufur eden bile cok oldu cok sahit oldum.bu olaylara ama hic etkilenmedim cok sukur. Kulak tikayacan dogum zor diyenlere:)[/QUOTE]

Cok haklisin canim rabbim verir kolayligini insallah yormiyim bende rahat olmaya calisiyim tabi herkez doguruyor da cevremde herkez sezeryan oldu ya normal yapanlar eskiler o yuzden belkide :)

Merhaba
aranizda çörek otu bal tarcin kürunu deneyen var mi
ben bu ay yedim hakkindaki yorumlari okudukca umudum tavan yapti
diger aylarla kiyasladigimda bu ay 5 gun erken yumurtlama oldu kür sayesinde diye dusundum. Bakalim bata 13 gun var
hamile arkadaslar bi dua bekliyorum sizden onumuzdeki ay anne olucagim mujdelensin bana cok istiyorum

Birde normal dogumu beklioruz nasil olucak aciycakmi ikinabilecekmiyim diorum her gece ruyamda doguruyorum okadar yani sonuctaa canimdan can cikaricam[/QUOTE]
Canimmm bizede belirtilerini yazar misn :))

Canimmm bizede belirtilerini yazar misn :))[/QUOTE]

Belirtim yok denecek kadar di be tatlim goguslerim sismisti aciyordu ovulasyondan sonraki gun.
bir kac kez tansiyonum dusmustu ogle yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…