Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar ya ben bebek hayali kurmuyorum bu ay çok belirti yaşayınca adetten 6 gün önce erken gebelik testi yaptım silik 2. Çizgi çıkto. Sonra kan testi yaptırdım <5 yani negatif. Hergün midem bulanıyor ve çok halsizim. Ayrıca kasıklarım çok ağrıyor adet olucam sanıyorum gidiyorum bakıyorum beyaz süt gibi akıntı. Şimdi adetime 1 gün var. Her gün meraktan idrar testi yapıyorum negatif. :) şu an mide bulantıma dayanamayıp bulantı hapı içtim. Elim ayağım titriyor tansiyonum düşmüş gibi. Regli olmazsam tekrar kan testi yaptırayım diyorum. Olursam da hastane gideceğim belki idrar yolu enfeksiyonudur. Bu kadar bulantı, halsizlik ve ağrı normal gelmiyor bana. Göğüslerim de ağrımaya başladı ama regli günüm geldi sayılır ondan olabilir. :/

bence hamilesin ilk gebeliğimde benimde silik çıkmıştı

bence hamilesin ilk gebeliğimde benimde silik çıkmıştı
Ama sadece erken gebelik testi bi kere silik çıktı. Sonrasındaki kan testinde <5 yazıyordu negatif yani. Bi de her sabah mutlaka idrar testi yapıyorum. Negatif. O yüzden herhalde diyorum idrar yolu enfeksiyonu. Çünkü mide bulantım vr kasık ağrım şiddetli. Testler negatif olduğuna göre geriye o kalıyor. Bugun ilişkiden sonraki 11. Gün adetime de 1 gün kaldı.

Şimdi yardım istiyorum. Benim bat 1 hazirandı. 14/15 hazıranda ovulasyon yaptım. aynı böyle çiftti çizgiler . Düzenli adet oluyorum.28/30 günde bir şimdi bat zamanı Fakat bat 1 temmuz olacak. Ovulasyon yapım dedim. Resimdeki gibi.ben gebelik sandım ama buda yumurtlama çıktı. Resme göre ben dün mü yumurtladım bu gün mü. Sabah da sümüksü uzayan akıntı geldi bir kez. Kafam karıştı. ben iki kez mi yumurtlamış oluyorum.

Baska konularda predictor ile ilgili olumsuz seyler duymustum hep, olmyani var gibi gosteruyormus falan felan diye..kusura bakma seni de ben gaza getirdim illa test yap diye, uzulmene sebep oldum..
önemli değil canım yaşayacağım varmış demek ki öğrenmem gereken şeyler varmış hayırlısı olsun inşallah biraz rahat olmayı başarmam lazım ve bir daha erkenden test yapmam artık olursa zaten ortaya çıkacak yoksada nasip değilmiş :) ama gerçekten üzüldüm yalnız esas üzüldüğüm şey kendi durumum oldu kendimi neden bu kadar kaptırdım bu konuyu neden bu kadar stres sebebi yaptım neden bu kadar sabırsızım diye ve hissettiğim belirtilerin psikolojik olması ihtimali vs üzdü beni :)) o yüzden akışına bırakmaya karar verdim Rabbim hayırlısını nasip etsin bana ve isteyen herkese...

canım benzer şeyleri bende yaşadım bence bir günde adet gününün geçmesini bekle sürekli terst yapıp kendini yıpratma. bende adetime 3 gün kala test yaptım hafif belli oldu çizgi tabiki umutlandım birde benimde ovulasyondan beri hafi kasık ağrım vardı adetime 2 gün kalada kahverengi akıntım oldu bende kesin oldu bu ay diye iyice umutlandım sonra adet günümde dayanamadım kan verdim ama sonuç hüsran adetimde bir gün sonra geldi yani bir gün gecikmiş oldu.... çok umutlanmıştım ama olmadı o yüzden bence gününün geçmesini bekle derim. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ama sen ben bebek hayali kurmuyorum demişsin :) sonradan fark ettim belkide olmuştur ama yinede kendini heveslendirme hayalini kurmasan bile üzülürsün sonra olmazsa

merhabalr uzun süredir takip ediorum ama yeni üye oldum bende bebek istiordum ve bugün hamile oldupumu öğrendim betahcg 56 çıktı gerçi doktor daha çok erken yükselmesi gerek dedi...beklenen adet günü yaptırdım kan tahlilini. çok karışık duygular içindeyim çünkü 6 ay önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu o yüzden birazda endişeliyim aynı şeyleri yaşamaktan dolayı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Evet bebek hayalim yok. Şu an bebek demek tüm planlarımı yeniden gözden geçirmem demek. Ama meraklı bir yapıya sahibim sürekli test yapmam ondan. :) bilmiyorum, dedim ya bu kadar bulantı ve ağrı normal gelmiyor. Regli olursam idrar yolu enfeksiyonu, olmazsam hamileyim diyorum.

KENDİNE DİKKAT ET BENDE 4 AY ÖNCE 51 ÇIKTI. KİMYASAL GEBELİK OLDU. İKİ GÜN SONRA MUTLAKA KAN VER İKİ KATINA ÇIKMASI GEREKİYOR

hayırlısı olsun o zaman :)) en güzeli aslında beklemeden gelmesi beklemek inan hiç kolay değil ki bende daha beş aydır deniyorum gerçekten çok zormuş Rabbim aratmasın

hayırlısı olsun o zaman :)) en güzeli aslında beklemeden gelmesi beklemek inan hiç kolay değil ki bende daha beş aydır deniyorum gerçekten çok zormuş Rabbim aratmasın

Pardon bir şey soracaktım.Bu gebelik testini yaparken idrar kabının içine testi sokup sonucu öyle elde edersek sonucun yanlış olma ihtimali var mı ?Çünkü ben damlatma işini yapamayınca öyle yapmıştım

Eger ki damlatilanlardansa fazla kacmis olabilir ama strip adi altinda satilansa batirip cikartilan sorun yok ozaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…