- 19 Haziran 2015
- 224
- 234
- 18
Miratech marka.4 tam damla damlatın diyor.sonuçta da tek çizgi çıkmıştı ama.iki gündür açık kahve geliyor regliim kırmızıya dönmediEger ki damlatilanlardansa fazla kacmis olabilir ama strip adi altinda satilansa batirip cikartilan sorun yok ozaman.
Miratech marka.4 tam damla damlatın diyor.sonuçta da tek çizgi çıkmıştı ama.iki gündür açık kahve geliyor regliim kırmızıya dönmedi
Tamam canım tesekkürlerSokulememissin canim eger ki leke gecerde regl olmazsan tekrarla testi
Tamam canım tesekkürler
Bende beklememmistim ama yaptim cnm negatif cikti uzuldum hala adet belortim yokBukadar bekleyemezdim bile. yap tabiki bize de söyle sonucu
Canim hamilesin er deyerin 5 ve 5 sin ustun deyse pozitif demektirAma sadece erken gebelik testi bi kere silik çıktı. Sonrasındaki kan testinde <5 yazıyordu negatif yani. Bi de her sabah mutlaka idrar testi yapıyorum. Negatif. O yüzden herhalde diyorum idrar yolu enfeksiyonu. Çünkü mide bulantım vr kasık ağrım şiddetli. Testler negatif olduğuna göre geriye o kalıyor. Bugun ilişkiden sonraki 11. Gün adetime de 1 gün kaldı.
5in altı demekmiş bu "<5". Yarın adet olmam lazım. 2 gündür mide bulantısı kasık ve bel ağrısı çekiyorum. Az önce açık kahve leke geldi. Sanırım adet olucam. Bu arada ben daha önce hiö dikkat etmedim. Regl oluncağı zaman ateş yükselir mi? 36.9 ateşim.Canim hamilesin er deyerin 5 ve 5 sin ustun deyse pozitif demektir
Bilmiyorum canim5in altı demekmiş bu "<5". Yarın adet olmam lazım. 2 gündür mide bulantısı kasık ve bel ağrısı çekiyorum. Az önce açık kahve leke geldi. Sanırım adet olucam. Bu arada ben daha önce hiö dikkat etmedim. Regl oluncağı zaman ateş yükselir mi? 36.9 ateşim.
Vallaha ben ki bebek hayali kurmadığım halde gün geçmek bilmedi bana. Sürekli idrar testi yaptım. Şimdi ateşim 37 oldu diye araştırma yapıyorum netten. Sizleri çok iyi anlıyorum. Büyük stres. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.Bat son 2 gun beklemek cokkk zor yaaaa
amin insallahVallaha ben ki bebek hayali kurmadığım halde gün geçmek bilmedi bana. Sürekli idrar testi yaptım. Şimdi ateşim 37 oldu diye araştırma yapıyorum netten. Sizleri çok iyi anlıyorum. Büyük stres. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.
lirti yokmerhaba kızlar inş en erken zamanda bebıslermıze kavusuruz benim adete 5 gün var ama aşırı şişkinlik hissi var ve kasıklarım arada adet olacak gibi sancılanıo bebiş olabilrmi...
merhaba kızlar
yarın ıcın doktordan randevu aldım ıkı gundur ıdrar kesem asırı derecede cok agrıyor ve az idrarım olmasın ragmen sureklı tuvalete cıkma ıstegı duyuyorum. yanma oluyor bırde. yarın hem kan testı yaptırıp hamıle olup olmadıgıma baktırcam hemde ıdrar yolu enfeksıyonumu oldum ona bakılcak. cok fena bıseymıs bunu agrısı
canım bekle bencekızlar en erken gebelik testi ne zaman yapabiliyoruz benim de adetime 5-6 gün kaldı...
beklemek çokkk zoorr
ama işin kötüsü bir belirti de yokkkk
kızlar en erken gebelik testi ne zaman yapabiliyoruz benim de adetime 5-6 gün kaldı...
beklemek çokkk zoorr
ama işin kötüsü bir belirti de yokkkk
KASIKLARIM ÇOK AĞRIYOR AĞLAYACAĞIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?