Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canim hamilesin er deyerin 5 ve 5 sin ustun deyse pozitif demektir

Canim hamilesin er deyerin 5 ve 5 sin ustun deyse pozitif demektir
5in altı demekmiş bu "<5". Yarın adet olmam lazım. 2 gündür mide bulantısı kasık ve bel ağrısı çekiyorum. Az önce açık kahve leke geldi. Sanırım adet olucam. Bu arada ben daha önce hiö dikkat etmedim. Regl oluncağı zaman ateş yükselir mi? 36.9 ateşim.

Son düzenleme:
Bilmiyorum canim

Bat son 2 gun beklemek cokkk zor yaaaa
Vallaha ben ki bebek hayali kurmadığım halde gün geçmek bilmedi bana. Sürekli idrar testi yaptım. Şimdi ateşim 37 oldu diye araştırma yapıyorum netten. Sizleri çok iyi anlıyorum. Büyük stres. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.

benim de beş günüm var ama hiçbir be
merhaba kızlar inş en erken zamanda bebıslermıze kavusuruz benim adete 5 gün var ama aşırı şişkinlik hissi var ve kasıklarım arada adet olacak gibi sancılanıo bebiş olabilrmi...
lirti yok

merhaba kızlar

yarın ıcın doktordan randevu aldım ıkı gundur ıdrar kesem asırı derecede cok agrıyor ve az idrarım olmasın ragmen sureklı tuvalete cıkma ıstegı duyuyorum. yanma oluyor bırde. yarın hem kan testı yaptırıp hamıle olup olmadıgıma baktırcam hemde ıdrar yolu enfeksıyonumu oldum ona bakılcak. cok fena bıseymıs bunu agrısı

idrar yollarında enfeksiyon olabilir ...belirtilerden sanki bana öyle geldi...doktor test yapar zaten

kızlar en erken gebelik testi ne zaman yapabiliyoruz benim de adetime 5-6 gün kaldı...
beklemek çokkk zoorr
ama işin kötüsü bir belirti de yokkkk

Bat tarihinden 8 gun once hafif kahvenrengi kanamam olmuştu cok az di damla damla ve 3 gun surdu hatta 4 gun ve 2 gun sonra simdi baktim yine kahverengi kanamam olmuş bu seferdi biraz daha cok bu arada adette gunum 27 haziran er duzensiz deyilseyine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…