Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

aynacım benım kasık agrılarım gectı ıdrar kesem cok agrıyor sımdı gelde bırlıkte aglıyalım (((
2 GECEDİR AĞLIYORUM EŞİM DE ŞAŞKIN BU KADAR AĞRIM OLMASINA YARIN DOKTORA GİDECEĞİM ŞİMDİ YENİDEN BAŞLADI AĞLAYACAIM GERÇEKTEN

BİR HAFTA OLDU ADETİM BİTELİ CANIM YARIN YUMURTALARIMA BAKMAYA GİDECEĞİM DOKTORA KLOMEN KULLANDIM 2.AYIM

hadi hayırlısı canım belki yumurtalar olgunlaşmıştır klomen ovulasyon zamanında sancı yapıyormuş gelişmeleri yazarsın dr a gittikten sonra

bu defa alırsın inşallah canm kucagına belirtilerini paylaşır mısın bizle..

slm kızlar,

benim sat 31 mayıstı, hala adet olmadım ama 22sinde yaptığım normal gebelik testi ve dün yaptığım erken gebelik testlerinde bişi çıkmadı. Kasıklarıma tek taraflı ağrılar giriyor, sizce hala umut beslemeli miyim? Yoksa adet mi olurum? bat kaç olur diye düşünmeliyim? kullandığım telefon uygulamasına göre bat 1 ağustos, yani 5 gün var, kafam karışık

bende senin gibiyim normalde hesaplamama göre günüm geçti telefon uygulamasına göre bugün. Test için bi kaç gün daha bekleyecem bakalım

biraz daha bekle arkadaşım eğer beklemek istemiyorsan kan testi yaptır idrar testleri yanıltıcı olabiliyor
adet döngüne göre senin hesapladın bat.ı baz almalısın uygulamalar standart bat hesaplıyor bence

biraz daha bekle arkadaşım eğer beklemek istemiyorsan kan testi yaptır idrar testleri yanıltıcı olabiliyor
adet döngüne göre senin hesapladın bat.ı baz almalısın uygulamalar standart bat hesaplıyor bence

Haklısın cnm, belki psikolojik ama testlere güvenmiyorum pek. Zaten bir daha parayı gebelik testlerine değil iyi ovulasyon testi almaya harcama kararı aldım. Tabi bu ay adet olmamayı başarırsam inşallah bunlara gerek kalmaz :) çok istiyorum ya çok. Hamile arkadaşlar bize de dua edin nolur:)

Hanımlar merhaba

Ovulasyon günüm pazartesiydi 22si yani daha üzerinden 4 gün geçti ama 2-3 günden beri kasıklarımda ve rahmimde batma gibi kasılmalar hissediyorum.. Adet sancısı gibi ama daha hafifi..
Belirtimidir ovulasyondanmıdır anlamadım yardımcı olabilecek kimse varmı ya da aynı durumu yaşayan..
Belirti bukadar erken olmaz dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…