KASIKLARIM ÇOK AĞRIYOR AĞLAYACAĞIM
BİR HAFTA OLDU ADETİM BİTELİ CANIM YARIN YUMURTALARIMA BAKMAYA GİDECEĞİM DOKTORA KLOMEN KULLANDIM 2.AYIMkaç gün var bat ına canım
2 GECEDİR AĞLIYORUM EŞİM DE ŞAŞKIN BU KADAR AĞRIM OLMASINA YARIN DOKTORA GİDECEĞİM ŞİMDİ YENİDEN BAŞLADI AĞLAYACAIM GERÇEKTENaynacım benım kasık agrılarım gectı ıdrar kesem cok agrıyor sımdı gelde bırlıkte aglıyalım(((
BİR HAFTA OLDU ADETİM BİTELİ CANIM YARIN YUMURTALARIMA BAKMAYA GİDECEĞİM DOKTORA KLOMEN KULLANDIM 2.AYIM
2 GECEDİR AĞLIYORUM EŞİM DE ŞAŞKIN BU KADAR AĞRIM OLMASINA YARIN DOKTORA GİDECEĞİM ŞİMDİ YENİDEN BAŞLADI AĞLAYACAIM GERÇEKTEN
YAZARIM CANIMhadi hayırlısı canım belki yumurtalar olgunlaşmıştır klomen ovulasyon zamanında sancı yapıyormuş gelişmeleri yazarsın dr a gittikten sonra
SEN DE YAZ BEN DE YAZARIM CANIMaynen bende yarın gıdıyorum ıhmal etme cnm sonucunu beklıyorun
canım 3 günüm kaldı ama belirtiler gitti resmenbenim de beş günüm var ama hiçbir be
lirti yok
bu defa alırsın inşallah canm kucagına belirtilerini paylaşır mısın bizle..merhabalr uzun süredir takip ediorum ama yeni üye oldum bende bebek istiordum ve bugün hamile oldupumu öğrendim betahcg 56 çıktı gerçi doktor daha çok erken yükselmesi gerek dedi...beklenen adet günü yaptırdım kan tahlilini. çok karışık duygular içindeyim çünkü 6 ay önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu o yüzden birazda endişeliyim aynı şeyleri yaşamaktan dolayı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
yapma
canım bekle bence
slm kızlar,
benim sat 31 mayıstı, hala adet olmadım ama 22sinde yaptığım normal gebelik testi ve dün yaptığım erken gebelik testlerinde bişi çıkmadı. Kasıklarıma tek taraflı ağrılar giriyor, sizce hala umut beslemeli miyim? Yoksa adet mi olurum? bat kaç olur diye düşünmeliyim? kullandığım telefon uygulamasına göre bat 1 ağustos, yani 5 gün var, kafam karışık
canım 3 günüm kaldı ama belirtiler gitti resmensadece ateş var napalım kısmet testini adet gününde yap silikte olsa çıkıo
inş güzel haberler alırız4 gün kaldı bakalım...merak başa bela...
slm kızlar,
benim sat 31 mayıstı, hala adet olmadım ama 22sinde yaptığım normal gebelik testi ve dün yaptığım erken gebelik testlerinde bişi çıkmadı. Kasıklarıma tek taraflı ağrılar giriyor, sizce hala umut beslemeli miyim? Yoksa adet mi olurum? bat kaç olur diye düşünmeliyim? kullandığım telefon uygulamasına göre bat 1 ağustos, yani 5 gün var, kafam karışık
biraz daha bekle arkadaşım eğer beklemek istemiyorsan kan testi yaptır idrar testleri yanıltıcı olabiliyor
adet döngüne göre senin hesapladın bat.ı baz almalısın uygulamalar standart bat hesaplıyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?