Kızlar daha önce benim gibi bi çatlağa denk geldiniz mi bilmem ama regl oldum şu an çok mutluyumOf ne stres yapmışım hamileyim değilim miyim diye. Üstümden yük kalktı vallaha. Biliyorum çok söyledim ama Allah çok isteyip de bunu her ay yaşayanlara yardım etsin. Canı gönülden istiyorum. Rabbim bana ders verdi. Hep hamile kalmak istemiyorum ben daha çocuğum bir sürü hayalim var benim insanlar niye hamile kalmak için kendini bu kadar yıpratıyor anlamış değilim derdim ama vücut belirti gösterince ister istmez stresr girip hamile olup olmadığını düşünüyorsun regli olana kadar. Çıkan negatifler umrunda olmuyor. Çünkü srn o belirtileri normal gmrmüyorsun. Hep tamam negatif ama belki erken başlamıştır belki hamileyimdir diyorsun. Ben regli olarak kurtuldum bu histen İnşallahhhhhhhhhh sizler de pozitifleri görerek musmutlu olur kurtulursunuz bu bekleyişten Allah isteyen herkese tez zamanda güzel haber almayı nasip eder inşallah. Amin.
Aminnnnnn :) Bu arada prodictor un güvenilir olmadığını ben de kanıtlamış oldumolsun ne güzel regl olmuşsun vicut rahatlamış aşk olsun ne çatlağı ayol :)
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah :)
Bende artık beklemicem besgun gecti ama test negatif bel agrisi mie bulantısı vae ama ck uzuldm
Aminnnnnn :) Bu arada prodictor un güvenilir olmadığını ben de kanıtlamış oldum
İhihihi olsun bir müsubet bin nasihattan iyidit derlerevet ögle olmuş oldu tatlım uyardık seni ama :)
Kızlar doktordan geliyorum şimdi inşallah hayirlisiyla bi bebisimiz olucakhcg 264.9 çıktı. Doktor kese gözükmeden tam gebelik diyemem bu değerin saliya kadar artması gerekir dedi. Ben hastayım diye gittim Oysaki. Bu arada idrar testimde bi sıkıntı çıkmadı ama benim idrar kesemin ağrısı bir türlü geçmedi kızlar. Doktor bişey yok diyor ama ben ağrıdan duramiyorum desem yeridir. Sadece idrar kesemde ağrı ve sık idrara çıkma istediğim var. Sizce normalmiiii
Bende artık beklemicem besgun gecti ama test negatif bel agrisi mie bulantısı vae ama ck uzuldm
Beklenen adetine 1 hafta kala yapılabiliyor diye biliyorum ama yanıltmak istememgünler eksildikçe çoğalıyor sanki
30 haziran adet tarihim
ama hala bir gebelik belirtisi bile yok
ümidimi kaybediyorum
kan tahlili ne zaman yapılıyor kızlar?
Merhaba arkadaşlar. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı, güzel evlatlar nasip etsin inşallah. Bekleyişlerimizin sonu mutluluk olur umarım. Size sormak istediğim bat a 2 gün kala kanda gebelik çıkar mı? 2 gün daha bekleyecek gücüm yok. Sürekli hayal kuruyorum ve bu beni mahvediyor
Günlerdir göğülerimde ağrı, sol kasığımda da batma, belimde ve bacakların ağrı var ama hafif. Ve dün gece şiddetli baş dönmesi yaşadım. Ama nedense bunlar bana psikolojikmis gibi geliyor. Hem vajinismus hastasıyımÇıkar canım belirtilerin varsa test yaptır.
Merhaba..ben de ilk hamileliğimde vajinismustum,olma ihtimali var yani :)Günlerdir göğülerimde ağrı, sol kasığımda da batma, belimde ve bacakların ağrı var ama hafif. Ve dün gece şiddetli baş dönmesi yaşadım. Ama nedense bunlar bana psikolojikmis gibi geliyor. Hem vajinismus hastasıyımama yumurtlama günlerimde spermlerin içeri gittiginden eminim. Bilemiyorum
İnşallah. En iyisi gidip kan testi yaptırmak galiba. Gebelik yoksa bile bu stresle adet olamiycam. Daha önce yaşadım çünkü.Merhaba..ben de ilk hamileliğimde vajinismustum,olma ihtimali var yani :)
İnşallah. En iyisi gidip kan testi yaptırmak galiba. Gebelik yoksa bile bu stresle adet olamiycam. Daha önce yaşadım çünkü.
Haklısınız en garantisiİnşallah. En iyisi gidip kan testi yaptırmak galiba. Gebelik yoksa bile bu stresle adet olamiycam. Daha önce yaşadım çünkü.
Arkadaşlar bir bakn ne olr. Adetmn28.gunndeym.32 gunde oluyorum. Bi haftadr kask bel agrm vardi hafif. Ama 2gundr cook agrio özellikle kasgm. Kalcamda ve bacagmdada hssedyorm bzen. Ama agrnn bu kadr uzun sure kalmsi korkutyoradet agrma benzmyor bu kadar erken baslmz ki o . Mujdeci bi ahri olablr mi ne dersnz yoksa kistm faln mi var bu arada klomen kllandm. En son gttgmde yumrtlmam olmstu ve kis t falan yoktu. Sonrdn olsms olablr mi. Sevgi ve dua ile
ya kızlar bişey sorcam dün akşam benim çatlatma iğnemin dün 13. günüydü test yaptım gölge gibi çizgi çıktı nedir acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?