Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

çıkabilirde çıkmayabilirde :) erken testlerden al canım normal gebelik testlerinden alma onlar çok yanıltıcı oluyorlar

Merhaba kızlar.benim serüvende yaklasik 6aydir devam ediyor.subatta kimyasal tarzi bir gebelik oldu ve hazirandayiz bir daha olmadi henuz.bu ay baya yol aldik gibi goruyorum kendimizi .ben hormon testlerimi yaptirdim normal cikti hepsi ,eşim sperm testi yaptirdi gayet iyi cikti.bugun dr a gittim 10.gunum 19mm olmus bir yum vardi.bir tane daha vardi ama o kucuktu daha.anlayacaginiz ortada sebep yok olmamasi icin ama olmayinca olmuyor.ben ekimde kist ameliyati oldum ve tuplerime bakti dr acik dedi.simdi rahim filmi kaldi cektirmedigim sadece.bu ay burda sizlerle paylasmak istedim gelismeleri.bana da dua edin :) bakalim bu ay bir sey olacak mi merakla bekleyecegim yine

inş. canım herşey gönlünce olur ve hamiş kalırsınnn

inş. canım herşey gönlünce olur ve hamiş kalırsınnn
Aminnnnn insallah canim guzel haberler paylasiriz yakin zamanda.her ay yeni bir umutla basliyor.her ayin basinda bu ay takmayacagim diyorum ama olmuyor hep aklimin bir kosesinde

Merhaba, bu ay yüksek ihtimal hamileyim diyordum ama dün regl oldum. Kısmet değilmiş inşallah temmuzda hayırlı haberleri yazarım.

Aminnnnn insallah canim guzel haberler paylasiriz yakin zamanda.her ay yeni bir umutla basliyor.her ayin basinda bu ay takmayacagim diyorum ama olmuyor hep aklimin bir kosesinde

Aynen cnm ya. Hep aynı duyguları hissediyoruz, keşke stres yapmayıp unutup sonradan öğrenebilsek de bebişlerimiz tutunsa. Valla psikoloğa gidip stressiz nasıl dururum diye sormayı bile düşünüyorum :)

Yakinmis tarihler canim benimde 5-6 temmuz.. ilk gebelik mi olacak ?
Evt cnm daha once malesef bi kurtajim olmustu zorunlu hic cocuk yok yani ilk olucak biraz da yumurtalik rezervi sorunum var erken menapoz olabilirmis o yuzden bi an once olsun istiyorum Allahin izniyle

Aminnnnnn :) Bu arada prodictor un güvenilir olmadığını ben de kanıtlamış oldum
Canimprodictorun kullanma klavuzunu okumustum hafif cizgi negatif sonuc diyodu bence herkesi yaniltmasini sebebi o olabilir bu kadar hatali bi test olamaz cunku elinde varsa bi bakarmisin rica etsem cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…