- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
günler eksildikçe çoğalıyor sanki
30 haziran adet tarihim
ama hala bir gebelik belirtisi bile yok
ümidimi kaybediyorum
kan tahlili ne zaman yapılıyor kızlar?
Merhaba arkadaşlar. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı, güzel evlatlar nasip etsin inşallah. Bekleyişlerimizin sonu mutluluk olur umarım. Size sormak istediğim bat a 2 gün kala kanda gebelik çıkar mı? 2 gün daha bekleyecek gücüm yok. Sürekli hayal kuruyorum ve bu beni mahvediyor
inş. canım herşey gönlünce olur ve hamiş kalırsınnnMerhaba kızlar.benim serüvende yaklasik 6aydir devam ediyor.subatta kimyasal tarzi bir gebelik oldu ve hazirandayiz bir daha olmadi henuz.bu ay baya yol aldik gibi goruyorum kendimizi .ben hormon testlerimi yaptirdim normal cikti hepsi ,eşim sperm testi yaptirdi gayet iyi cikti.bugun dr a gittim 10.gunum 19mm olmus bir yum vardi.bir tane daha vardi ama o kucuktu daha.anlayacaginiz ortada sebep yok olmamasi icin ama olmayinca olmuyor.ben ekimde kist ameliyati oldum ve tuplerime bakti dr acik dedi.simdi rahim filmi kaldi cektirmedigim sadece.bu ay burda sizlerle paylasmak istedim gelismeleri.bana da dua edin :) bakalim bu ay bir sey olacak mi merakla bekleyecegim yine
Aminnnnn insallah canim guzel haberler paylasiriz yakin zamanda.her ay yeni bir umutla basliyor.her ayin basinda bu ay takmayacagim diyorum ama olmuyor hep aklimin bir kosesindeinş. canım herşey gönlünce olur ve hamiş kalırsınnn
Kan verdim bile. Normalde 10 dk önce sonucu almam gerekiyordu ama sistemlerinde sorun çıkmış 1 saat daha bekliycemçıkabilirde çıkmayabilirde :) erken testlerden al canım normal gebelik testlerinden alma onlar çok yanıltıcı oluyorlar
Aminnnnn insallah canim guzel haberler paylasiriz yakin zamanda.her ay yeni bir umutla basliyor.her ayin basinda bu ay takmayacagim diyorum ama olmuyor hep aklimin bir kosesinde
Merhaba, bu ay yüksek ihtimal hamileyim diyordum ama dün regl oldum. Kısmet değilmiş inşallah temmuzda hayırlı haberleri yazarım.
insallah canim burasi ilce oldugu icin sali gunleri kan verilebilio... ama esim gebelik testi alcak sabah yapacagm insallah cikar ve ilki gibi dusmez..muhtemelen hamilesin canım kan testi yaptır bence emin olmak için
yok adet belirtim ama ara ara belim agriyor kasiklarda batma bebndede varHayırlısı olsun sıkma canını. adet belirtin var mı peki. belki geç döllenme olabilir. benimde bir gün geçti adetin belirtisi bile yok. Kasıklarımda batmalar devam ediyo sadece.
esim erken diyor ya sali gunu gidicm artkMerhaba. İstersen bir de doktora gidip kan tahlili yaptır. Daha net olur.
Öyle canım reglim bitsin bu sefer dikkatli olacağız. Artık sonrası nasip... Buraya ugrarım ben de. Beraber bekleyeceğim arkadaşlarım olurhayırlısı inşallah canım diğer aya inşallah
şimdi yaptırabilirsin canım sen kan testini geç döllenme değil ise belli olur
Kan verdim bile. Normalde 10 dk önce sonucu almam gerekiyordu ama sistemlerinde sorun çıkmış 1 saat daha bekliycemDua edin lütfen
Evt cnm daha once malesef bi kurtajim olmustu zorunluYakinmis tarihler canim benimde 5-6 temmuz.. ilk gebelik mi olacak ?
Canimprodictorun kullanma klavuzunu okumustum hafif cizgi negatif sonuc diyodu bence herkesi yaniltmasini sebebi o olabilir bu kadar hatali bi test olamaz cunku elinde varsa bi bakarmisin rica etsem cok merak ediyorumAminnnnnn :) Bu arada prodictor un güvenilir olmadığını ben de kanıtlamış oldum
Yaa ciddimisin ben ne zaman kan tahliline gitsem kac gun gecti gununuz diye sordular hep gecmedi dedigimd3 gecince gelin cikmaz diye geri yolladilarBeklenen adetine 1 hafta kala yapılabiliyor diye biliyorum ama yanıltmak istemem
SAĞOL CANIM ŞİMDİ DE İFTARA AZ KALDIAllah kabul etsin afiyetler olsun...
SADECE PAROL İÇEBİLİRSİN HERALDE CANIM KARŞI KOMŞUM HAMİLE O SADECE PAROLA İZİN VAR DEDİKızlar ağrı kesici içsem hamileysem bir şey olur mu? Bacaklarım çok ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?