Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ben negatifimi aldım kizlar. Inşallah siz böyle bi sonuç almazsınız tokat gibi oluyo valla sabah sabah. ... Allahım inşallah diğer tüm anne olmak isteyenler benim bu sabah yasadigimi Yaşamaz. Amin...

Üzülme canım Rabbim hayırlısını verir inşallah. Elbet onunda vakti saati gelecek sen yeterki moralini bozma. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Cikmiyor ben denemustim bat gunu yaparsan cikabilir cnm gibigibiyim

bikac gun kala test yapip ogrenen var idraar testinde bile silik cikabiliyor ama bilirkisilere sorsan sana derler ki, 4 gun gecikince kanda, 10 gun gecikince idrar belli olur. Eger varsa bile negatif cıkmasini onlemek icin en azindan gunune kadar beklemek gerek. Ben de zor tutuyorum kendimi ama yapacak bir sey yok Onu ogrensen bile bu sefer kese yok kalp atısı yok, annelik sabir isi ilk dk sından itibaren :))

UOTE="glamourf, post: 41569918, member: 687039"]bikac gun kala test yapip ogrenen var idraar testinde bile silik cikabiliyor ama bilirkisilere sorsan sana derler ki, 4 gun gecikince kanda, 10 gun gecikince idrar belli olur. Eger varsa bile negatif cıkmasini onlemek icin en azindan gunune kadar beklemek gerek. Ben de zor tutuyorum kendimi ama yapacak bir sey yok Onu ogrensen bile bu sefer kese yok kalp atısı yok, annelik sabir isi ilk dk sından itibaren :))[/QUOTE]
AyNen oyle cnm kesin snc icn beklemek gerek

yaa ne biliyim işte bazıları ilişkiden 4 gün sonra falan pozitifi yuakalamış bi umut belki bizimki de çıkar bu kadar heycaba kalbim dayanmıyo benim valla çarpıntı oldu geceleri uyku uyuyamıyorum günler geçmiyo ((

Merhaba Hanımlar, benimde BATa son 7 ...
5 gündür falan kasıklarımda hafif hafif kasılmalar ve batmalar var .. İnşallah hamilelik belirtisidir.. Ggöğüslerimde dün akşam itibariyle hafif ağrımaya başladı.. İnşallah psikolojik değildir..

Valla içimde zerre umut kalmadı kizlar hiç bişey için. O kadar lanet bişey ki şu negatifleri görmek veya kanda o değerin çok düşük çıkması. Bir daha umutlanmak mı geciktim diye tövbe. Şuan o kadar moralim bozukki anlatamam....

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, ben de bu sabah adet oldum sanırım. Hala adetimin rengine bakıp kahverengi diye umutlanıyorum. Her seferinde takmayacağım kafama diye karar alıyorum ama resmen psikologluk duruma geldim. Aklım fikrim bu konuda. Bu ay ovulasyonu clearblue ile takip edip başka hiç bi test yapmayacağım, hatta takvime bile dikkat etmeyeceğim.

Kızlar sizi umutlandırmak istemem ama ben bayaa şakır şakır kanamam varken öğrenmiştim gebeliğimi gayet de sağlıklıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…