Kızlar sizi umutlandırmak istemem ama ben bayaa şakır şakır kanamam varken öğrenmiştim gebeliğimi gayet de sağlıklıydı
Haklısın canım galiba bekleyince biraz da stresten olmuyo gibime geliyo ben de o gebeliğim istenmeyen bi gebelikti açıkçası boşanma davam açılmıştı hiç ummadığım bi zaman hatta korunurken olmuştu herşey kısmet hayırlısı olsun hakkımızdaKeşke canım keşke ama öyle olduğunu pek sanmıyorum benimkinin. İnşallah önümüzdeki ay. Allah kısmet ederse her şekilde olur tabi, sanırım Allah'ın belirlediği zamanda değilim hala. Sabretmek ve kafamı başka şeylere vermem lazım. Teşkür yine de tatlım :)
Haklısın canım galiba bekleyince biraz da stresten olmuyo gibime geliyo ben de o gebeliğim istenmeyen bi gebelikti açıkçası boşanma davam açılmıştı hiç ummadığım bi zaman hatta korunurken olmuştu herşey kısmet hayırlısı olsun hakkımızda
Olsun öyle de demesinler canım yine de o da ayrı bi stres sebebi olur bizim gibilere.. Herşeyin hayırlısı diyip biraz oluruna bırakmak gerekiyo sanırım doğrusu bu.. Vakti gelmeyince hiçbişey olmazmışEvet canım, istemeyenlerin daha kolay oluyor zaten. İsteyince stres çok etkiliyor. Şimdi keşke gerçekten istemiyor olsam ya da biri olmuyor sizin dese de kafamı biraz rahatlatsam diyorum. O zaman olacağına eminim :)
Olsun öyle de demesinler canım yine de o da ayrı bi stres sebebi olur bizim gibilere.. Herşeyin hayırlısı diyip biraz oluruna bırakmak gerekiyo sanırım doğrusu bu.. Vakti gelmeyince hiçbişey olmazmış
Aynen bence de öyle yap ben de tatile çıkıcam Temmuzun 6sında o tarihe kadar kendime işe güce vurmayı düşünüyorumHaklısın cnm, abarttım sanırım biraz. Ama kararlıyım bu ay serbest bırakacam kendimi. Hatta tez yazmam gerekiyor, teze kasıp unutcam bu konuyu :) Belki bu sayede tezimi bitiririm
Aynen bence de öyle yap ben de tatile çıkıcam Temmuzun 6sında o tarihe kadar kendime işe güce vurmayı düşünüyorum
Işte bak adetin renginden bile umut bulmaya çalışıyoruz resmen bende senin gibiyim. Hala regl olmadım ama olucam biliyorum hem kan sonucu yani kesin bişey sonuçta. Allahtan ümit kesilmez ne diyelim.canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, ben de bu sabah adet oldum sanırım. Hala adetimin rengine bakıp kahverengi diye umutlanıyorum. Her seferinde takmayacağım kafama diye karar alıyorum ama resmen psikologluk duruma geldim. Aklım fikrim bu konuda. Bu ay ovulasyonu clearblue ile takip edip başka hiç bi test yapmayacağım, hatta takvime bile dikkat etmeyeceğim.
Ben negatifimi aldım kizlar. Inşallah siz böyle bi sonuç almazsınız tokat gibi oluyo valla sabah sabah. ... Allahım inşallah diğer tüm anne olmak isteyenler benim bu sabah yasadigimi Yaşamaz. Amin...
Kızlar benim iki ğebeliğimide annem bildi gözlerimden kirpiklerimden falan az önce Görüntülü konuştuk bana hamilesin sen dedı oncedende bilmişti
merhaba hanimlar, Allah hepmizia saglikli hayırli evlatlar nasip etsin insallah.Benim de bir haftam var, yumurtlamadan sonraki bir hafta geciyor da ikinci bir hafta gecmiyor. 2 yıllık evliyim, 4.ayımız bu ay ovu testi ile yumurtlama takibi yaparak denedim hayirlisi dedim bekliyorum.
Valla bana önerenler oldu canım ben de bikaç konu okudum bunun hakkında 10 gün kala falan öğrenenler olmuş az önce ben de bi konu açtım ama henüz kimse bişey yazmadı
Kirpikler karışık falan oluyomuş galiba diyolar ben de sapık gibi günlerdir kaşımı kirpiğimi inceliyorum gözbebeğimi falanay ne güzel valla bunu daha önce duymuştum sankii
eskilerde çok iş var çook
kız sana bir resim atayım bizide görsün annenyada kısa bi video
Valla okudum öğrenenleri ama herkeste de çıkmıyomuş tabi çok da kesin gözüyle bakmıyorum o yüzden ben de bi saat önce netten bikaç tane sipariş verdim yarına gelir çarşamba yaparım diye düşünüyorum BAT 4 Temmuz benim seninki kaç?hadi ya 10 gün önce demek benim de alt sokakta bir eczane var oraya gitzsemmi ki
Kan testinin sonucu canım. Bi arkadasima vermiştim bilgilerimi netten sende bak hangimiz önce ogrenirsek diye de sabah 9 da aldım haberi. Hep şaka demesini bekledim kandırdım hamilesin demesini ama sonra kendimde baktım yok yani negatif. O yüzden bu ay icin umudumu kestim.adet mi oldun yoksa test mi yaptırdın canım
eğer hasta olduysannapalım kısmet değilmiş bu ay inşallah diğer ay hamiş olursunn
Kan testinin sonucu canım. Bi arkadasima vermiştim bilgilerimi netten sende bak hangimiz önce ogrenirsek diye de sabah 9 da aldım haberi. Hep şaka demesini bekledim kandırdım hamilesin demesini ama sonra kendimde baktım yok yani negatif. O yüzden bu ay icin umudumu kestim.
benimkide 5 bat canım daha çok varrValla okudum öğrenenleri ama herkeste de çıkmıyomuş tabi çok da kesin gözüyle bakmıyorum o yüzden ben de bi saat önce netten bikaç tane sipariş verdim yarına gelir çarşamba yaparım diye düşünüyorum BAT 4 Temmuz benim seninki kaç?
ben de tezi bitirmeden her bunaldigimda kocama diyodum ya cocuk mu yapsak dogum izniyle uzatirim diye cocugan sarmistimHaklısın cnm, abarttım sanırım biraz. Ama kararlıyım bu ay serbest bırakacam kendimi. Hatta tez yazmam gerekiyor, teze kasıp unutcam bu konuyu :) Belki bu sayede tezimi bitiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?