ne guzeeellll ben de 24 temmuz da tatile cikicam ve eger bu ay olmazsa gelicek ay yapamicaz cunku esim is seyahatinde olucak bi de dis tedavim vardi onun bitmesini beklicem artik 3-4 ay nadasa birakicam kendimiAynen bence de öyle yap ben de tatile çıkıcam Temmuzun 6sında o tarihe kadar kendime işe güce vurmayı düşünüyorum
ay hadi insallah canim haber verirsin :)Kızlar valla test sparişi verdim dayanamadım yarın gelir inşallah
eğer çarşamba günki testten olumlu sonuç alırsam sen de 1 gün sonra denersin olmadıbenimkide 5 bat canım daha çok varr
İnşallah olur canım güzel haberlerini alırız en mantıklısı zaten ben de alerji tedavimi bekledim bikaç aydır o bitince denemelere başladım yoksa sorun çıkabiliyo bi de diş hamilelikte de sorun yaratan bişey hakkında hayırlısı olsunne guzeeellll ben de 24 temmuz da tatile cikicam ve eger bu ay olmazsa gelicek ay yapamicaz cunku esim is seyahatinde olucak bi de dis tedavim vardi onun bitmesini beklicem artik 3-4 ay nadasa birakicam kendimi
ayy tabi veririm vermezmiyim ilan bile veririm burda aşkolsunay hadi insallah canim haber verirsin :)
benim göğüslerimde bi hassasiyet var gibi ama bence böyle bi beklenti içinde olduğumuzdan kendimizi fazla dinliyoruz gibi geliyo canımgibigibiyim ya sorma hic bir belirti yok onceden goguslerimde hassasiyet olurdu o bile yok. neyse 1 haftadan az kaldi bakalim hayirlisi artik
Inşallah gebesindir canım haber ver hemen bize :)6gun gecti artik dayanamiycam test almaya yolladim hadi hayirlisi
Benimde oyle sanki bi beden Büyüdü uçlarınında etrafı halka gbi koyu renk kan verdım aradım bı 15 dk sonra ara çıkmadı dediler bekliyorumBenim goguslerim sisti ve etrafinda nokta nokta olan seyler de sisti rengide degisti var mi sizde boyle birsey
Insallh hamisindir haber ver cnmBenimde oyle sanki bi beden Büyüdü uçlarınında etrafı halka gbi koyu renk kan verdım aradım bı 15 dk sonra ara çıkmadı dediler bekliyorum
Inş canım veririm belkide psikolojik diyorum sipral vardı bu ay çıkardım hemen olurmu bılmıyorumInsallh hamisindir haber ver cnm
Bazilarinda hrmen tutuyorInş canım veririm belkide psikolojik diyorum sipral vardı bu ay çıkardım hemen olurmu bılmıyorum
Benim goguslerim sisti ve etrafinda nokta nokta olan seyler de sisti rengide degisti var mi sizde boyle birsey
Benimde oyle sanki bi beden Büyüdü uçlarınında etrafı halka gbi koyu renk kan verdım aradım bı 15 dk sonra ara çıkmadı dediler bekliyorum
Ay ne zor ya belorsizlikaynı durum bende de var normal mi bilemedim.
Ay ne zor ya belorsizlik
Gunun gecmismiydiYok kızlar çıkmadı sonuç 0.19
Bugun yada yarın olmam lazım geçmedi dahaGunun gecmismiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?