Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Aynen bence de öyle yap ben de tatile çıkıcam Temmuzun 6sında o tarihe kadar kendime işe güce vurmayı düşünüyorum
ne guzeeellll ben de 24 temmuz da tatile cikicam ve eger bu ay olmazsa gelicek ay yapamicaz cunku esim is seyahatinde olucak bi de dis tedavim vardi onun bitmesini beklicem artik 3-4 ay nadasa birakicam kendimi

ne guzeeellll ben de 24 temmuz da tatile cikicam ve eger bu ay olmazsa gelicek ay yapamicaz cunku esim is seyahatinde olucak bi de dis tedavim vardi onun bitmesini beklicem artik 3-4 ay nadasa birakicam kendimi
İnşallah olur canım güzel haberlerini alırız en mantıklısı zaten ben de alerji tedavimi bekledim bikaç aydır o bitince denemelere başladım yoksa sorun çıkabiliyo bi de diş hamilelikte de sorun yaratan bişey hakkında hayırlısı olsun

ay hadi insallah canim haber verirsin :)
ayy tabi veririm vermezmiyim ilan bile veririm burda aşkolsun
gibigibiyim ya sorma hic bir belirti yok onceden goguslerimde hassasiyet olurdu o bile yok. neyse 1 haftadan az kaldi bakalim hayirlisi artik
benim göğüslerimde bi hassasiyet var gibi ama bence böyle bi beklenti içinde olduğumuzdan kendimizi fazla dinliyoruz gibi geliyo canım ben de bikaç gündür diğer belirtileri kaybettim gibi hissediyorum.. hayırlısı artık bekliycez ve görücez canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…