- 2 Haziran 2015
- 291
- 162
- 18
Al iste.Benimde 0. bişeydi unuttum şimdi değerini o moral bozukluğuyla.Yok kızlar çıkmadı sonuç 0.19
eğer çarşamba günki testten olumlu sonuç alırsam sen de 1 gün sonra denersin olmadı
Demekki belirtiler pskolojikAl iste.Benimde 0. bişeydi unuttum şimdi değerini o moral bozukluğuyla.
O zaman hala bir umit var demektirBugun yada yarın olmam lazım geçmedi daha
Yok be canım olsa kanda çıkardıO zaman hala bir umit var demektir
Adetin gecer belki insallah ya rabbim nasip etsiYok be canım olsa kanda çıkardıazda olsa bi değer olurdu
Yaaaaa sanki cift cizgi gordum bi cis cubukuna bu kadar heycanlanacagim aklima gelmezdi Inşallah gebesindir canım haber ver hemen bize :)
Yaaaaa sanki cift cizgi gordum bi cis cubukuna bu kadar heycanlanacagim aklima gelmezdi
Certain 3bucuk lira o yuzden aksam bi test daha yapicam evde iki test daha var yarin sabah doktora gidene kadar hepsini yaparim heycandan insallah sizlere nasip olur cift cizgihadi bakalım hayırlısı darısı bize olsun
hangi marka kullandın
Yaaaaa sanki cift cizgi gordum bi cis cubukuna bu kadar heycanlanacagim aklima gelmezdi
23du canim 6gun gectibat ne zamandı canım senin
Certain 3bucuk lira o yuzden aksam bi test daha yapicam evde iki test daha var yarin sabah doktora gidene kadar hepsini yaparim heycandan insallah sizlere nasip olur cift cizgi
23du canim 6gun gecti
kızlarrr kahverengi bir akıntı gelmişş...karnımda ağrı da var...
acaba adet mi oluyorum
öyle panikledim ki şimdi neredeyse ağlayacağım
oo çok güzell23du canim 6gun gecti
yerleşme lekesi olabilir canım elinde testi yapsana bir tanesini
canim benim ayni seyleri ben de yasadim ama bir yandan da hep kendimi avuttum en azindan saat gibi isleyen bir adet duzenim var diye. Bilmiyorum ne kadar zamandir deniyorsunuz ama elbet olur. Benim de bata 4-5 temmuz bat. hayirlisi insan uzuluyor kesinlikle ama insallah en kisa surede guzel haberleri alirsinyaptımmmm malesef negatif çıktı
adet oldum malesef...
inşallah bekleyen kimse bu durumu yaşamaz
çok çok üzgünüm
Kesinlikle oyle. Belirtilerin hepsini yasadim hala daha adet olmadim 6 gun gecikti ama değer 0Demekki belirtiler pskolojik
Ah seni o kadar iyi anliyorumki. Daha bugün yaşadım bu durumu bende ama hala adet olmadimyaptımmmm malesef negatif çıktı
adet oldum malesef...
inşallah bekleyen kimse bu durumu yaşamaz
çok çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?