Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ah seni o kadar iyi anliyorumki. Daha bugün yaşadım b
u durumu bende ama hala adet olmadim

Nasip değilmiş demekki...
hep dua ettim ama olmadı...
insan birçok mantıklı sebep söyleyebiliyor ama hiçbiri içindeki mutsuzluğu götürmüyor

Kesinlikle oyle. Belirtilerin hepsini yasadim hala daha adet olmadim 6 gun gecikti ama değer 0
Hayırlısı olsun bitanem kafaya ne kadar takarsak okadar olmuyo Hakkımızda rabbım hayırlısını versın ıns bi yandan iyi oldu yarın çocuklar Sünnet olcak koşturmaca ıkısındede hıç düşünmediğim ay oldum rabbım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsın isteyen herkeze inş

yaptımmmm malesef negatif çıktı
adet oldum malesef...
inşallah bekleyen kimse bu durumu yaşamaz
çok çok üzgünüm

üzülme canım bende önceden yaşadım bu durumu seni anlayabiliyorum o yüzden
demekki bu ay hayırlısı değilmiş
bir dahaki sefere inşallah

üzülme canım bende önceden yaşadım bu durumu seni anlayabiliyorum o yüzden
demekki bu ay hayırlısı değilmiş
bir dahaki sefere inşallah

ben de öyle diyorum
ama ilk hamileliğim olacaktı...geçen ay da negatifti sanırım fazla ümitlendim gene

hayirli aksamlar.....bende 28 haziranda adet olmam lazimdi gelmedi,bugün öglen test yaptim negative cikti,cok korkuyom agrilarim var ama bayagi zamandir olmam insallah

Ya kızlar adetle ilgili belirtim yok ama sürekli sol kasığımda batma var ya ama olsa kanda mutlaka çıkardı

KENDİNE DİKKAT ET BENDE 4 AY ÖNCE 51 ÇIKTI. KİMYASAL GEBELİK OLDU. İKİ GÜN SONRA MUTLAKA KAN VER İKİ KATINA ÇIKMASI GEREKİYOR
kimyasal gebelik olunca nasık oluor bi kaç gün sonra kanama mı gelior acaba bugün kan verdim yarın sonucunu alıcam inş beş gün geçti üstünden bakalım hayırlısı

bu defa alırsın inşallah canm kucagına belirtilerini paylaşır mısın bizle..
inşallah Allah isteyen herkese tez vakittenasip etsin :) belirtilerim çok fazla olmadı mide bulantım filan yok hala fakat göğüslerim on gün önceden acaip şişdi ve hasaslaştı dokunamıorum bile bide adetime yakın günler aynı adet sancısı gibi ağrılarım oldu kesin adet olcam bu ay da olmadı dedim ama olmadı :) yani kısacaadet belirtilerine çok benzior

merhaba arkadaşlar bugün gittim doktora 6 yumurtam var sol tarafta dört tane 12-15-16 mmlerde sağ tarafta 2 tane 21 18 mm yarın çatlatma iğnesi vurunacağım hanımlar dua edin

merhaba arkadaşlar bugün gittim doktora 6 yumurtam var sol tarafta dört tane 12-15-16 mmlerde sağ tarafta 2 tane 21 18 mm yarın çatlatma iğnesi vurunacağım hanımlar dua edin

merhaba tatlim ama benim bildigim fazla yumurta olunca catlatmiyorlar cunku hepsi beraber dollenirse cogul gebelik olabilir die.
hakkinda neyse hayirlisi o olsun genede doktorlar bilir de ben soyliyimd dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…