canim benim ayni seyleri ben de yasadim ama bir yandan da hep kendimi avuttum en azindan saat gibi isleyen bir adet duzenim var diye. Bilmiyorum ne kadar zamandir deniyorsunuz ama elbet olur. Benim de bata 4-5 temmuz bat. hayirlisi insan uzuluyor kesinlikle ama insallah en kisa surede guzel haberleri alirsin
Ah seni o kadar iyi anliyorumki. Daha bugün yaşadım b
u durumu bende ama hala adet olmadim
Hayırlısı olsun bitanem kafaya ne kadar takarsak okadar olmuyo Hakkımızda rabbım hayırlısını versın ıns bi yandan iyi oldu yarın çocuklar Sünnet olcak koşturmaca ıkısındede hıç düşünmediğim ay oldum rabbım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsın isteyen herkeze inşKesinlikle oyle. Belirtilerin hepsini yasadim hala daha adet olmadim 6 gun gecikti ama değer 0
Sıkma Can'ını meleklerimiz zamanını bekliyor annesi hiç ummadığın bir anda ce eee yapıcak annesineyaptımmmm malesef negatif çıktı
adet oldum malesef...
inşallah bekleyen kimse bu durumu yaşamaz
çok çok üzgünüm
yaptımmmm malesef negatif çıktı
adet oldum malesef...
inşallah bekleyen kimse bu durumu yaşamaz
çok çok üzgünüm
Gecen ay 3negatifi gorunce bu ay uzulmemek icin bekledim insallah testim dogrudur sonra uzulmemooo baya geçmiş senin
sabır taşı gibi kızmışsın maşallah...
üzülme canım bende önceden yaşadım bu durumu seni anlayabiliyorum o yüzden
demekki bu ay hayırlısı değilmiş
bir dahaki sefere inşallah
Gecen ay 3negatifi gorunce bu ay uzulmemek icin bekledim insallah testim dogrudur sonra uzulmem
Idrar testimi yaptın cnmadetden birgün sonra test yapip negativ cikipta sonradan positive cikan oldumu???? lütven acil cevap
kimyasal gebelik olunca nasık oluor bi kaç gün sonra kanama mı gelior acaba bugün kan verdim yarın sonucunu alıcam inş beş gün geçti üstünden bakalım hayırlısıKENDİNE DİKKAT ET BENDE 4 AY ÖNCE 51 ÇIKTI. KİMYASAL GEBELİK OLDU. İKİ GÜN SONRA MUTLAKA KAN VER İKİ KATINA ÇIKMASI GEREKİYOR
inşallah Allah isteyen herkese tez vakittenasip etsin :) belirtilerim çok fazla olmadı mide bulantım filan yok hala fakat göğüslerim on gün önceden acaip şişdi ve hasaslaştı dokunamıorum bile bide adetime yakın günler aynı adet sancısı gibi ağrılarım oldu kesin adet olcam bu ay da olmadı dedim ama olmadı :) yani kısacaadet belirtilerine çok benziorbu defa alırsın inşallah canm kucagına belirtilerini paylaşır mısın bizle..
Benimde 23 7 gun oluyo cnm23du canim 6gun gecti
evet negative cikti,ama adet olmadim dahaIdrar testimi yaptın cnm
merhaba arkadaşlar bugün gittim doktora 6 yumurtam var sol tarafta dört tane 12-15-16 mmlerde sağ tarafta 2 tane 21 18 mm yarın çatlatma iğnesi vurunacağım hanımlar dua edin
merhaba arkadaşlar bugün gittim doktora 6 yumurtam var sol tarafta dört tane 12-15-16 mmlerde sağ tarafta 2 tane 21 18 mm yarın çatlatma iğnesi vurunacağım hanımlar dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?