ayy dimi hamile olursakk biz mart anneleri olacağızzzinşallah hamileyizdir :) sonra martta doğum yapacaklar grubu oluştururuz
keşke olsa ikizler çok tatlılarr benim kv ikiz ayrıca uzak bir akrabamızın da ikizi var
hayaller ve hayatlar :)
inşallah hamileyizdir :) sonra martta doğum yapacaklar grubu oluştururuz
inşallah canım benim..ne kadar cok 7 temmuzda regl günü bekleyen..:) mart bebekleri çokça gelecek inşallah..:)
yaa benim cocugum balık burcu olsun cok isterim..balıkları cok severim..: eşimde balık burcuuayy dimi hamile olursakk biz mart anneleri olacağızzz
onlardaaa balık burçu olacaklar
yaa benim cocugum balık burcu olsun cok isterim..balıkları cok severim..: eşimde balık burcuu
Yarın Sabahı bekleyemeden test Yaptım bende sonuç yine kocaman bir hayalkırıklığı.. Hani kimileri dıyor ya umursamadıgım zaman hamıle olduğumu öğrendim vs.. Öğrenilir bişey mi acaba kafaya takmamak öyleyse biri bana öğretsin ..(
canım ben üstüne görme diye bir şey bilmiyordum lekeler gelince hasta oldum sandım
ama testi de açmış oldum
amaaan boşa gideceğine yapayım dedim
ilk hamileliğimde öyle öğrenmiştim hamile oldğmu
ama umursamama gibi bir şey yok ya sadece başka şeylerle meşgul olursak belki bir süreliğinden aklımzxdan çıkabilir
bende balık burcuyum mart doğumluyumduygusal olması çok kötü yaa
duygu yumağıyım resmen hiç sevmiyorum bu yönümü hayaller soyut şeyler duygular
dünya o kadar materyalist ki biz bu dünyaya göre hiç değiliz
Mart ayindan itibaren ugrasiyoruz.. bu ay da olmazsa ugrasmiyacam.. olursa olur olmazsada olmaz.. kafama takmiyacam artik3'ümüzünde 7 Temmuz. Hadi bakalım Allahtan hayırlısı. Kaçıncı ayınız sizin? benim 2.ay bu..
ooff aynen canım yaaa benideeHenüz regl olmadım ama bütün belirtılerı taşıyorum, yınede bır umut test Yaptım zaten sıkıldım artık orada tek çizgi görmekten de.. Ilk hamıleliğim sürpriz olmuştu o öyle kolay olunca hep öyle olacak dıye düşünüp yanılmışım sanırım. Sımdı böyle beklemek bunalttı beni
Mart ayindan itibaren ugrasiyoruz.. bu ay da olmazsa ugrasmiyacam.. olursa olur olmazsada olmaz.. kafama takmiyacam artik
keşke takmasakşimdide takma canım
Gerçekten doğru aslında ben ıkı gebeliğimdede hiç bişeyi takip etmediğimde ögrendım bu ayda öyle yapıcam Hakkımızda hayırlısı olsun inşkeşke takmasakbenzaten stresli bir insanım normal hayatta da :/
Amin inşallah :) Beni bu adam nişan nikah düğün stesinden sonra iyi bırakmamış diyorum o derece kendimeGerçekten doğru aslında ben ıkı gebeliğimdede hiç bişeyi takip etmediğimde ögrendım bu ayda öyle yapıcam Hakkımızda hayırlısı olsun inş
O hepimizde oldu bitanem sıkıntı etme kendıne bıde ne kadar cok beyninde bebek düşüncesi olursa okadar bebiş gelmiyo ilk hamileliğimde adetim ıkı gun gecti sonradan farkettim gene ramazandı eşim iftara gelmicem dedı bende eczaneden aldım test gelince yaptım banyoda bornozun cebine sakladım cıkmadı die ertesi günü ark dedı yaptınmı die yaptım ama cıkmadı iyi hatırlattın dedım dur atim eşim görmeden bı baktım çift çizgi kan verdım doktor dedı 4 haftalıkAmin inşallah :) Beni bu adam nişan nikah düğün stesinden sonra iyi bırakmamış diyorum o derece kendime
ben 1 yıl önce yeni evliyken bir kez kaza oldu hem vajinismustum hem de ertesi gün hapı almıştım hamile kaldım :) tabi o zamanlar pek sevinememiştim bu duruma,tam kendimi hazırlamışken kesesi küçüktü düştü bebeğim.Şimdi de ben istiyorum,inşallah Allah verir.O hepimizde oldu bitanem sıkıntı etme kendıne bıde ne kadar cok beyninde bebek düşüncesi olursa okadar bebiş gelmiyo ilk hamileliğimde adetim ıkı gun gecti sonradan farkettim gene ramazandı eşim iftara gelmicem dedı bende eczaneden aldım test gelince yaptım banyoda bornozun cebine sakladım cıkmadı die ertesi günü ark dedı yaptınmı die yaptım ama cıkmadı iyi hatırlattın dedım dur atim eşim görmeden bı baktım çift çizgi kan verdım doktor dedı 4 haftalıkşaka gibi yani ummadığın anda geliyor bu veletler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?