Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Yarın Sabahı bekleyemeden test Yaptım bende sonuç yine kocaman bir hayalkırıklığı.. Hani kimileri dıyor ya umursamadıgım zaman hamıle olduğumu öğrendim vs.. Öğrenilir bişey mi acaba kafaya takmamak öyleyse biri bana öğretsin .. (

kizlar merhaba,

ben 3 gun once catlama ignesi oldum, ilk iki gun ust iliski ve sonraki gunler 1 gun ara ile iliski onerdi doktorum.

kasık agrim var evet ama birde bugun baslayan halsizlik yorgunluk surekli uyuma hali ve bel agrisi basladi bugun,
doktorumla konustum kasik agrisi normal dedi ancak bel agrisi veya uyku hali yapmaz dedi pregnyl.

15 gun kaldi tahlil icin , 15 gun sonra kanda hcg yap gel dedi doktorum. yumurtam 20 mm idi.2 doz vuruldum pregnyl'i.

kismet arttik bakalim tutacakmi.

yani bence cok erken ama igneden sonra iki kez birliktelik olduk ve bu bel agrisi ile uyku ozaman basladi tutunmussa yani dollenmisse yumurtam bu kadar erken etki edermi sizce birde gogus uclarim cok sizliyor.

belki bahara aliriz kucaklarimiza bebeklerimizi kizlar

amin

yaa benim cocugum balık burcu olsun cok isterim..balıkları cok severim..: eşimde balık burcuu

bende balık burcuyum mart doğumluyum duygusal olması çok kötü yaa
duygu yumağıyım resmen hiç sevmiyorum bu yönümü hayaller soyut şeyler duygular
dünya o kadar materyalist ki biz bu dünyaya göre hiç değiliz

canım ben üstüne görme diye bir şey bilmiyordum lekeler gelince hasta oldum sandım
ama testi de açmış oldum
amaaan boşa gideceğine yapayım dedim
ilk hamileliğimde öyle öğrenmiştim hamile oldğmu
ama umursamama gibi bir şey yok ya sadece başka şeylerle meşgul olursak belki bir süreliğinden aklımzxdan çıkabilir

Reactions: nyv
bat 07.07 son 6 :) hayırlısı hakkımızda Rabbim bu mübarek ramazan ayında kabul etsin duaalarımızı inşallah . tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize ALLAHIN İZNİYLE ilkbahar anneleri oluruz :)

Henüz regl olmadım ama bütün belirtılerı taşıyorum, yınede bır umut test Yaptım zaten sıkıldım artık orada tek çizgi görmekten de.. Ilk hamıleliğim sürpriz olmuştu o öyle kolay olunca hep öyle olacak dıye düşünüp yanılmışım sanırım. Sımdı böyle beklemek bunalttı beni

balıklar cok iyi oluyor ama..:) evet duygusalsınız vede cok verici..herkesi genelde kendiniz gibi sanıyorsunuz..

ooff aynen canım yaaa benidee

Gerçekten doğru aslında ben ıkı gebeliğimdede hiç bişeyi takip etmediğimde ögrendım bu ayda öyle yapıcam Hakkımızda hayırlısı olsun inş
Amin inşallah :) Beni bu adam nişan nikah düğün stesinden sonra iyi bırakmamış diyorum o derece kendime

Amin inşallah :) Beni bu adam nişan nikah düğün stesinden sonra iyi bırakmamış diyorum o derece kendime
O hepimizde oldu bitanem sıkıntı etme kendıne bıde ne kadar cok beyninde bebek düşüncesi olursa okadar bebiş gelmiyo ilk hamileliğimde adetim ıkı gun gecti sonradan farkettim gene ramazandı eşim iftara gelmicem dedı bende eczaneden aldım test gelince yaptım banyoda bornozun cebine sakladım cıkmadı die ertesi günü ark dedı yaptınmı die yaptım ama cıkmadı iyi hatırlattın dedım dur atim eşim görmeden bı baktım çift çizgi kan verdım doktor dedı 4 haftalık şaka gibi yani ummadığın anda geliyor bu veletler

ben 1 yıl önce yeni evliyken bir kez kaza oldu hem vajinismustum hem de ertesi gün hapı almıştım hamile kaldım :) tabi o zamanlar pek sevinememiştim bu duruma,tam kendimi hazırlamışken kesesi küçüktü düştü bebeğim.Şimdi de ben istiyorum,inşallah Allah verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…