Rabbım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsın inş bitanem benim ıkı oğlum var 4ve 6 yaşlarında dün Sünnet oldular hatta teysesı rabbım sanada göstersin inş bu günleriben 1 yıl önce yeni evliyken bir kez kaza oldu hem vajinismustum hem de ertesi gün hapı almıştım hamile kaldım :) tabi o zamanlar pek sevinememiştim bu duruma,tam kendimi hazırlamışken kesesi küçüktü düştü bebeğim.Şimdi de ben istiyorum,inşallah Allah verir.
İnşallah canım.Eşimin ailesinde genellikle erkek çocuk var,kızı samanlıkta iğne arar gibi bulursun :) Bu gidişle benim de oğlum olur,sünnetini görürüm inşallahRabbım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsın inş bitanem benim ıkı oğlum var 4ve 6 yaşlarında dün Sünnet oldular hatta teysesı rabbım sanada göstersin inş bu günleri
Bende şuan o moddayım zaten kız umuduyla 3 istiyoruz ama rabbım once sağlıklı nasip etsınİnşallah canım.Eşimin ailesinde genellikle erkek çocuk var,kızı samanlıkta iğne arar gibi bulursun :) Bu gidişle benim de oğlum olur,sünnetini görürüm inşallah
En önemlisi o canım :) Fena mı senin de 3 güzel gelinin olur :) Ama nasıl kaynana olursun bilememBende şuan o moddayım zaten kız umuduyla 3 istiyoruz ama rabbım once sağlıklı nasip etsın
Kızım gibi olur sanırım Çocuklarım mutlu olsun yeter banaEn önemlisi o canım :) Fena mı senin de 3 güzel gelinin olur :) Ama nasıl kaynana olursun bilemem
Kaynanam bir keresinde bana"sen bana nasıl davranırsan öyle gelinin olur" dedi o günden beri öncekine nazaran daha çok dikkat ediyorumKızım gibi olur sanırım Çocuklarım mutlu olsun yeter bana
Doğru söylemiş aslında bizler ne ekersek onu bicicez evlatlarımız bızden ne görürse onlarda kendı ailesine eşine o şekilde davranıcak psikologlar boşuna demiyo ana baba cocuklar için örnek aldıkları kişi diyeKaynanam bir keresinde bana"sen bana nasıl davranırsan öyle gelinin olur" dedi o günden beri öncekine nazaran daha çok dikkat ediyorum
bir de her gelin er geç kaynanasına benziyormuşDoğru söylemiş aslında bizler ne ekersek onu bicicez evlatlarımız bızden ne görürse onlarda kendı ailesine eşine o şekilde davranıcak psikologlar boşuna demiyo ana baba cocuklar için örnek aldıkları kişi diye
Allah yardımcımız olsun ozamanbir de her gelin er geç kaynanasına benziyormuş
ben de çok teşekkür ederim sana da hayırlı sahurlar iki prens annesiAllah yardımcımız olsun ozamanbitanem seninle sohpet etmek çok güzeldi benim oğlanlar dalmışken bende yatıyım bıraz senı çok öpüyorum en yakın zamanda hayırlı haberlerini bekliyorum inş giremezsem falan mutlaka msj at bana hayırlı sahurlar
Kızlar adetime daha 5 gün var ben anlamadım hamilemiyim, ustteki resim bir gün önce, alttaki bir gün sonrasına ait, fikrinizi almak istedim, alttakinde dikkatli bakildiginda soluk çizgi varmı yoksa bana mi öyle gelmiş :)
Test bozuk gibi duruyo cnmKızlar adetime daha 5 gün var ben anlamadım hamilemiyim, ustteki resim bir gün önce, alttaki bir gün sonrasına ait, fikrinizi almak istedim, alttakinde dikkatli bakildiginda soluk çizgi varmı yoksa bana mi öyle gelmiş :)
Fala inanmam falsız da kalmam geçen bi erkek arkadaşım (bu konuları bilmeyen biri) bana kahve falı bakarken ilk çocuğun kız olucak burcu da balık olacak dediayy dimi hamile olursakk biz mart anneleri olacağızzz
onlardaaa balık burçu olacaklar
hicbirseymi CNm nasılsın nasıl gidiyor belirtiler kaç gundur giremedim seni merak ettım
Bugün yumurtlama günüm :)
Fala inanmam falsız da kalmam geçen bi erkek arkadaşım (bu konuları bilmeyen biri) bana kahve falı bakarken ilk çocuğun kız olucak burcu da balık olacak dedihesaplayamamıştım çok da ciddiye almamıştım ama bak şimdi tekrar heycan yaptım inşallah yaaa :)))
Amin cnm insallah rabnim herkese versin aratmasinhadi hayırlı haberler getirirsin inşallah 15 20 gün sonra
Bende şuan o moddayım zaten kız umuduyla 3 istiyoruz ama rabbım once sağlıklı nasip etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?