Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Rabbım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsın inş bitanem benim ıkı oğlum var 4ve 6 yaşlarında dün Sünnet oldular hatta teysesı rabbım sanada göstersin inş bu günleri

Rabbım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsın inş bitanem benim ıkı oğlum var 4ve 6 yaşlarında dün Sünnet oldular hatta teysesı rabbım sanada göstersin inş bu günleri
İnşallah canım.Eşimin ailesinde genellikle erkek çocuk var,kızı samanlıkta iğne arar gibi bulursun :) Bu gidişle benim de oğlum olur,sünnetini görürüm inşallah

Kaynanam bir keresinde bana"sen bana nasıl davranırsan öyle gelinin olur" dedi o günden beri öncekine nazaran daha çok dikkat ediyorum
Doğru söylemiş aslında bizler ne ekersek onu bicicez evlatlarımız bızden ne görürse onlarda kendı ailesine eşine o şekilde davranıcak psikologlar boşuna demiyo ana baba cocuklar için örnek aldıkları kişi diye

bir de her gelin er geç kaynanasına benziyormuş

bir de her gelin er geç kaynanasına benziyormuş
Allah yardımcımız olsun ozaman bitanem seninle sohpet etmek çok güzeldi benim oğlanlar dalmışken bende yatıyım bıraz senı çok öpüyorum en yakın zamanda hayırlı haberlerini bekliyorum inş giremezsem falan mutlaka msj at bana hayırlı sahurlar

ben de çok teşekkür ederim sana da hayırlı sahurlar iki prens annesi

Kızlar adetime daha 5 gün var ben anlamadım hamilemiyim, ustteki resim bir gün önce, alttaki bir gün sonrasına ait, fikrinizi almak istedim, alttakinde dikkatli bakildiginda soluk çizgi varmı yoksa bana mi öyle gelmiş :)

Eklentiler

• IMG_20150702_053432.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 109

canım adetin gecmiesini bekle test yapmak icin ve direk kan testi yap,
bu idrar testleri insani bosuna strese sokuor

ayy dimi hamile olursakk biz mart anneleri olacağızzz
onlardaaa balık burçu olacaklar
Fala inanmam falsız da kalmam geçen bi erkek arkadaşım (bu konuları bilmeyen biri) bana kahve falı bakarken ilk çocuğun kız olucak burcu da balık olacak dedi hesaplayamamıştım çok da ciddiye almamıştım ama bak şimdi tekrar heycan yaptım inşallah yaaa :)))

hicbirseymi CNm nasılsın nasıl gidiyor belirtiler kaç gundur giremedim seni merak ettım

çok sağol canım benim
belirtiler nerdeyse bitti ya birazcık göğüslerde şişlik kaldı o kadar
bat 5 inde bekliyorum hala evde bir tane gebelik testi var ama
yapamadım erken çıkmaz diye
sen nasılsın peki nasıl gidiyorr

ayy ilk bebeğin kız olması güzel bir avantaj bence kızım 3 yaşında beraber soframızı hazırlıyoruz bille

ben balık burcuyum yükselenim ikizler
kızım ikizler burcu yükseleni balık

böyle bir uyum yakaladık
2. de olursa tam balık olacakk

kocada aslan burcu balığın tamamen zıtt adam evde balıkların duygusalların içinde kafayı yicekk

Bende şuan o moddayım zaten kız umuduyla 3 istiyoruz ama rabbım once sağlıklı nasip etsın

bende ikinciyi erkek istiyorum çin takvimine göre erkek diyor ama bakalımm eşimin ailesinde erkekde var kızda ama kızlar çoğunlukta
bizde de hiç erkek yok
erkek çocuk olsa iki aile açısındanda biraz erkek toruna hasret giderirler

benim gönlüm ne istiyor peki hiç bilemiyorum bazen diyorum erkek olsun onuda tadayımm bir diyorum ki bir çiçeğim var bir çiçeğim daha olsunmu acaba diyorum ama allah bilir elbet...
kafadaki düşünceler bitmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…