Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canım testler 20 dk sonra geçerliliğini kaybediyor testi yapıp 4 5 dk sonraki görüntüyü dikkate alacaksın aradan zaman geçince farklı şeyler çıkabiliyor bunun gibi
bu erken testlerdenmi ?
tekrar yapmanı 4 dk içindeki görüntüyü fotolamanı yada her neyse o çizgiyi baz alman gerek

ben de son testi saklıyorum bat gününe ama zor dayanıyorum ya

Ben genelde adet günüme yakın acayip çikolata canım çeker. dünle bugün kaçtane yedim bilmiyorum.. çikolata canım çekiyor die adet sinyalleri mi acaba diyorum ve üzülesim geliyor. çok gıcık bi durum yaaa amaaan..kaldı son 5 gün....

Son 2 günüm kaldı tatlı çikolata falan ne varsa yiyorum ben de bayaa karnım da ağrıyo umudum yok gibi artık benim de

ben de son testi saklıyorum bat gününe ama zor dayanıyorum ya

bende de bir test var wcde duruyor hergün bakıyorum ve ona sessice fısıldıyorum bugün değilll
ama o gün gelince kararlı balışlarla dudaklarımdan süzülen kelime şu olacak evet zamanı geldi
kitap yazıcam beaaaa

Son 2 günüm kaldı tatlı çikolata falan ne varsa yiyorum ben de bayaa karnım da ağrıyo umudum yok gibi artık benim de
bende acaba canım turşu çekiyormu diye düşündükten sonra o sinyali beynime ulaşrduktan sonra canım turşu çekmey6e başladı vüculduma zorla belirti verdiyorumm leyyn
tamam ben artık psikoya bağladım hayırlı uğurlu olsun topiğimizeee

hahahahahaayyy ayy valla beni güldürdün Allah da seni güldürsün canım
her bitişi kendine yeni bir başlangıç yapalım canımmoral bozukluğu yok :)
İnşallah moralimi bozmamaya çalışıyorum bi dahakine inşallah diyorum napalım kısmet tabi :))

merhaba.. araniza bende katildim..biz planlamadik ama simdi acaba oldumu diye dusunup duruyorum.. suan cok istiyorum.. nasil bekleyecem gunlerce onu bilmiyorum ama....

kizlar catlatma ignemi olali 4 gun oldu bugun.

3 kere iliski oldu ve gun asiri devam ediyoruz.

bu pazartesi dgilde sonraki pazartesi
BATA KALDI 12 GÜN

canım merhaba benimde 12 gun kaldi :) ,
benim yumurtam olusmustu kendiliginden tam klomen tedavisine karar vermisken , dr gordugunde 20 mm di,
4 gun once catlatmi ignesi yapti ,
kaldi 12 gunum senin gibi
12 gun sonra kanda hcg baktircaz kismet bakalim
hakkimizda hayirlisi olur insallah canım,
şu mubarek ramazan ayinda allahim gonlumuze gore versin,
allahim bizlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah

durumumuzu haberleselim olurmu

bende bu kadar erken belirti olmadigini bildigim halde yok cok sık idrara cikiom yok meme uclarim sizlio kendimi kandiriorum cunku sanirim bu etkileri catlatma igneside yapior

vay vay vay sende de bir edebiyatçılık varmış hani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…