- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
canım testler 20 dk sonra geçerliliğini kaybediyor testi yapıp 4 5 dk sonraki görüntüyü dikkate alacaksın aradan zaman geçince farklı şeyler çıkabiliyor bunun gibiKızlar adetime daha 5 gün var ben anlamadım hamilemiyim, ustteki resim bir gün önce, alttaki bir gün sonrasına ait, fikrinizi almak istedim, alttakinde dikkatli bakildiginda soluk çizgi varmı yoksa bana mi öyle gelmiş :)
ben de son testi saklıyorum bat gününeçok sağol canım benim
belirtiler nerdeyse bitti ya birazcık göğüslerde şişlik kaldı o kadar
bat 5 inde bekliyorum hala evde bir tane gebelik testi var ama
yapamadımerken çıkmaz diye
sen nasılsın peki nasıl gidiyorr
Son 2 günüm kaldı tatlı çikolata falan ne varsa yiyorum ben de bayaa karnım da ağrıyo umudum yok gibi artık benim deBen genelde adet günüme yakın acayip çikolata canım çeker. dünle bugün kaçtane yedim bilmiyorum.. çikolata canım çekiyor die adet sinyalleri mi acaba diyorum ve üzülesim geliyor. çok gıcık bi durum yaaa amaaan..kaldı son 5 gün....
ben de son testi saklıyorum bat gününeama zor dayanıyorum ya
Son 2 günüm kaldı tatlı çikolata falan ne varsa yiyorum ben de bayaa karnım da ağrıyo umudum yok gibi artık benim de
ayyy benimde 3 kaldıı ayyyySon 2 günüm kaldı tatlı çikolata falan ne varsa yiyorum ben de bayaa karnım da ağrıyo umudum yok gibi artık benim de
HADİ HAYIRLISIayyy benimde 3 kaldıı ayyyy
O negatif beni bitirdi bi de bu karın ağrısıayyy benimde 3 kaldıı ayyyy
ben de son testi saklıyorum bat gününeama zor dayanıyorum ya
bende acaba canım turşu çekiyormu diye düşündükten sonra o sinyali beynime ulaşrduktan sonra canım turşu çekmey6e başladı vüculduma zorla belirti verdiyorumm leyynSon 2 günüm kaldı tatlı çikolata falan ne varsa yiyorum ben de bayaa karnım da ağrıyo umudum yok gibi artık benim de
O negatif beni bitirdi bi de bu karın ağrısı((
hahahahahaayyy ayy valla beni güldürdün Allah da seni güldürsün canımbende acaba canım turşu çekiyormu diye düşündükten sonra o sinyali beynime ulaşrduktan sonra canım turşu çekmey6e başladı vüculduma zorla belirti verdiyorumm leyyn
tamam ben artık psikoya bağladım hayırlı uğurlu olsun topiğimizeee
İnşallah moralimi bozmamaya çalışıyorum bi dahakine inşallah diyorum napalım kısmet tabi :))her bitişi kendine yeni bir başlangıç yapalım canımmoral bozukluğu yok :)
Haklısın canım savunma mekanizması benimki biraz galiba sonradan çıkmazsa üzülmeyim diye kendimi alıştırıyorumdaha herşeyin başındayız bir dahakine demek için çok erken biraz daha sabretmemiz gerekiyor sadece
BATA KALDI 12 GÜN
negatifi tekrardan yemek var sonuçta :)Yapma canım yapma bekle
vay vay vay sende de bir edebiyatçılık varmış hani :)bende de bir test var wcde duruyor hergün bakıyorum ve ona sessice fısıldıyorum bugün değilll
ama o gün gelince kararlı balışlarla dudaklarımdan süzülen kelime şu olacak evet zamanı geldi
kitap yazıcam beaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?