- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Aynen canım boşyere moral bozmaya gerek yok bence varsa da gidicek bebekler stresimiz yüzünden valla :)) Nasılsa öğrencez gerçeği sonunda sabredelimnegatifi tekrardan yemek var sonuçta :)
valla haklısınAynen canım boşyere moral bozmaya gerek yok bence varsa da gidicek bebekler stresimiz yüzünden valla :)) Nasılsa öğrencez gerçeği sonunda sabredelim
4 Temmuz canım 2 günüm kaldı heycan tavanvalla haklısınsenin de bat 7 temmuzdu hatırladığım kadarıyla değil mi canım :)
anamm bak sana daha azmış ya4 Temmuz canım 2 günüm kaldı heycan tavan
Ben 6 sına kadar senle beklerim canım sonra tatile gidiyorum belki giremem ama kızlar seni yalnız bırakmaz benceanamm bak sana daha azmış yabnimki 7 si ben daha beklerim buralarda
10 Gün canımiliskiden kac gun sonra test yaptiniz
10 Gün canım
Zaten o zaman da çıkma ihtimali çok düşük canım en iyisi BAT geçmesini beklemek ne yazıkki3 gun gecti off bi hafta daha beklemeliyim kafayi yerimm
oo ne güzel bol bol dinlen,keyfini çıkar :) ben ağustosta gideceğim tatile bakalımBen 6 sına kadar senle beklerim canım sonra tatile gidiyorum belki giremem ama kızlar seni yalnız bırakmaz bence
İnsallah olmazsinda hamissindir canim.test yaptin mi dun bat gunuyse bugun cikmasi lazim
2 GÜN GEÇTİ. heyecan dorukda. yarın kan vericem bekleyemiyorum merakdan
2 GÜN GEÇTİ. heyecan dorukda. yarın kan vericem bekleyemiyorum merakdan
ben de heyecanlandım şimdi senin içintestim yokki. işdeyim nerden alcam şimdi. yarın sabah kan vercem tabi yarına kadar adet olazsam
benim de 6 yumurtam oluştu canım sol tarafımda 4 sağ tarafımda 2 ama sol taraftakiler 12-15 mm arasında soldaki 18-21 mm 3 gün öncede ben de çatlatma iğnesi vuruldum canım ayın 30unda bu haftada ilişki dediği günler var işte kuzum umarım ALLAH hepimizin yüzünü hayırlısıyla güldürsün aminkizlar catlatma ignemi olali 4 gun oldu bugun.
3 kere iliski oldu ve gun asiri devam ediyoruz.
bu pazartesi dgilde sonraki pazartesi
canım merhaba benimde 12 gun kaldi :) ,
benim yumurtam olusmustu kendiliginden tam klomen tedavisine karar vermisken , dr gordugunde 20 mm di,
4 gun once catlatmi ignesi yapti ,
kaldi 12 gunum senin gibi
12 gun sonra kanda hcg baktircaz kismet bakalim
hakkimizda hayirlisi olur insallah canım,
şu mubarek ramazan ayinda allahim gonlumuze gore versin,
allahim bizlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah
durumumuzu haberleselim olurmu
bende bu kadar erken belirti olmadigini bildigim halde yok cok sık idrara cikiom yok meme uclarim sizlio kendimi kandiriorum cunku sanirim bu etkileri catlatma igneside yapior
ben kendimi alistirdim bu ay olmayacagina oteki ay da esim olmicak tam yumurtlama zamani artik agustos eylul ekim kasim diye gidicek herhalde benim kiSon 2 günüm kaldı tatlı çikolata falan ne varsa yiyorum ben de bayaa karnım da ağrıyo umudum yok gibi artık benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?