Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Napiyim kuzum benım Paşa'lar Sünnet oldu Salı gunu onlarla uğraşıyorum beklebenım küçük oğlumda adet Günü'nde silik çıkmıştı o gun yaparsın

Ben ıkıncı oğlumda kendımı kız die çok şartladım oyuzden oyle Yapmıyorum şimdi rabbımden hayırlısını diliyorum rabbım Hakkımızda ne hayırlısı ise onu nasıp etsın ıns cümlemize

son 4 gün.. sakince durdum durdum son günlerde bi yine heyecan girdi içime.. bi içten dürtüklenmeler test yap diye.. ama zerre bi belirti yok ki.. adet olcakmışım gibi sadece. bi de durduk yerde sinirlenmelerim ağlamalarım başladı her adet dönemindeki gibi.

ben kendimi alistirdim bu ay olmayacagina oteki ay da esim olmicak tam yumurtlama zamani artik agustos eylul ekim kasim diye gidicek herhalde benim ki
Canım herşey kısmet öyle deme ummadığın beklemediğin anda oluyo zaten hep böyle şeyler

Reactions: nyv
kızlar dün adetime 5 gün vardı dayanamadım idrar testi yaptım negatif gösterdii..cokmu erken yaptımm yaaaaa

kızlar dün adetime 5 gün vardı dayanamadım idrar testi yaptım negatif gösterdii..cokmu erken yaptımm yaaaaa
mantıken düşününce erken ama duygusal davranıyoruz ve yapıyoruz işte. Benimde 5 gün kaldı.. inanılmaz bi merak oluştu bugün acaba?? diye.. tutmaya çalışıyorum kendimi.

ay artık ev testi yapmayım diyorum ben de zaten ağrılarım falan bayaa arttı regl olcak gibiyim.. p.tesiye randevu aldım olsa da olmasa da bi doktora görüncem artık p.tesiye kadar olmazsa kan testi yapar heralde

yapar canım merak etme bende salıya randevu almıştım hastaneden aynı mantıktan dolayı..
benimkide senden bir gün sonra ya..
bazen aile hekimliğinde de bakıyorlarmış

benimde 3 gün kaldı 4 aydır evliyiz her ay bir umutla bekliyorum her ay işte şimdi olcak derken maalesef olmuyor Allahın takdiri inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…