Napiyim kuzum benım Paşa'lar Sünnet oldu Salı gunu onlarla uğraşıyorum beklebenım küçük oğlumda adet Günü'nde silik çıkmıştı o gun yaparsınçok sağol canım benim
belirtiler nerdeyse bitti ya birazcık göğüslerde şişlik kaldı o kadar
bat 5 inde bekliyorum hala evde bir tane gebelik testi var ama
yapamadımerken çıkmaz diye
sen nasılsın peki nasıl gidiyorr
Ben ıkıncı oğlumda kendımı kız die çok şartladım oyuzden oyle Yapmıyorum şimdi rabbımden hayırlısını diliyorum rabbım Hakkımızda ne hayırlısı ise onu nasıp etsın ıns cümlemizebende ikinciyi erkek istiyorum çin takvimine göre erkek diyor ama bakalımm eşimin ailesinde erkekde var kızda ama kızlar çoğunlukta
bizde de hiç erkek yok
erkek çocuk olsa iki aile açısındanda biraz erkek toruna hasret giderirler
benim gönlüm ne istiyor peki hiç bilemiyorum bazen diyorum erkek olsun onuda tadayımm bir diyorum ki bir çiçeğim var bir çiçeğim daha olsunmu acaba diyorum ama allah bilir elbet...
kafadaki düşünceler bitmiyor...
Ben ıkıncı oğlumda kendımı kız die çok şartladım oyuzden oyle Yapmıyorum şimdi rabbımden hayırlısını diliyorum rabbım Hakkımızda ne hayırlısı ise onu nasıp etsın ıns cümlemize
Canım herşey kısmet öyle deme ummadığın beklemediğin anda oluyo zaten hep böyle şeylerben kendimi alistirdim bu ay olmayacagina oteki ay da esim olmicak tam yumurtlama zamani artik agustos eylul ekim kasim diye gidicek herhalde benim ki
mantıken düşününce erken ama duygusal davranıyoruz ve yapıyoruz işte. Benimde 5 gün kaldı.. inanılmaz bi merak oluştu bugün acaba?? diye.. tutmaya çalışıyorum kendimi.kızlar dün adetime 5 gün vardı dayanamadım idrar testi yaptım negatif gösterdii..cokmu erken yaptımm yaaaaa
kızlar dün adetime 5 gün vardı dayanamadım idrar testi yaptım negatif gösterdii..cokmu erken yaptımm yaaaaa
Canım herşey kısmet öyle deme ummadığın beklemediğin anda oluyo zaten hep böyle şeyler
ay artık ev testi yapmayım diyorum ben de zaten ağrılarım falan bayaa arttı regl olcak gibiyim.. p.tesiye randevu aldım olsa da olmasa da bi doktora görüncem artık p.tesiye kadar olmazsa kan testi yapar heraldecanım yarın yapyormusun testini
ay artık ev testi yapmayım diyorum ben de zaten ağrılarım falan bayaa arttı regl olcak gibiyim.. p.tesiye randevu aldım olsa da olmasa da bi doktora görüncem artık p.tesiye kadar olmazsa kan testi yapar heralde
benimde 3 gün kaldı 4 aydır evliyiz her ay bir umutla bekliyorum her ay işte şimdi olcak derken maalesef olmuyor Allahın takdiri inşallah olur
evet canım daha erken
852 degerle geldim kizlar dun anca gittim doktora sali tekrar gitcez
Doktor haftasini soylemedi canim ama test kagidinda 3 yada 4 haftalik yaziyo bebek daha olusmamis sali tekrar gidicem o zman ne diyecek bakalimkaçıncı haftada 850 çıktı cnaımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?