- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
beklenen adet ne zamandıDoktor haftasini soylemedi canim ama test kagidinda 3 yada 4 haftalik yaziyo bebek daha olusmamis sali tekrar gidicem o zman ne diyecek bakalim
23 haziran canimbeklenen adet ne zamandı
23 haziran canim
Yok canim daha dun yaptirdik ama ikizde istiyoruz hayirlisi nasip olsun insallahşu yüzden merak ettim yani testi bat gününde yaptırdıysan oranın çok güzel çoğul gebelik ihtimali varmı diye sordumm battan sonraki günler ise normal
ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN ALLAHIM SEVİNDİRSİN SENİ DE BİZİ DE AMİNDoktor haftasini soylemedi canim ama test kagidinda 3 yada 4 haftalik yaziyo bebek daha olusmamis sali tekrar gidicem o zman ne diyecek bakalim
aminŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN ALLAHIM SEVİNDİRSİN SENİ DE BİZİ DE AMİN
Aminnnn canimŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN ALLAHIM SEVİNDİRSİN SENİ DE BİZİ DE AMİN
hayırlısı olsun inş yeni ayda hamile olursun canımKizlar benim bat geldi artik bu aya bakicaz
İnsallah tatlim cok umutluydum bu ay amahayırlısı olsun inş yeni ayda hamile olursun canım
sıkma canını umutsuzluklar oluyor ama sevineceğimiz zamanda gelecekİnsallah tatlim cok umutluydum bu ay ama
Malesef :) benim bat gununu gecirmeden geldi yine uzuldum ama napalim hayirlisi bu ay degilmis bakalim
benim de bat yarin ya da pazar. Erken gebelik testi yaptim 1 temmuzda tertemiz bir negatifim var o yuzden BATi bekliyorum acikcasi.İnsallah tatlim cok umutluydum bu ay ama
Malesef :) benim bat gununu gecirmeden geldi yine uzuldum ama napalim hayirlisi bu ay degilmis bakalim
İnsallah canim allah hepimize nasip etsin tek duam o hayirliysa olsunsıkma canını umutsuzluklar oluyor ama sevineceğimiz zamanda gelecek
Hehe bende daha 2 gun once kan testi yaptirsim hic kan artisi yoktu ondan snr umudumu kestim ztn bugunde hastalandim artik bu aya nasipse valla cok umutluydum bu ay ama cok isteyince olmuyor galba bunu anladimbenim de bat yarin ya da pazar. Erken gebelik testi yaptim 1 temmuzda tertemiz bir negatifim var o yuzden BATi bekliyorum acikcasi.
hep oyle deniliyor takmadigim zaman hamile kaldim diye ama eger o takmamanin formulunu bulursan bana da anlat canim nolurHehe bende daha 2 gun once kan testi yaptirsim hic kan artisi yoktu ondan snr umudumu kestim ztn bugunde hastalandim artik bu aya nasipse valla cok umutluydum bu ay ama cok isteyince olmuyor galba bunu anladim
iste bende hemşireye aynisini nasil olcak dedim stressiz guldu kadin benimde oyle 26 27 veya 28 oluyor iki gun atiyorhep oyle deniliyor takmadigim zaman hamile kaldim diye ama eger o takmamanin formulunu bulursan bana da anlat canim nolurben simdi adeti bekliyorum ki en azindan onde bir duzensizlik bir sapma olmasin. Cok sukur bu zamana kadar hep duzenli 26-27 gnde bir oluyorum ama pazartesi doktora kontrole gidicem buyuk ihtimalle
benim de hep 3-4 gun atiyor. 8 hazirandi gecen ay bu ay 4 ya da 5 temmuz olur diye tahmin ediyorum ki belirtilerde onu gosteriyor. siz ne kadardir deniyordunuz?iste bende hemşireye aynisini nasil olcak dedim stressiz guldu kadin benimde oyle 26 27 veya 28 oluyor iki gun atiyor
2 aydir deniyoruz siz ?benim de hep 3-4 gun atiyor. 8 hazirandi gecen ay bu ay 4 ya da 5 temmuz olur diye tahmin ediyorum ki belirtilerde onu gosteriyor. siz ne kadardir deniyordunuz?
bizim bu ay 3. denemeydi. Temmuzda tam yumurtlama zamani esim is seyahatinde olucak o nedenle temmuzdan yana hic umudum yok artik agustosa kaldik. insallah guzel haberleri aliriz en kisa zamanda2 aydir deniyoruz siz ?
İnsallah canim allah hepimize mutlu haberleri verir yumurtlama testleri falan varmis bende acaba ondanmo alsam diye dusunuyorumbizim bu ay 3. denemeydi. Temmuzda tam yumurtlama zamani esim is seyahatinde olucak o nedenle temmuzdan yana hic umudum yok artik agustosa kaldik. insallah guzel haberleri aliriz en kisa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?