Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

İnsallah canim allah hepimize mutlu haberleri verir yumurtlama testleri falan varmis bende acaba ondanmo alsam diye dusunuyorum
ben de agustos icin alicam kesinlikle. Acikcasi ben de akinti oluyor o yuzden yumurtlamayi akintiyla takip ediyordum ama cok ise yaradigi soylenemez. Gerci ne yalan soylim ilk iki ay acemilige geldi esas yumurta akini kacirmistik o yuzden bu aydan umutluydum ama olmicak gibi cunku hic bir belirti yok. Ama agustos ayina yumurtlama testi alip onunla takip etmeyi dusunuyorum. Sonucta denemekten zarar gelmez :)

BAT 5 temmuz'du ancak dün gece geldi benim kırmızılar. Hep düzenli olan reglim bu ay 2 gün erken oldu. Hem hayal kırıklığı, hem değişen yumurtlama düzeni.

Merhaba arkadaşlar..Adetime iki gün var...bat 6 Temmuz .kasıklarımda batma ve sancım var 4-5 gündür ama benim kistim olduğu için bunlar adetten önce olabiliyor . Hiç bir gebelik belirtisi yok bende ama sadece umudum varbekliyorum hayırlısı artık...Şubat'tan beri korunmuyoruz...

canım inş. hamilesindir kan sonucunu alana kadar pes etmek yok pozitif düşünüyoruz hamiş kalıyoruz

canım inş. hamilesindir kan sonucunu alana kadar pes etmek yok pozitif düşünüyoruz hamiş kalıyoruz
Inşallah :) iyice takıntı haline getirdim ben.Her adetim yaklaşınca umutlanıyorum.Burada da benim gibi pek çok bayan var.çok şükür bir oğlum var.İkinci çocuğumuzu istiyoruz.Allah nasip ederse...

Kizlar bnm bugun BAT gunu..BAT gunlerimde sabah kalkip tuvalete gittigimde kirmizilari gorurum hep bu sekilde olurum..soylemesi ayip yarm saat tuvalette bekledm ne renkli bir akinti ne bisey yok.. 2 gun sonra doktor randevum var ama ayni gun gece de tatile yola cikcam gittigim hastanede test yapicak olsalar sonucu hemen veremezler ve ben oylece tatile giderim napsam bilemedim bi fikir verin nolur

canım bende seni merak ettim bugün senin bat dı diye öncelikle ev testlerinden yaptınmı diye sorayım
öylece tatile gitmek derken hamile hamile mi gidersem diye düşünüyorsun tatilini engellemez bence takma o kadar nereye gidiyorsunuz tatile eğer küçük bir yaz kasabası gibi bir yerse test daha çabuk çıkar
ama adet olursan iste o zaman tatil biraz problem olur o zaman da mecbur tampon kullanman gerekir deniz vs için

Canim test yapmadim daha onceki cikmadi diye yine cikmayabilir diye dusunuyorm varsa bile gebelik.. hamileysem eger ogrenemeden giderim belki tatilde doktorn bi onerisi falan olur onu ogrenemem rahat hareket edemem diye cekiniyorum..regl olursam zaten bittim tatil rezil olcak o apayri bi konu bugun kan testi yaptirsam cikarmi acaba en azindan doktora sonucumla gitmis olurum diyorum??

Canım ben küçük oğlumda bat gunu yaptım silik çizgi cıktı aynı gun kanda verdım ondada cıktı bence bi test yap sililte olsa çıkar çizgi

2 bucuk ay oldu 23 jaftalik gebeligim sonlandirilali. Doktor korunmayi birakabilirsin dedi carsamba gunu. Persembe yumurtlama gunumdu. Iliski oldu ama yumurtlama gunumu kacirmis olabilirim belkide. Adetime 11 gun var bende sizlerle beklemedeyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…