- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Saol canimmmm hala inanamiyorum yaaamaniiiiiinnnn hamile misin nede cok cok sevindim anlatamam masallaaaaahhhhhhhhhhh :)
Saol canim Amin insallah Allahim hepinize yasatsn bu duygulari az kalmiss senin deHayirli olsun. tebrikler :)
Darisi isteyenlerin basina..
Benim bata 2 gün var. Insallah bende güzel haberi alirim.
Aynen dedigin gibi yaptm cnm idrar testi cikti hemen kan verdim pozitifffff
kızlar bugün bat günüm günlerdir bu günü nasıl bir heyecanla bekledim sizlerde şahit oldunuz ama dün çok sevdğim bir arkadaşımın ani bir ölüm haberini aldım çok kötüyüm test yapmadım daha ve de yapacak halim sevincim umudum da kalmadı çok moralsizim
Cok tesekkur ederm cnm darisi sana insallah.. oncelikle basin sagolsun arkadasinin mekani cennet olsun.. ama hersey Allahtan onun dedigi olur sen kendini boyle dusunerek teselli etmeye calis lutfen testini de mutlaka yap insallah bi can verir sana Allahimkızlar bugün bat günüm günlerdir bu günü nasıl bir heyecanla bekledim sizlerde şahit oldunuz ama dün çok sevdğim bir arkadaşımın ani bir ölüm haberini aldım çok kötüyüm test yapmadım daha ve de yapacak halim sevincim umudum da kalmadı çok moralsizim
Cok tesekkur ederm cnm darisi sana insallah.. oncelikle basin sagolsun arkadasinin mekani cennet olsun.. ama hersey Allahtan onun dedigi olur sen kendini boyle dusunerek teselli etmeye calis lutfen testini de mutlaka yap insallah bi can verir sana Allahim
Yaptirdim canim ama sadece pozitif olarak cikti su an p.tesi arayip degeri ogrenicem insallah yazarim burayadetaylı okumadım geçmişi kan testi yaptırdınmı canım kaç çıktı
canim basiniz sagolsun Allah sabirlar versin
ay masallah yaz mutlaka canim :) tatil tam zamaninda denk gelicek :)Yaptirdim canim ama sadece pozitif olarak cikti su an p.tesi arayip degeri ogrenicem insallah yazarim buraya
Aynen canimay masallah yaz mutlaka canim :) tatil tam zamaninda denk gelicek :)
canım saglıkla kucagına al ins cok guzel bır duygu..canım tam adet gunu falan akıntı durumun nasılsı merak ettım hep hamıleysen artıyor dıyrlarya merak ettım benım 2 gunum varAynen canim) gidip gelirim artik sonra da doktora gideriz kese fln anca o zamana gorunur insallah bi aksilik cikmazsa :)
aynen canim ya bugun ya yarin eli kulagindadir :) ay insallah guzel haberleri ben de alirimda ayni zamanda geceriz bu donemlerden. Gerci ben de hic belirti yokSenin 2 gun kaldi dimi canmnyv
basın sagolsun canım Allah sabır versın mekanı cennet olur insallah..kızlar bugün bat günüm günlerdir bu günü nasıl bir heyecanla bekledim sizlerde şahit oldunuz ama dün çok sevdğim bir arkadaşımın ani bir ölüm haberini aldım çok kötüyüm test yapmadım daha ve de yapacak halim sevincim umudum da kalmadı çok moralsizim
Amin canim cok tesekkur ederim darisi sizlere insallah :)) hemen anlatoyorm bat gunumden 4 gun once erken gebelik testi negatif cikmisti..sonrasinda siddetli adet agrilarm basladi.. akintim falan olmadi normal zamanda olandan farkli beyaz kopuksu hafif bi akintim oldu sadece ama o hep olurdu bana.. ara sira bacakla kasik birlesm yerlerine kasilma gibi seyler oldu bikac gun regl belirtisi sandim..lekelencanım saglıkla kucagına al ins cok guzel bır duygu..canım tam adet gunu falan akıntı durumun nasılsı merak ettım hep hamıleysen artıyor dıyrlarya merak ettım benım 2 gunum var
Amin canim insallah bebeklerimizi konusuruz beraberce burda :)) benim bat gunume kadar da regl olcam gibi belirtiler vardi dundu zaten BAT sabah siddetli agrim vardi geliyo diye dusundum hatta az kalsn agri kesici icicektm.. sabah baktm ne leke ne bisey yoktu tam evden cikicakken ustumu giyerken hafif bi bulanti hossettim ama o da bende adet doneminde olur hep yine de icime bi suphe dustu normal bi test yaptm erken deil normal test ik8nci cizgi soluk cikti tam bat gunumde ve oglen odrariyla.. hemen hastaneye kostm iste sonrasi malumaynen canim ya bugun ya yarin eli kulagindadir :) ay insallah guzel haberleri ben de alirimda ayni zamanda geceriz bu donemlerden. Gerci ben de hic belirti yokhayirlisi artik :) senin iki gun gecmisti di mi? erken gebelikten sonra baska test yapmadin di mi? Bir tek dun ki test.
Bekle cnm agrin fln olursa da ilac icme ayrica testi yapan hemsireye cok agrm var regl olcak gibi demistm bana dediki kanaman falan olabilir bu agrilar da normal 9 ay regl doneminde agriyabilir dedi kanama olmasi da illaki regl demek deil dedi..insallah olmaz kanaman ama olsa bile sen tedbiri elden birakmayaptım testi kızlar bugün bat günü test negatif
kırmızılar henüz gelmedi
tamam canımBekle cnm agrin fln olursa da ilac icme ayrica testi yapan hemsireye cok agrm var regl olcak gibi demistm bana dediki kanaman falan olabilir bu agrilar da normal 9 ay regl doneminde agriyabilir dedi kanama olmasi da illaki regl demek deil dedi..insallah olmaz kanaman ama olsa bile sen tedbiri elden birakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?