Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canım benımde egılip kalkarken kasıklarıma bıcak saplar gıbı bı agrı gırıyr hıc boyle olammıstı..

Benimde ilk persembe ogrendik ama kesemiz yoktu daha ortada sali tekrar gidecem doktora kan degerini olcturdunmu
Hayirli olsun canim insallah kalp atisini da bebegi de gorursun sali gunu benim SAT 8 hazirandi yani 4. Hafta bile bitmemis diye doktor keseyi goremeyiz henuz dedi olcturdm onu da p.tesi telefonla ogrenicem insallah cnm

Gebeliğini öğrenen arkadaşlara Hayırlıolsun. Benimde Bat yarın. 3 gündür çok az lekelerim oluyor.Lekeler o kadar az ki dikkatli bakmasam görmeyeceğim .kasıklarımda batma var ve kistim olduğum için sanırım 1 haftadır karın ağrısı çekiyorum.Hiç akıntım yok.Ramazandan olabilir diyorum çünkü benim adetten hemen önce birkaç gün beyaz renkli akıntım olurdu. Bende büyük ihtimalle regl olacağım ama ümidimi de elden bırakmıyorum:)

tekrar özet geçiyorum bugün BAT öğlen test yaptım NEGATİF
aradan biraz geçtikten sonra kasık ağrısı başladı
şimdi de lekelenmem oldu
ilk hamileliğimde üstüne görme yaşamıştım tam bat günümde
bir test daha aldım nöbetci eczanedenn
eğer o yerleşme lekesi ise 10 dk önce gelmeye başladı
idrarda ne zaman göreünmeye başlar test için nekadar bekleyim sizceee

Kuzum öncelikle başınsağolsun Allah geride kalanlara sabır versın ıns bence böyle bır düşüncen varsa kan ver kuzum kanda kesın çıkar bat günün çünkü bugün

gibigibiyim offf canim ya gittim kosa kosa test aldi ama negatif cikti gene tertemiz bir negatif herhalde yarin hasta olucam offf yaaa aslinda umutlanmistim da neyse baska bahara kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…