- 22 Eylül 2011
- 223
- 111
- 103
Canim senin ilk gebelik miAynen canim) gidip gelirim artik sonra da doktora gideriz kese fln anca o zamana gorunur insallah bi aksilik cikmazsa :)
Evt cnm ilkCanim senin ilk gebelik mi
Insallah hayirli haberlerni aliriz cnmcanım benımde egılip kalkarken kasıklarıma bıcak saplar gıbı bı agrı gırıyr hıc boyle olammıstı..
Benimde ilk persembe ogrendik ama kesemiz yoktu daha ortada sali tekrar gidecem doktora kan degerini olcturdunmuEvt cnm ilk
Hayirli olsun canim insallah kalp atisini da bebegi de gorursun sali gunu benim SAT 8 hazirandi yani 4. Hafta bile bitmemis diye doktor keseyi goremeyiz henuz dedi olcturdm onu da p.tesi telefonla ogrenicem insallah cnmBenimde ilk persembe ogrendik ama kesemiz yoktu daha ortada sali tekrar gidecem doktora kan degerini olcturdunmu
ilk heyecan başka oluyorrrEvt cnm ilk
hayırlı olsun canım tebrik ettimmi pek hatırlayamadım daBenimde ilk persembe ogrendik ama kesemiz yoktu daha ortada sali tekrar gidecem doktora kan degerini olcturdunmu
Başınsağolsun.arkadaşına üzüldüm.Genç kayıp çok zor.Allah mekanını cennet etsin inşallah. Olmazsın inşallah. Ben burda yazanlarda okudum. Adet sancısı olabiliyormuş hamileyken ...kızlar belim ve kasıklarım ağrımaya başladı adet mi olacam acaba yaaa
Adetten oncemi ogrendin yani canim senHayirli olsun canim insallah kalp atisini da bebegi de gorursun sali gunu benim SAT 8 hazirandi yani 4. Hafta bile bitmemis diye doktor keseyi goremeyiz henuz dedi olcturdm onu da p.tesi telefonla ogrenicem insallah cnm
Etmistin canim benim darisi sizlerin basina insallahhayırlı olsun canım tebrik ettimmi pek hatırlayamadım da
Estagfirullah cnm.tabiki sorucaksingibigibiyim canim bir de bu pozitif cikan testini sabah ilk idrarinla mi yaptin? Ay kusura bakma herseyi soruyorum ama sonucta benden tecrubelisin (masallaaahhhh)
Yok canim BAT gunumde ogrendimAdetten oncemi ogrendin yani canim sen
amın canım cumlemızden insInsallah hayirli haberlerni aliriz cnm
Kuzum öncelikle başınsağolsuntekrar özet geçiyorum bugün BAT öğlen test yaptım NEGATİF
aradan biraz geçtikten sonra kasık ağrısı başladı
şimdi de lekelenmem oldu
ilk hamileliğimde üstüne görme yaşamıştım tam bat günümde
bir test daha aldım nöbetci eczanedenn
eğer o yerleşme lekesi ise 10 dk önce gelmeye başladı
idrarda ne zaman göreünmeye başlar test için nekadar bekleyim sizceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?