Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canim.idrarda gorunme kisiden kisiye gore deisiyomus sen yarin olmazsan kan testi yap bence

naber arkadaşlar,var mı sizde bir değişiklik?benim bat salı günü,hala bekliyorum

hayırlı olsun,darısı başımıza

Keske bekleseydn cnm.yarin dimi BAT
aslinda BAT 4 temmuzdu canim hep 4 gun atiyor ama bazen 26 degil 27 gunde bir oluyorum diye ve sabah olmadigim ivin bugun yapayim dedim ve gene negatif cikti (erken gebelik testi yapmadim ucuz olanlardan yaptim) bakalim 8 ine kadar adet olmazsam bu iste bir is var dicem cunku hic 30 gunde bir olmamistim 8 haziran SAT.

Iyi geceler arkadaslaaar :) Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebislerimizi bu ay icin calismalar yaptim bat bugundu 2 gundur asiri bel ve kasik agrim vardi daha once bu kadar agrimazdi adetimden once ama 3-4 saat once kanamam basladi zaten kanamayla birlikte gogus hassasiyetim falan hep kayboldu artik diger aya sizde durum ne?

günaydın kızlar benim bat dündü normalde hiç gecikmez iki gün önce test yaptım negatif çıktı bi daha yapmaya da korkuyorum yine tek çizgiyi görürüm diye şaştım kaldım biraz daha bekliycen mecbur

Ayni benimki gibi SAT 8 ama ben en fazla 26 gunde oluyorm yani 23-24 oldugu oluyo en uzun periyoda gore dusundum dogrusunu yapiosn cnm bekle biraz daha sonra kan testi yaptirirsin ev testlerinde her zaman cikmio cunku bosa moral kaybi

Canim sana da kan testini oneririm evdeki testlere hemen dusmeyebiliyo betahcg

bugün 1 gün geçti kan testi yapamadım yarın kan testi yaptıracağım kısmetse dün lekelenme oldu geçti adet gelmedi henüz

canım benımde bugun yarın ıns hamıleyızdır benım bıraz agrılarım var adet olcak gıbı goyusler sıs sende var mı
canım benim bat bugün veya yarın.sanırım adet olacağım çok ağrım var.rüyamda adet olduğumu gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…