inşallah güzel haberlerini alırız canım
inşallah gelecek aya tutar canımKIRMIZI kart ile bu ay oyun dışı kaldım
canim masallah hatta en ust siniria yakin. Soyle bir tablo buldum burdan bakarsin.Beta hcg yumurtlamanin 14. Gununde 205.53 normalmi acaba?
Ayy canim cok tesekkur ederimmm icim rahatladi cunku telefonla ogrendim doktorla gorusemedim bu gece de yola cikiyorm tatile 1 hafta yokum en azindan bi sorn olmadigini anlamak istedmcanim masallah hatta en ust siniria yakin. Soyle bir tablo buldum burdan bakarsin.
http://tahlil.com/beta-hcg-testigebelik-tanisinda-yorumlanmasi
doktor ne dedi bu arada?
Valla canim olabilir tabiki ama sanirim biraz daha bekle soyle 1000 lere falan gelsin o zaman belli olur. Ama Allah kalbinden geceni versin insallah :) benim de henuz gelen giden yok akintim var o yuzden bekliyorum acikcasi adeti. kasiklarda basincta var geldim gelicek gibi yani. Hayirlisi artik. Iyi tatiller sana :) ucakla mi gidiceksiniz arabayla mi?Ayy canim cok tesekkur ederimmm icim rahatladi cunku telefonla ogrendim doktorla gorusemedim bu gece de yola cikiyorm tatile 1 hafta yokum en azindan bi sorn olmadigini anlamak istedmust sinira yakin olusu acaba cogulluk ihtimali olur muki ne diyosun??
Arabayla gidiyoruz canimValla canim olabilir tabiki ama sanirim biraz daha bekle soyle 1000 lere falan gelsin o zaman belli olur. Ama Allah kalbinden geceni versin insallah :) benim de henuz gelen giden yok akintim var o yuzden bekliyorum acikcasi adeti. kasiklarda basincta var geldim gelicek gibi yani. Hayirlisi artik. Iyi tatiller sana :) ucakla mi gidiceksiniz arabayla mi?
banada kırmızı kart bu ayKIRMIZI kart ile bu ay oyun dışı kaldım
ins tersı cıkar canımcanım benim bat bugün veya yarın.sanırım adet olacağım çok ağrım var.rüyamda adet olduğumu gördüm
Cunku okadar cok seviyorum ki bebisleri bende bir bebisim olsun istiyorum insallah olur ama bu ay olmadi onumuzdeki ay artikcanım daha çok yeni evlisiniz neden hemen aceleye getiriyorsun ki
camaşır suyla yaptığım test demişşin o ne canım ilk defa duydumBu ay ilk defa ovulasyon testini kullandım bata 4 gün var . Çamaşır suyuyla yaptığım test haricinde hiç bi belirtim yok heyecanlıyım
camaşır suyla yaptığım test demişşin o ne canım ilk defa duydum
Katı çamaşır suyu olmazsa olmaz mı:)?Bende kadınlar Kulübü'nde gezerken öğrendim. Bu yolla öğrenenler varmış denemekten ne çıkar dedim ve YaptımEmin olmak için kız kardeşim ve anneme de yaptırdım. Bir miktar idarı kaba koyduk içerisine katı çamaşır suyundan döküp çalkaladık 5-10 dk bekledik. Annem ve kardeşimin Bardağın Ağzına kadar kabarırken benimki de köpürdü ama aynı seviyede kaldı. Onlar hamile olmadığına göre bende bişi olabilir mi diye umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?