Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Valla canim olabilir tabiki ama sanirim biraz daha bekle soyle 1000 lere falan gelsin o zaman belli olur. Ama Allah kalbinden geceni versin insallah :) benim de henuz gelen giden yok akintim var o yuzden bekliyorum acikcasi adeti. kasiklarda basincta var geldim gelicek gibi yani. Hayirlisi artik. Iyi tatiller sana :) ucakla mi gidiceksiniz arabayla mi?

Arabayla gidiyoruz canim tabi saglikli olsn da gerisi farketmez aslinda merak iste insanin aklindan geciyo yine de sen de o agrilara cok takilma benim de cok oldu agrim ilac icicektm artik son gun nerdeyse biraz sabret pozitif dusun insallah olucak canim

Benim bu ovulasyon testiyle ilgili pek bir bilgim yok bana kullanan biri tecrübesini anlatabilir mi

Merhaba kızlar hamile annelerimize sormak istediğim bisey var. Adetime 9-10 gun kaldı bu sabah alt karın bölgemde bi Ağrı kasılmalar oldu 2-3 dkka kadar yataktan kalkamadim.Adetime daha cok varken olabilir mi boyle bisey ???

Bu ay ilk defa ovulasyon testini kullandım bata 4 gün var . Çamaşır suyuyla yaptığım test haricinde hiç bi belirtim yok heyecanlıyım

camaşır suyla yaptığım test demişşin o ne canım ilk defa duydum

Bende kadınlar Kulübü'nde gezerken öğrendim. Bu yolla öğrenenler varmış denemekten ne çıkar dedim ve Yaptım Emin olmak için kız kardeşim ve anneme de yaptırdım. Bir miktar idarı kaba koyduk içerisine katı çamaşır suyundan döküp çalkaladık 5-10 dk bekledik. Annem ve kardeşimin Bardağın Ağzına kadar kabarırken benimki de köpürdü ama aynı seviyede kaldı. Onlar hamile olmadığına göre bende bişi olabilir mi diye umutluyum

Eklentiler

• image.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 87
ahahah canım benim ya ilk defa duydum degişikmiş hadi inşallah hamilesindir ya :)

gibigibiyim benim bat 6 Temmuz du.henüz adet olmadım.gebe olduğunuzu okudum.Merak ettim acaba idrarınızın renginde yapısında bir değişim oldu mu?test yapmaya korkuyorum.

Katı çamaşır suyu olmazsa olmaz mı:)?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…