Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ahahah canım benim ya ilk defa duydum degişikmiş hadi inşallah hamilesindir ya :)

Bu testt dogruysaa bendee hamileyimmm ☺☺☺ ama sanmiyorum yaa camasir suyu belki yediklerimizden dolayi hepimizin idrari degisik oluyo baska tepkiler veriyordur

Wala kızlar ben de emin olmak için annem ve kardeşime de denettirdim ikisinin aynı benim ki farklı çıktı. Bende öyle olunca ümitlendim Şimdi kim beklicek 4 gün of zaman çabucak geçse

Wala kızlar ben de emin olmak için annem ve kardeşime de denettirdim ikisinin aynı benim ki farklı çıktı. Bende öyle olunca ümitlendim Şimdi kim beklicek 4 gün of zaman çabucak geçse
Dusunursen saatler uzarr rahatt oll bisey yokmus gibii yoksa zaman gecmez hayirli haberlerini bekliyoruz

Bu testt dogruysaa bendee hamileyimmm ☺☺☺ ama sanmiyorum yaa camasir suyu belki yediklerimizden dolayi hepimizin idrari degisik oluyo baska tepkiler veriyordur
Bat 6 Temmuz ...Benim günüm geçti ama test yapmaya korkuyodum:)Şimdi gidip alacam.

Kızlar bu çamaşır suyu testini ablama da yaptırdım.O bebek düşünmüyor korunuyor...Onunda köpürdü. en mantıklısı gebelik testi :)

Kızlar bu çamaşır suyu testini ablama da yaptırdım.O bebek düşünmüyor korunuyor...Onunda köpürdü. en mantıklısı gebelik testi :)

Herkesin köpürüyor Ya çok köpürüyor kabarıyor Yada önce köpürüp sonra sönüyor Püf nokta köpüğün sabit boyutunda kalması Sen yine bi test yaptır bakalım sende çamaşır suyu tutarsa bizde de tutabilir

allahimm!!! bir test daha varmis ve ben yapmamis miyiiiimmm! yanliz kati camasir suyu nedir? temizlikten cok anlamiyorum ben ya.. benim kadina sorsam butun mahalle gebe kalmaya calistigimi duyar
esim her sabah bugun neye iseyeceksin diye benimle dalga gecerek kalkiyor yataktan. yarin sabah klorak deyince surat ifadesi ne olacak acep!

Benimde BAT 8-9 temmuz ama butun idrar testleri negatif cikiyor. bu ay esim ovulasyondur hamileliktir test almaktan batti vallahi.. bana simdiden bu kadar para harcattigi icin kesin kiz olacak diyor.

benim nedense butun agrilarim sol tarafimda. sol kasigim surekli agriyor. siddetli degil ama ben burdayim diyor. sol gogsumde cok sisti ve uzerinde yesil damarlar belli belirsiz cikmaya basladi. adet olmadan oncede siser acirdi ama su anda ne kadar cok aciyor! bu hamilelik belirtielri yuzunden delirmeye basladigimi dusunuyorum. insanin akli kendisiyle bu kadar dalga gecer mi yaa!

ins tersı cıkar canım
benim rüyalar değişiyor,bugün de beş altı yaşlarında bir oğlum olduğunu gördüm,dayısına benziyordu.yüzünü avuçlarım arasına aldım,başını okşadım.bugün adet olmam lazımdı,olmadım hala beyaz akıntım var.test yaptım negatif çıktı

ne kadar da benziyoruz seninle Allah seni de güldürsün

ruyani suya karsi anlat hemen.. ciksin. oglan istiyorsun galiba, insallah oglun olur.

ne kadar da benziyoruz seninle Allah seni de güldürsün

ay iki cizgi ciksa da bir gulumsette ben ona da raziyim! cok sabirsiz biriyim, bu bekeleme olaylar hic bana gore degil. omrum plan program. evdeki hesap carsiya uymayinca resmen dengem bozuluyor... bu bebek yapma isi hic bana gore degilmis?
insallah allahim cabuk verir de, daha uzun bu stresle yasamak zorunda kalmam.. ne ben, ne de burda heyecanla bebegini bekleyen tum kadinlar!

canım gerçekten ben de sabırsızım bugün adet günüm ve olmadım,bu ay yaptığım testlerle fizana gidilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…