- 22 Eylül 2011
- 223
- 111
- 103
umutlandırmak ıstemmem ama benım cok yakın tanıgım bırı adetı 1hafta gecmıstı negatıf 10 gectı negatıf sonra pozıtıf cıktı 1 ayı var dogum yapcakbenim rüyalar değişiyor,bugün de beş altı yaşlarında bir oğlum olduğunu gördüm,dayısına benziyordu.yüzünü avuçlarım arasına aldım,başını okşadım.bugün adet olmam lazımdı,olmadım hala beyaz akıntım var.test yaptım negatif çıktı
aa hadi ya? benim annem cok soyler. bizim evin yakinlarinda kucuk bir dere var, ben gidip hep oraya anlatirim. ama arkadaslarim akan musluga da anlatirmis. insallah malum olmustur sana. ben de kiz istiyorum cok ama hayirlisi.. saglikli sihatli olsun yeter.ilk defa senden duydum ve yaptımaslında kız istiyorum ama sağlıklı olsun yeter
Kızlar benim pozitif çıktı ...Hamileyim:)yarın kan testi yapacam
kızlar ben test yaptım sılık cızgı cıktı bugun adet olmam gereken gundu ne dersınız
Kızlar benim pozitif çıktı ...Hamileyim:)yarın kan testi yapacam
bugun canım ins darısısenın basınaay sende hamilesin herhaldeee!! silik cikinca da hamile olunuyormus.. BAT in ne zaman?
Çok teşekkür ederim .Sadece karın ağrılarım vardı diyebilirim.Burayada yazmıştım zaten adet olacam sanmıştım .bende kist olduğu için adetten önce lekem olurdu .Adetten birkaç gün önce çok belirsiz lekelerim oldu.birde adet günü ve birgün önce mutfak kokuyomuş gibi geldi.mide bulantısı oldu sabah biraz.Ben bunları hep psikolojik sandım.Çünkü ben Şubat'tan beri korunmuyorum.Böyle şeyleri adetlerinden önce yaşıyordum.cok cok sevindim canim benm yaa!! inan gozlerim doldu.. hepimize nasip olur insallah bu guzel duygu!
senin BAT gecmisti degil mi? kac gun icinde ogrendin? bir de hic bir belirtin var miydi?
İnşallah canım yaaa çok istiyorumcunku vebugun canım ins darısısenın basına
Te
Çok teşekkür ederim .Sadece karın ağrılarım vardı diyebilirim.Burayada yazmıştım zaten adet olacam sanmıştım .bende kist olduğu için adetten önce lekem olurdu .Adetten birkaç gün önce çok belirsiz lekelerim oldu.birde adet günü ve birgün önce mutfak kokuyomuş gibi geldi.mide bulantısı oldu sabah biraz.Ben bunları hep psikolojik sandım.Çünkü ben Şubat'tan beri korunmuyorum.Böyle şeyleri adetlerinden önce yaşıyordum.
En belirgin olanı ise kasıklarımda ani hareketlerimde batmaydı.Birde dolgunluk yani oraya birşeyler tutunuyormuş hissi yaşadım.
Allah herkese versin.Ben çok zorlandım.İnşallah hepinizin olur kızlaaaar
Canim o her zaman dogru cikmiyo çogu kişi denemiş ve dogru olmadini soylemişlerdi bende sana tahsiye adet gununu bekle derim ozaman test yaparsinİnşallah bakalım test yapınca sonucu yazarımçamaşır suyu doğru mu öğrenmiş oluruz
Belki olabilir canim ama sen yinede umitlenme fazla cunku bende oyle birsey yasadim ve adet olfumkızlar kahverengi lekenmem oldu şimdi test Yaptım bişi yokacaba Yerleşme kanaması olabilir mi bata 4 gün var
kızlar kahverengi lekenmem oldu şimdi test Yaptım bişi yokacaba Yerleşme kanaması olabilir mi bata 4 gün var
Teşekkürlerbu çamaşır suyu testinde ablamla benimki arasındaki fark onunki idrar kısmı ikiye ayrılmıştı üstü koyu altı açık renk olmuştu.Sonrada dikkatimizi çekti.Gözün Aydın ya çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah
Canım ben bat tan önce yapmadım.Zaten korktuğum için sonuçtan bugün bile yapmak istememiştim.Canım yaaa peki daha önce test yaptin mi? Yani Bat in dan önce falan?
Benim de karnim çok ağrıyor. Özellikle sol tarafım sürekli ben burdayım diyor. Kedisim var bir tane mama kokusu midemi kaldırır oldu ki sekiz senedir ilk defa yaşadım. Eşim göğüslerin çok büyüdü bu yeşil şeyler ne dedi. Bir baktım damarlar çıkmış belli belirsiz. Açken midem çok bulanıyor. idrarım turuncuya döndü. Ama Testler hep negatif. İyice aklım karıştı.
ay insallah oyledir!! yumurtlamanin ustunden kac gun gecti? 5-9 gun sonrasinda oluyormus yerlesme kanamasi. bende oyle birsey yasadim ama degilmis. sanirim stresten oluyor
birde diyorlar ki yumurta dollendikten sonra her iki gunde bir hcg seviye 2 ye katliyormus. yani soyle:
yumurtanin dollendigi gun: 1.5
+2 -> 3hcG
+4 -> 6hcG
+6 -> 12hcG
+8 -> 24hcG
+10-> 48hcG.
yani birimlerini hatirlayamadim ama iste mantik bu. eger uzerinden 10 gun gectiyse testte cikma ihtimali cok yuksek. sanirim erken testler 20 yi de goruyor, yani 8 gun sonrasinda da gorulme olasilig var.
Tebrik ederim cnm gözün aydin..Kızlar benim pozitif çıktı ...Hamileyim:)yarın kan testi yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?