Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canım
umutlandırmak ıstemmem ama benım cok yakın tanıgım bırı adetı 1hafta gecmıstı negatıf 10 gectı negatıf sonra pozıtıf cıktı 1 ayı var dogum yapcak
 
ilk defa senden duydum ve yaptım aslında kız istiyorum ama sağlıklı olsun yeter
aa hadi ya? benim annem cok soyler. bizim evin yakinlarinda kucuk bir dere var, ben gidip hep oraya anlatirim. ama arkadaslarim akan musluga da anlatirmis. insallah malum olmustur sana. ben de kiz istiyorum cok ama hayirlisi.. saglikli sihatli olsun yeter.
 
Te
cok cok sevindim canim benm yaa!! inan gozlerim doldu.. hepimize nasip olur insallah bu guzel duygu!

senin BAT gecmisti degil mi? kac gun icinde ogrendin? bir de hic bir belirtin var miydi?
Çok teşekkür ederim .Sadece karın ağrılarım vardı diyebilirim.Burayada yazmıştım zaten adet olacam sanmıştım .bende kist olduğu için adetten önce lekem olurdu .Adetten birkaç gün önce çok belirsiz lekelerim oldu.birde adet günü ve birgün önce mutfak kokuyomuş gibi geldi.mide bulantısı oldu sabah biraz.Ben bunları hep psikolojik sandım.Çünkü ben Şubat'tan beri korunmuyorum.Böyle şeyleri adetlerinden önce yaşıyordum.
En belirgin olanı ise kasıklarımda ani hareketlerimde batmaydı.Birde dolgunluk yani oraya birşeyler tutunuyormuş hissi yaşadım.

Allah herkese versin.Ben çok zorlandım.İnşallah hepinizin olur kızlaaaar
 

Canım yaaa peki daha önce test yaptin mi? Yani Bat in dan önce falan?

Benim de karnim çok ağrıyor. Özellikle sol tarafım sürekli ben burdayım diyor. Kedisim var bir tane mama kokusu midemi kaldırır oldu ki sekiz senedir ilk defa yaşadım. Eşim göğüslerin çok büyüdü bu yeşil şeyler ne dedi. Bir baktım damarlar çıkmış belli belirsiz. Açken midem çok bulanıyor. idrarım turuncuya döndü. Ama Testler hep negatif. İyice aklım karıştı.
 
kızlar kahverengi lekenmem oldu şimdi test Yaptım bişi yok acaba Yerleşme kanaması olabilir mi bata 4 gün var
 
kızlar kahverengi lekenmem oldu şimdi test Yaptım bişi yok acaba Yerleşme kanaması olabilir mi bata 4 gün var

ay insallah oyledir!! yumurtlamanin ustunden kac gun gecti? 5-9 gun sonrasinda oluyormus yerlesme kanamasi. bende oyle birsey yasadim ama degilmis. sanirim stresten oluyor

birde diyorlar ki yumurta dollendikten sonra her iki gunde bir hcg seviye 2 ye katliyormus. yani soyle:
yumurtanin dollendigi gun: 1.5
+2 -> 3hcG
+4 -> 6hcG
+6 -> 12hcG
+8 -> 24hcG
+10-> 48hcG.

yani birimlerini hatirlayamadim ama iste mantik bu. eger uzerinden 10 gun gectiyse testte cikma ihtimali cok yuksek. sanirim erken testler 20 yi de goruyor, yani 8 gun sonrasinda da gorulme olasilig var.
 
Gözün Aydın ya çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah
Teşekkürlerbu çamaşır suyu testinde ablamla benimki arasındaki fark onunki idrar kısmı ikiye ayrılmıştı üstü koyu altı açık renk olmuştu.Sonrada dikkatimizi çekti.

Benim adetim dündü. Ben erken gebelik testi ile ikinci çizgiyi gördüm.Yani normal gebelik testi yapsam göremezdim ikinci çizgiyi belki de
 
Canım ben bat tan önce yapmadım.Zaten korktuğum için sonuçtan bugün bile yapmak istememiştim.

Senin belirtilerin baya kuvvetli hamile olabilirsin .Benim kasıklarımda batma hareket ettiğimde oluyordu.göğüslerimde damarlar belirginleşti benimde dikkatimi çekmişti.Ama Bat tan önce öğrenmek çok zor.Birkaç gün bekle.Mide bulantısı psikolojik olabilir.Ben geçen ay midem çok bulanıyo kesin Hamileyim demişti ama olmamıştı.Bekle bu sürede oyalanacak birşeyler bul:)

Inşallah hamilesindir.
 
Benim gibi gününü bekleyen herkese merhaba,,benimde adet olmama SON 3GÜN kaldi bekliyorum heyecanla,,,Belirti olarak sadece gögüs uclarim aciyor kasiklarimda siskinlik var birkac gün öncede kasiklarimda adet agrisinin biraz daha hafif olanini yasadim suan agri felan yok,,tabi bunlar adet belirtileride olabilir diye umutlanmak istemiyorum.. Insan cocuk yapmaya karar verince anliyor nekadar stresli bir sürec oldugunu vücuttaki en ufak bir degisiklikde acaba belirtimi diyo
 

Benim yumurtlamanın üstünden 13 gün gecti bgn lekelenmeler oldu 4 gün var adet olucam büyük ihtimal hamile miyim diye umut beslemek istemiyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…