- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
Canım ben bat tan önce yapmadım.Zaten korktuğum için sonuçtan bugün bile yapmak istememiştim.
Senin belirtilerin baya kuvvetli hamile olabilirsin .Benim kasıklarımda batma hareket ettiğimde oluyordu.göğüslerimde damarlar belirginleşti benimde dikkatimi çekmişti.Ama Bat tan önce öğrenmek çok zor.Birkaç gün bekle.Mide bulantısı psikolojik olabilir.Ben geçen ay midem çok bulanıyo kesin Hamileyim demişti ama olmamıştı.Bekle bu sürede oyalanacak birşeyler bul:)
Inşallah hamilesindir.
Benim yumurtlamanın üstünden 13 gün gecti bgn lekelenmeler oldu 4 gün var adet olucam büyük ihtimal hamile miyim diye umut beslemek istemiyorum
hayirlisi sekerim, hersey allahtan. biz iyi dusenelim oyle olsun diyorum ama her sabah testte negatifi gorunce benim de cok moralim bozuluyor.
benim de BAT 4 temmuzdu. 1 temmuzda erken gebelik testi yapmistin negatif cikti. 5 Temmuzda evde test yaptim cikmadi. HAbire olucam hissiyle gidiyorum tuvalete akinti geliyor sadece. Baski var ama yumurtaliklarimda ve kasiklarimda ara ara. YArin sabah sanirim bir test yapicam. Ilk defa adetim gecikti. Normalde 26-27 gunde bir oluyordum. yarin 30. gun insallah teste cikar. Hakkimiz da hayirlisi.
ben akintidan takip etmistim 20-21 haziran da yumurtlamam oldu cunku su gibi akintim geldi. O yuzden bir yanda da supheliyim neden hala olmadi diye. Hic gecikmezdi adetim ama denemelere basladigimizdan beri once pembe akinti geliyor sonra kahverengi camurumsu akinti oluyor sonra kanamam basliyor. MEsela gecen ay 8 Haziranda pembe akintim geldi 12 haziranda esas kanamam basladi ama 8 Haziran BATti. Bu ay da 4 Temmuz BATti ne gelen var ne giden akintim var hah tamam bu sefer diye tuvalete gitmekten tuvalet fobim olustu artik. Testi de yani yapmak istemiyorum ama belirsizlikte kotu eger yarin testten bisi cikmazsa pazartesiyi beklicem doktora gitmek icin... Senin ne kadar gecikti canim? Yumurtlamani takip ettin mi? Ne kadardir deniyorsunuz? Bizim 3. deneme bu aradaay insallah canim yaa.. sen hamile cikarsan bana da umit olacak! baska kimseyi bulamadim cunku hergun test yapan. hanimlarimiz cok efendi, cok sabirli masallah!! :)
sen ovulasyon donemini tam olarak biliyor musun? kac gun gecti ustunden?
ben akintidan takip etmistim 20-21 haziran da yumurtlamam oldu cunku su gibi akintim geldi. O yuzden bir yanda da supheliyim neden hala olmadi diye. Hic gecikmezdi adetim ama denemelere basladigimizdan beri once pembe akinti geliyor sonra kahverengi camurumsu akinti oluyor sonra kanamam basliyor. MEsela gecen ay 8 Haziranda pembe akintim geldi 12 haziranda esas kanamam basladi ama 8 Haziran BATti. Bu ay da 4 Temmuz BATti ne gelen var ne giden akintim var hah tamam bu sefer diye tuvalete gitmekten tuvalet fobim olustu artik. Testi de yani yapmak istemiyorum ama belirsizlikte kotu eger yarin testten bisi cikmazsa pazartesiyi beklicem doktora gitmek icin... Senin ne kadar gecikti canim? Yumurtlamani takip ettin mi? Ne kadardir deniyorsunuz? Bizim 3. deneme bu arada
Bende 16 temmuzu bekliyorum arkadaşlar. Yumurtalama tarihim 01 temmuzdu. Bende de her türlü belirti var, bana kalsa aslanlar gibi hamileyim ama dahs çok erken ve ben çok heyecanlıyım. Nasıl geçecek 9 gün?
bizim 3. deneme oldu canim. yani boyle beklemek cok uzucu bir yandan hep umudun var egatif testleri gordukce insanin umudu kiriliyor ama adet olmuyorda. Cok guzel bir adet dongum vardi hani stresten dolayi geciktiyse uzulurum cidden. Ama bu ay olmazsa ben de kesin ovulasyon testi kullanicam. insallah guzel haberlerimizi paylasiriz burda da.canim benim, ne kadar suredir deniyorsun? insallah en kisa zamanda saglikli sihatli bir bebege gebe kalirsin. kalbinde karninda doluverir sevgisiyle!
benim bu ay ilk denemem ama bir kac aydir ovulasyon donemimi takip ediyorum. SAT 9 haziran. benim 23-25 haziran arasi akintim cok siviydi. ve o aralar ovu testlerim normale gore daha koyuydu ama yine de control cizgisinden silikti. 26 haziran sonrasi ovu testlerim tamamiyle tek cizgiye dondu. ikinci cizgi hayalet bile yoktu. sonra birden 2 temmuzda cok koyu oldu ovu testlerim, hatta control cizgisinden daha kalin ve daha koyuydu. ne oluyor anlamadim ama belki cift yumurtluyorumdur da ikizimiz olur diye o gunleri de degerlendirdik. 2-5 arasi cok koyuydu ovu testlerim ama 6sinda birden siliklesmeye basladi. Benim adetlerim ya 29 gun ya 30 gun oluyor. Yani BAT ya 8 ya 9 temmuz. ama artik ovu da olsun hamilelik de olsun tum testler negatif.
Aynen bende öyleyim. İnşallah sende ve isteyen herkeste hamile olur kazasız belasız. Ben gece elim göbeğimde uyuyorum sanırsın doguma bir hafta var.insallah hamilesindir canim benim... ama bu belirtiler yok mu ahh ahh.. hayatimda hic bu kadar kararsiz kalmamistim. bazen ben hamileyim yaaaa diye sevinip bazen de kesin olmadi diye uzuluyorum.
canim benim, ne kadar suredir deniyorsun? insallah en kisa zamanda saglikli sihatli bir bebege gebe kalirsin. kalbinde karninda doluverir sevgisiyle!
benim bu ay ilk denemem ama bir kac aydir ovulasyon donemimi takip ediyorum. SAT 9 haziran. benim 23-25 haziran arasi akintim cok siviydi. ve o aralar ovu testlerim normale gore daha koyuydu ama yine de control cizgisinden silikti. 26 haziran sonrasi ovu testlerim tamamiyle tek cizgiye dondu. ikinci cizgi hayalet bile yoktu. sonra birden 2 temmuzda cok koyu oldu ovu testlerim, hatta control cizgisinden daha kalin ve daha koyuydu. ne oluyor anlamadim ama belki cift yumurtluyorumdur da ikizimiz olur diye o gunleri de degerlendirdik. 2-5 arasi cok koyuydu ovu testlerim ama 6sinda birden siliklesmeye basladi. Benim adetlerim ya 29 gun ya 30 gun oluyor. Yani BAT ya 8 ya 9 temmuz. ama artik ovu da olsun hamilelik de olsun tum testler negatif.
bizim 3. deneme oldu canim. yani boyle beklemek cok uzucu bir yandan hep umudun var egatif testleri gordukce insanin umudu kiriliyor ama adet olmuyorda. Cok guzel bir adet dongum vardi hani stresten dolayi geciktiyse uzulurum cidden. Ama bu ay olmazsa ben de kesin ovulasyon testi kullanicam. insallah guzel haberlerimizi paylasiriz burda da.
Aynen bende öyleyim. İnşallah sende ve isteyen herkeste hamile olur kazasız belasız. Ben gece elim göbeğimde uyuyorum sanırsın doguma bir hafta var.
Daha erken ...benim adetim iki gün geçti erken gebelikte çizgiyi gördüm.O da çok belirgin değildi...Bence çok acele ediyorsun günün geçsin...hayırlı sonucu alırsın inşallah:)dun yaptim. o da negatif
Daha erken ...benim adetim iki gün geçti erken gebelikte çizgiyi gördüm.O da çok belirgin değildi...Bence çok acele ediyorsun günün geçsin...hayırlı sonucu alırsın inşallah:)
Belirtilerini okudum.Olumlu gibi yani hamile olma ihtimalin var bence ...Inşallah Rabbim gönlüne göre verir. Bende balık burcu bir kızım olsun istemiştim.Allah izin verirse burcunu tutturduk ama cinsiyetini bilemiyorumIki gün bekle kafa dağıt...eğlenceli birşeyler yapmaya çalış seni oyalayacak ...inşallah olumlu sonucu alırsın canım..evet haklisin canim. artik bugun yarin adet olmam lazim. gelmezse oyle panikliyeyim degil mi.. ama iste benim hayatim panik! basak burcuyum ben..
o yuzden cocugum balik olsun, rahat olsun istedim ama. bakalim, nasip
Aman dikkatay kiyamam yaa!! benim de uykularim harap oldu ama surekli cise gitmekten hehehe :) omru billah hayatimda gece wc ye kalktigimi hatirlamam oyle de derin uyurum ama gel gelelim 10 gundur gece de iki defa kalkiyorum. sabahlarida wc ye oturmadan test pakedini accam diye ugrasiyorum ama gorsen iki buklum. altima kacirivericem bi gun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?