- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
Belirtilerini okudum.Olumlu gibi yani hamile olma ihtimalin var bence ...Inşallah Rabbim gönlüne göre verir. Bende balık burcu bir kızım olsun istemiştim.Allah izin verirse burcunu tutturduk ama cinsiyetini bilemiyorumIki gün bekle kafa dağıt...eğlenceli birşeyler yapmaya çalış seni oyalayacak ...inşallah olumlu sonucu alırsın canım..
evet canim hayirlisi..Aman dikkatayyy Allahım şu mübarek günde kalbimize göre versin. Olursa da olmazsa da kabulum...Rabbim bilir
Kizlar merhabalar bende bebis icin ugrasmaktayim. Sat 12 haziran bugun bir ovulasyon testi yaptim ve cift cizgi belirgin bi sekilde cikti konuda actim hatta nedeni nedir sizce ymurtlama mi gebelik mi yoksa bi problem mi
insallah canim.. senin ovu gunune yakinmis ama.. daha once bu kadar koyu cikmis miydi testlerin?Ne anlamamiz gerekiyor ki bundan acaba gebelik testi yaptim negatif. Bir bask konuda bunun gebelik belirtisi oldugunu yazmis arkadaslar insallah vardir 33-35 gunde oluyorum regl daha 8-9 gun var bu neyin nesi insallah iyi haberler aliriz canim
Daha once 16. Gun yakalamistim ama bu derece koyu degildi ama o gun ve sonrasi aile ziyaretinden dolayi degerlendiremedik.
yine de çok teşekkür ederim canım,olmasa da umut vermen çok hoşcanım
umutlandırmak ıstemmem ama benım cok yakın tanıgım bırı adetı 1hafta gecmıstı negatıf 10 gectı negatıf sonra pozıtıf cıktı 1 ayı var dogum yapcak
tebrik ederim,darısı başımızaKızlar benim pozitif çıktı ...Hamileyim:)yarın kan testi yapacam
hayırlı olsun derizkızlar ben test yaptım sılık cızgı cıktı bugun adet olmam gereken gundu ne dersınız
Sancım oldu evet.Ben rektovajinal endometriozis hastasıyım . En sancılı kist bu.Adetlerimde çok ağır sancılarım oluyordu. Bu gebelik benim tedavim olacak inşallah:)Sancılarım adetten bir hafta önce başladı bu sefer ama aşırı şiddetli değildi.Zaman zaman artan azalan.Alt karın bölgemde ve kasıklarımda batma oluyordu.Bunlar zaten normal adetimden önce de olan sancılara çok benzediği için ben adet olacağım sanmıştım. Birde adetten birkaç gün önce lekeler olunca kistten sandım.Meğerse yerleşme kanamasıymış.tebrik ederim,darısı başımızabu arada adet sancısı çektin mi canım,akıntın nasıldı
Bebekk geliyor insallah deriz ☺☺hayırlı olsun deriz
Son adet tarihin nedir ve kaç günde bir oluyorsunslm kızlar benimde bugün adet olamam gerekiyordu olmadım.bende idrar testi yaptım yine tek çizgiyi gördüm.geçen ay aşılama yapıldı ama tutmadı.adetim 3 gün erken çok yoğun ve 8 gün gelmişti.acaba bu ay o yüzden mi geçikti yoksa hamilelik mi var bilmiyorum.15 gündür kasıklarımın ağrısından ölüyorum.karnımda ağrıo adet ağrısı gibi
Evet bugün adet olman gerekiyormuş. Ama bugün testin negatif çıktıysa hamile olmama ihtimalin daha yüksek... Ama geç döllenme olduğu için de çıkmayabilir testte... Bence üç dört gün daha bekle adet olmazsan testini yenile.9 haziran canım.28 günde oluyorum.valla üzüntüden uyuyamadım.
Erken gebelik testi mi yaptın?benim adetim iki gün geçti.Erken gebelik testinde belirgin olmayan bir çizgi gördüm .Eğer adet olmadıysan üzülmek için erken bence .tatil için memleketime geldim eşim gelemedi benden haber bekliyordu onada söyledim yine tek çizgi diye tel.de güzel haber beklerken yine hüsran oldu.off yaaa of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?