Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canim yaa insallah. kac gundur esim cok istiyorsun, ondan boyle oluyor dedi ama gogsumu gordukten sonra o da bence sen hamilesin demeye basladi. cunku damarlari da psikolojik olarak cikarmadim ki yaaa! neyse, umut iste fakirin ekmegi..

bende cok isterim kizim olsun. hem balik kadinlari cok zeki oluyor. ve hayatlarini doyasiya severek, eglenerek, hayal kurarark geciriyorlar. balik erkekleri de capkin oluyor ama o da esimin istegi :) capkin oglum olsun diyo baska bisey demio.. halbu ki ben centilmen adam yetistiricem

Kizlar merhabalar bende bebis icin ugrasmaktayim. Sat 12 haziran bugun bir ovulasyon testi yaptim ve cift cizgi belirgin bi sekilde cikti konuda actim hatta nedeni nedir sizce ymurtlama mi gebelik mi yoksa bi problem mi

benimde aynen oyle oldu canim. BAT 8-9 temmuz, ovu testlerim 2-5 temmuz arasi cok koyuydu sonra birden silik olmaya basladi.. ama ben hamileligimi ogrenemedim daha, adet de olmadim..

Ne anlamamiz gerekiyor ki bundan acaba gebelik testi yaptim negatif. Bir bask konuda bunun gebelik belirtisi oldugunu yazmis arkadaslar insallah vardir 33-35 gunde oluyorum regl daha 8-9 gun var bu neyin nesi insallah iyi haberler aliriz canim

Ne anlamamiz gerekiyor ki bundan acaba gebelik testi yaptim negatif. Bir bask konuda bunun gebelik belirtisi oldugunu yazmis arkadaslar insallah vardir 33-35 gunde oluyorum regl daha 8-9 gun var bu neyin nesi insallah iyi haberler aliriz canim
insallah canim.. senin ovu gunune yakinmis ama.. daha once bu kadar koyu cikmis miydi testlerin?

Daha once 16. Gun yakalamistim ama bu derece koyu degildi ama o gun ve sonrasi aile ziyaretinden dolayi degerlendiremedik.

Daha once 16. Gun yakalamistim ama bu derece koyu degildi ama o gun ve sonrasi aile ziyaretinden dolayi degerlendiremedik.

o zaman yatak odasini renklendirme zamani :)) genelde BAT'dan tam 14 gun once ovulasyon oluyor ama belki sen gec ovulasyon yasiyorsundur. neyse, bence sansa birakma bu geceyi

canım

umutlandırmak ıstemmem ama benım cok yakın tanıgım bırı adetı 1hafta gecmıstı negatıf 10 gectı negatıf sonra pozıtıf cıktı 1 ayı var dogum yapcak
yine de çok teşekkür ederim canım,olmasa da umut vermen çok hoş

tebrik ederim,darısı başımıza bu arada adet sancısı çektin mi canım,akıntın nasıldı
Sancım oldu evet.Ben rektovajinal endometriozis hastasıyım . En sancılı kist bu.Adetlerimde çok ağır sancılarım oluyordu. Bu gebelik benim tedavim olacak inşallah:)Sancılarım adetten bir hafta önce başladı bu sefer ama aşırı şiddetli değildi.Zaman zaman artan azalan.Alt karın bölgemde ve kasıklarımda batma oluyordu.Bunlar zaten normal adetimden önce de olan sancılara çok benzediği için ben adet olacağım sanmıştım. Birde adetten birkaç gün önce lekeler olunca kistten sandım.Meğerse yerleşme kanamasıymış.
Akıntıya gelince hiç olmadı.hala da yok.Neden bilmiyorum.Her bünye farklı olduğu için sanırım.

Darısı başına inşallah Bir an önce sonucu alın.

slm kızlar benimde bugün adet olamam gerekiyordu olmadım.bende idrar testi yaptım yine tek çizgiyi gördüm.geçen ay aşılama yapıldı ama tutmadı.adetim 3 gün erken çok yoğun ve 8 gün gelmişti.acaba bu ay o yüzden mi geçikti yoksa hamilelik mi var bilmiyorum.15 gündür kasıklarımın ağrısından ölüyorum.karnımda ağrıo adet ağrısı gibi

Son adet tarihin nedir ve kaç günde bir oluyorsun

tatil için memleketime geldim eşim gelemedi benden haber bekliyordu onada söyledim yine tek çizgi diye tel.de güzel haber beklerken yine hüsran oldu.off yaaa of

9 haziran canım.28 günde oluyorum.valla üzüntüden uyuyamadım.
Evet bugün adet olman gerekiyormuş. Ama bugün testin negatif çıktıysa hamile olmama ihtimalin daha yüksek... Ama geç döllenme olduğu için de çıkmayabilir testte... Bence üç dört gün daha bekle adet olmazsan testini yenile.

tatil için memleketime geldim eşim gelemedi benden haber bekliyordu onada söyledim yine tek çizgi diye tel.de güzel haber beklerken yine hüsran oldu.off yaaa of
Erken gebelik testi mi yaptın?benim adetim iki gün geçti.Erken gebelik testinde belirgin olmayan bir çizgi gördüm .Eğer adet olmadıysan üzülmek için erken bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…