- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.400
- 133
Sen bilirsin hemen karar vermemek lazım.O zaman bekle birkaç gün daha ya da predictor un erken gebelik testlerinden yap.Üstünde %99 doğruluk yaZıyo.Yani gebelik testlerinde negatif güvenilir olmaz ama pozitif daha güvenilirdiryok canım nöbetçi eczaneden normal test aldım 2 buçuk fiyatı.ne derece doğru ölçtü bilmiyorum.ama bende şans yok yaa doğrudur.kendimi kandırmak istemiyorum
aynen canım ağrılar bende de var ve bugün adet olmadım.,inşallah adet sancısı değildirslm kızlar benimde bugün adet olamam gerekiyordu olmadım.bende idrar testi yaptım yine tek çizgiyi gördüm.geçen ay aşılama yapıldı ama tutmadı.adetim 3 gün erken çok yoğun ve 8 gün gelmişti.acaba bu ay o yüzden mi geçikti yoksa hamilelik mi var bilmiyorum.15 gündür kasıklarımın ağrısından ölüyorum.karnımda ağrıo adet ağrısı gibi
inşallah biz de yaşarız bu mutluluğuSancım oldu evet.Ben rektovajinal endometriozis hastasıyım . En sancılı kist bu.Adetlerimde çok ağır sancılarım oluyordu. Bu gebelik benim tedavim olacak inşallah:)Sancılarım adetten bir hafta önce başladı bu sefer ama aşırı şiddetli değildi.Zaman zaman artan azalan.Alt karın bölgemde ve kasıklarımda batma oluyordu.Bunlar zaten normal adetimden önce de olan sancılara çok benzediği için ben adet olacağım sanmıştım. Birde adetten birkaç gün önce lekeler olunca kistten sandım.Meğerse yerleşme kanamasıymış.
Akıntıya gelince hiç olmadı.hala da yok.Neden bilmiyorum.Her bünye farklı olduğu için sanırım.
Darısı başına inşallah Bir an önce sonucu alın.
Adet belirtilerin var mı peki?yaptığım test bebe time marka.burdan bakayım dedim kimse bu testten memnun değilmiş.yanlış sonuç veriyormuş.bu şans bana gülmez ama benim ki kesin doğru koccaman bi tek çizikkeşke hamile olsam da bende desem bu marka test iyi değil sakın almayınnnn
valla canım 4 aydır tedavi görüyordum bu ay bıraktım dayanamadım.kasıklarım 4 aydır ağrıyor.belirtilerimi de karıştırır oldum.yumurtlamamdan itibaren ağrılarım başlıyor.kasık ağrısı batması şişlik ne desem artık hepsi var.yataktan zor kalkıyorum bu ne yaww bıktım vallaAdet belirtilerin var mı peki?
O zaman adet olup olmayacağını anlaman zor... Birkaç gün daha beklemen lazım..valla canım 4 aydır tedavi görüyordum bu ay bıraktım dayanamadım.kasıklarım 4 aydır ağrıyor.belirtilerimi de karıştırır oldum.yumurtlamamdan itibaren ağrılarım başlıyor.kasık ağrısı batması şişlik ne desem artık hepsi var.yataktan zor kalkıyorum bu ne yaww bıktım valla
Birçok marka ve fiyat var tek bitane değilki... Eczane bu konuda yardımcı olur sana...Arkadaşlar burda yazılarınızdan okuduğum kadarıyla ovulasyon testi varmış eczaneden alınıyor değil mi fiyatı ve markası nedir kullananlar bilgilendirebilirmi ben telefonumda uygulama var ordan takip ediyordum ama bu testi merak ettim
Canim biz simdi ne desek yal olurkizlar günaydın
dun catlatma ignemin ardindan 9.gunumdu
sabah idrarim cok koyulasti
ve dun ara ara kahve pembe lekelenme yasadim
bugun sabahsa sadece idrarda koyuluk vardi
bugunse ignenin 10.gunu
cuma gunu b/hcg baktircam kanda
sizce bu yerlesme kanamasi olabilirmi?
Canim biz simdi ne desek yal olur
CNm istersen pazartesiye kadar bekle oyle kan ver daha net olır senın içinkizlar günaydın
dun catlatma ignemin ardindan 9.gunumdu
sabah idrarim cok koyulasti
ve dun ara ara kahve pembe lekelenme yasadim
bugun sabahsa sadece idrarda koyuluk vardi
bugunse ignenin 10.gunu
cuma gunu b/hcg baktircam kanda
sizce bu yerlesme kanamasi olabilirmi?
haklisin canım zaten ilk pazartesi vericem dusunuodum ama bu lekelenmeyi gorunce cuma gitmeyi dusundum , neyse dedigin gibi pztesi beklim zaten haftasonu daha kolay gecioCNm istersen pazartesiye kadar bekle oyle kan ver daha net olır senın için
mrb arkadaşlar yeni üyeyim benim bat 6 hazirandı adet olmadım henüz ama idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor kaç gün daha beklemem gerekiyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?