Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

yok canım nöbetçi eczaneden normal test aldım 2 buçuk fiyatı.ne derece doğru ölçtü bilmiyorum.ama bende şans yok yaa doğrudur.kendimi kandırmak istemiyorum

yok canım nöbetçi eczaneden normal test aldım 2 buçuk fiyatı.ne derece doğru ölçtü bilmiyorum.ama bende şans yok yaa doğrudur.kendimi kandırmak istemiyorum
Sen bilirsin hemen karar vermemek lazım.O zaman bekle birkaç gün daha ya da predictor un erken gebelik testlerinden yap.Üstünde %99 doğruluk yaZıyo.Yani gebelik testlerinde negatif güvenilir olmaz ama pozitif daha güvenilirdir

aynen canım ağrılar bende de var ve bugün adet olmadım.,inşallah adet sancısı değildir

inşallah biz de yaşarız bu mutluluğu

yaptığım test bebe time marka.burdan bakayım dedim kimse bu testten memnun değilmiş.yanlış sonuç veriyormuş.bu şans bana gülmez ama benim ki kesin doğru koccaman bi tek çizik keşke hamile olsam da bende desem bu marka test iyi değil sakın almayınnnn

Adet belirtilerin var mı peki?

Adet belirtilerin var mı peki?
valla canım 4 aydır tedavi görüyordum bu ay bıraktım dayanamadım.kasıklarım 4 aydır ağrıyor.belirtilerimi de karıştırır oldum.yumurtlamamdan itibaren ağrılarım başlıyor.kasık ağrısı batması şişlik ne desem artık hepsi var.yataktan zor kalkıyorum bu ne yaww bıktım valla

O zaman adet olup olmayacağını anlaman zor... Birkaç gün daha beklemen lazım..

Arkadaşlar burda yazılarınızdan okuduğum kadarıyla ovulasyon testi varmış eczaneden alınıyor değil mi fiyatı ve markası nedir kullananlar bilgilendirebilirmi ben telefonumda uygulama var ordan takip ediyordum ama bu testi merak ettim

Birçok marka ve fiyat var tek bitane değilki... Eczane bu konuda yardımcı olur sana...

kizlar günaydın

dun catlatma ignemin ardindan 9.gunumdu
sabah idrarim cok koyulasti
ve dun ara ara kahve pembe lekelenme yasadim
bugun sabahsa sadece idrarda koyuluk vardi

bugunse ignenin 10.gunu
cuma gunu b/hcg baktircam kanda

sizce bu yerlesme kanamasi olabilirmi?

Canim biz simdi ne desek yal olur

Canim biz simdi ne desek yal olur

mutlaka canım
zaten kimse bilemez tabiki ama burda amacimiz fikir almak zaten
yani ornegin anlattiklarimi yasayip hamile oldugunu ogrenen biri belki tevrubesini aktarir diye
ha evet nolucak oda bi fikirdir ama iste tek yaptigimiz test gunune kadar birbirimize destek olup vakit gecirmek :)

CNm istersen pazartesiye kadar bekle oyle kan ver daha net olır senın için

CNm istersen pazartesiye kadar bekle oyle kan ver daha net olır senın için
haklisin canım zaten ilk pazartesi vericem dusunuodum ama bu lekelenmeyi gorunce cuma gitmeyi dusundum , neyse dedigin gibi pztesi beklim zaten haftasonu daha kolay gecio

mrb arkadaşlar yeni üyeyim benim bat 6 hazirandı adet olmadım henüz ama idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor kaç gün daha beklemem gerekiyor acaba

Kızlar bu nasıl bir şeydir en dipte çıktı çizgi bat yarın aptallaştım şuan

Eklentiler

• IMG_20150708_135230.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 91
son adet tarihim 6 hazirandı 6 temmuzda olmam gerekiyordu yanlış yazdım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…