Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

son adet tarihim 6 hazirandı 6 temmuzda olmam gerekiyordu yanlış yazdım sanırım

evet bat 6 haziran demişsin ozaman 1 ay geçmiş olacak çünkü
neyse bence Deneyebilirsin ilk idrarla çıkabilir yani inşallah vardır gelmiştir minik mucizen

Cicim ya sanki dipte degildi onun yanında jhafif belli gibi yarın ilk idrarla başka marka denesen bu çok karmasık cıkmış çünkü
Vallaha doğru söylüyorsun canım ya ilk yaptığında bişi çıkmadı 1saat sonra normal olması gereken yerde net belliydi fotosunu çekemedim onun biraz önce baktığımda da bu haldeydi ya kafam iyice karıştı sabredemiyoruzki sağol beybim

bebişim ama ilk 15 dk sı önemli sonrasını çöpe at.
çünkü buharlaşınca abuk sabuk şeyler çıkıp aklını karıştırır varsa ilk 5 dk da çizgi çıkıo ilk 15 dk da netleşio çünkü

Öylede işte buda belki doğrudur diye ümit yarın tekrar yaparım inşallah çıkar

Öylede işte buda belki doğrudur diye ümit yarın tekrar yaparım inşallah çıkar

yarın ilk idrarla dene bakalım canım kesin bişi demedim diyemem hakkım yok buna :)
ama karmaşık ya netleşsin iyice unutma ilk idrarla 15dk beklet ögle bak :)

yarın ilk idrarla dene bakalım canım kesin bişi demedim diyemem hakkım yok buna :)
ama karmaşık ya netleşsin iyice unutma ilk idrarla 15dk beklet ögle bak :)
Tamam tatlım yarın yaparım sonucu atarım tekrar inşallah kırmızılarda gelmezde bu ayın başında yanı 8gündür sanki regl olcam gibi sancım oluyor çok hafif ama sürekli değil ve bugün ağrıdan kıvranmam lazım hiç ağrım yok sabahları ve gece yatmaya doğru migde bulantım oluyo ve ilk defa sarımsı akıntım oldu bunlarda hep şüphelendiği işte

piskolojikte olabilir canım yaparsın merak ediyorum bekliycem seni
hadi bakalım inşallah cift cizgi görürsün

Kızlar selam malesef ben de oldum. Şimdi tekrar başa sardık. Hayırlısı diyorum . İnşallah hepimiz güzel haberler alırız birbirimizden. Benim belirtiler sanırım psikolojikmiş. Oluruna bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…