Nasıl yapılıyor tatlım bu testKızlar benim lekelenmeler devam bgn de Dayanamayıp karbonat testi Yaptım can sıkıntısı iştebata son 2 Heyecanlı bekleyiş devam ediyor
Nasıl yapılıyor tatlım bu test
Hmm anladım canım :)Bir miktar idarın içine bir tatlı kaşığı karbonat atıyorsun kabarırsa hamilesin kapatmazsa değilsin bende testi burdan öğrendim. Doğru bi test değil çoğu kişide tutmamış anlayacağın bata kadar kendimi oyalamak için Yaptım :)
Bir miktar idarın içine bir tatlı kaşığı karbonat atıyorsun kabarırsa hamilesin kapatmazsa değilsin bende testi burdan öğrendim. Doğru bi test değil çoğu kişide tutmamış anlayacağın bata kadar kendimi oyalamak için Yaptım :)[/QUOTE
Tatli m bende senden esinlenerek simdi yaptım bunu beyaz kopurdu üzerinde de kaldı senin nasildi
Hmm anladım canım :)
Evet canım ya bakalım bat 13-15 arasıErken Öğrenmek için ne varsa yapıyoruz
Benim direk dibe çöktü canım benim senin bata kaç gün var bakalım hangimizin ki tutacak :))
Ay ikinci çizgiyi gördüm resmen :) bence imkanın varsa git test yaptır kafan da rahat eder :) bize de haber ver :)Kizlar benim bat a 5 gün var.çıkmaz diye bi test yaptim.su an kalbim nasil atiyo anlatamam.kan vermeye gitsem mi aksam orucumda yoksa bat i mi beklesem bilemedim??
dimi yaaaa:) valla bende gördüm ilk defa ovulasyon testiyle denemiştim.gerçi korunmayı bırakalı da 2 . ayım da ne bileyim adetlerim düzensizdir benim beklemiyodum hemen:)akşamı bekliyim artık cnm orucum biraz daha sabredeyim.tabi ki hemen söylerim:)))Ay ikinci çizgiyi gördüm resmen :) bence imkanın varsa git test yaptır kafan da rahat eder :) bize de haber ver :)
Günaydın canım sabah yine yaptım 15dkkda çok ince belli belirsiz bi çizgi var ama güvenemiyorum buna birkaç gün bekliyim artık kırmızılar gelmedi daha gelmezse ozaman bakayım gecede su içmeye kalktım yürürken sağ ayağımı yere basarken vajinanın içindenmi dışından mı anlayamadığım bi ağrı oldu korktumpiskolojikte olabilir canım yaparsın merak ediyorum bekliycem seni
hadi bakalım inşallah cift cizgi görürsün
Kaç çıktı canım değerin tam olarakArkadaslar yardımcı olursanız cok sevinirim adetim 3 gun gectı dün kan da negatif cıktı adet olmazsam pozitif olma ihtimali varmıdır?
1.20Kaç çıktı canım değerin tam olarak
Tatlım seni üzmek istemem ama 1.20 düşük aynı şeyi bende birkaç ay önce yaşadım 5gün gecikti kan verdim 1.20 çıktı zaten öğrenmeden hastalanmıştır bile Dr. Mevsimsel gecikme dedi hani 3veya 4küsür falan olsa yine bi ihtimal ki referans 5ve üstü
Canim sehir disindayim o yuzden pek bakamadim gec cevapliyorum kusuruma bakmagibigibiyim benim bat 6 Temmuz du.henüz adet olmadım.gebe olduğunuzu okudum.Merak ettim acaba idrarınızın renginde yapısında bir değişim oldu mu?test yapmaya korkuyorum.
Günaydın canım sabah yine yaptım 15dkkda çok ince belli belirsiz bi çizgi var ama güvenemiyorum buna birkaç gün bekliyim artık kırmızılar gelmedi daha gelmezse ozaman bakayım gecede su içmeye kalktım yürürken sağ ayağımı yere basarken vajinanın içindenmi dışından mı anlayamadığım bi ağrı oldu korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?