Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benimde bat 16 temmuz. Zaman geçmiyor hiç. Hamilelik belirtileri var. Göğüs hassasiyeti, yanlarda sızlama, halsizlik, baş dönmesi, kasıklarda bıçaklanır gibi ağrı, ayaklarımda müthiş bir yanma,midemde çok hafif derinden bir bulantı...offfff bunlar için çok mu erken? Psikolojik mi acaba? Test henüz yapmadım erken daha diye.

Belirti erken canim benim 6 haftalikken mide bulantim basladi.
biraz sabir et bence bekle. 16 temmuza daha var

Belirti erken canim benim 6 haftalikken mide bulantim basladi.
biraz sabir et bence bekle. 16 temmuza daha var
Ara ara su bilr kötü kokuyor, bilmiyorum ki çok istedigimden abartıyorda olabilirim. Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder. Seninde doğuma az kalmış sanırım sağlıkla kucağına al inşallah

Kaptirirsan kendini uzulursun yasadigim icin biliorumm.
amin canim rabbim isteyenlere nasip etsin evet az kaldi sukurler olsun yuzduk yuzduk kuyruguna geldik. :)

Arkadaşlar benim de adet günüm 14 temmuz ama bugün sanki adet olacakmışım gibi belirtiler yaşıyorum. Hamilelik belirtileri olabilir mi acaba?

merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım benımde yaklasık 1 haftadır hafıf ara ara mıde bulantım var .. hafif bel agrısı ve gogsumde karıncalasma hıssı sag ayagımda cok agrı sag kasık agrısı ve kokusuz akıntım var aslında hesaplamalarıma gore bugun ıcın adet gunum ama Tık yok Sizce napmalıyım

Gebelik testi yaptınız mı? Bir iki gün sonra evde gebelik testi yapabilirsiniz. Testte pozitifi görürseniz hastanede kan testi yaptırarak kesin olarak öğrenmiş olursunuz. İnşallah hamilesinizdir.

Gebelik testi yaptınız mı? Bir iki gün sonra evde gebelik testi yapabilirsiniz. Testte pozitifi görürseniz hastanede kan testi yaptırarak kesin olarak öğrenmiş olursunuz. İnşallah hamilesinizdir.
Tesekkurler henüz yapmadım test .. bır kac gun daha bekleyım bakalım

ay kizlar bugun BAT gunum ne gelen vaaar ne giden.. gunlerden 9 temmuz olmaz diyordum, meger oluyormus! kendimi adet olacakmis gibi hissetmiyorum ama testler de hala negatif.. : (

Benim de bat günüm 6 temmuzdu hiçbir belirtim yok kan ve idrar testleri negatif çok üzgünüm

Benim de bat günüm 6 temmuzdu hiçbir belirtim yok kan ve idrar testleri negatif çok üzgünüm

kiyamam yaa canim benim!

kendini uzmemeye calis. nasibim boyleymis de. ya simdi hamile kalsaydinda allah korusun bebegin saglikli olmasaydi? hersey de vardir bir hayir. insallah en kisa zamanda hastalanirsin da, oteki aya saglikli bir bebise hamis kalirsin.

amin inş çok teşekkür ederim canım adet olmazsam haftaya dr gidicem

Günaydın...benim bat dün veya bugündü..hiçbir şey yok...dün gece yatmadan saat 12 gbi yaptigim ve 5 dk sonra umutsuzca bi kenara biraktigm testim sahurda bu sekilde..hayal mi goruyorum? sizce bir şey var mı? Bu marka testte buharlasma cizgisi de olmaz ustu plastik kapli T ve C cizgilerinin kisminin ve idrari koydugumuz kisim da kasetin icinde havayla temas yok...

Benim de 2 gün var bata inş olmam gerçi dün test yaptım negatif çıktı ama bi umut işte bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…