Aynen fotoda belli olmuyo zaten ben bile zor görüom beklicem pztsiye kadar bakalımCanim bekle bakalim suan fotoda bisi belli degil sen goruyorsan vardir ama
Aynen fotoda belli olmuyo zaten ben bile zor görüom beklicem pztsiye kadar bakalım
Benimde bat 16 temmuz. Zaman geçmiyor hiç. Hamilelik belirtileri var. Göğüs hassasiyeti, yanlarda sızlama, halsizlik, baş dönmesi, kasıklarda bıçaklanır gibi ağrı, ayaklarımda müthiş bir yanma,midemde çok hafif derinden bir bulantı...offfff bunlar için çok mu erken? Psikolojik mi acaba? Test henüz yapmadım erken daha diye.
Ara ara su bilr kötü kokuyor, bilmiyorum ki çok istedigimden abartıyorda olabilirim. Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder. Seninde doğuma az kalmış sanırım sağlıkla kucağına al inşallahBelirti erken canim benim 6 haftalikken mide bulantim basladi.
biraz sabir et bence bekle. 16 temmuza daha var
Ara ara su bilr kötü kokuyor, bilmiyorum ki çok istedigimden abartıyorda olabilirim. Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder. Seninde doğuma az kalmış sanırım sağlıkla kucağına al inşallah
Maşallah maşallah diyelim bir avazda olsun inşallahKaptirirsan kendini uzulursun yasadigim icin biliorumm.
amin canim rabbim isteyenlere nasip etsin evet az kaldi sukurler olsun yuzduk yuzduk kuyruguna geldik. :)
Maşallah maşallah diyelim bir avazda olsun inşallah
Tesekkurler henüz yapmadım test .. bır kac gun daha bekleyım bakalımGebelik testi yaptınız mı? Bir iki gün sonra evde gebelik testi yapabilirsiniz. Testte pozitifi görürseniz hastanede kan testi yaptırarak kesin olarak öğrenmiş olursunuz. İnşallah hamilesinizdir.
Benim de bat günüm 6 temmuzdu hiçbir belirtim yok kan ve idrar testleri negatif çok üzgünüm
Benim bu ovulasyon testiyle ilgili pek bir bilgim yok bana kullanan biri tecrübesini anlatabilir mi
amin inş çok teşekkür ederim canım adet olmazsam haftaya dr gidicemkiyamam yaa canim benim!
kendini uzmemeye calis. nasibim boyleymis de. ya simdi hamile kalsaydinda allah korusun bebegin saglikli olmasaydi? hersey de vardir bir hayir. insallah en kisa zamanda hastalanirsin da, oteki aya saglikli bir bebise hamis kalirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?