benim BATi geceli 2 gun oldu, ne adet oldum ne test sonuclarim pozitif cikti. bekle bekle bitmiyor bu zaman yaa! sayili gun cabuk gecer derler ya nedenini simdi anladim. belirli bir sayi olmayinca vallahi de gecmiyor!Benim de 2 gün var bata inş olmam gerçi dün test yaptım negatif çıktı ama bi umut iştebekliyorum
benim BATi geceli 2 gun oldu, ne adet oldum ne test sonuclarim pozitif cikti. bekle bekle bitmiyor bu zaman yaa! sayili gun cabuk gecer derler ya nedenini simdi anladim. belirli bir sayi olmayinca vallahi de gecmiyor!
Benim 2 ay önce öyleydi reglim geçtikten 10 gün sonra yumurtlamışım 3 kere kan testi yaptırdım en sonunda gecikmenin 17 günü kanda çıktı ama kimyasal gebelik oldu maalesef. Bu sefer ov. Takibi yaptım ondan biliyorum
Negatif çıktı diye ümitsizliğe düşme belki geç döllenme olmuştur
ay canim yaa oncelikle gecmis olsun. insallah en yakin zamanda tekrar hamile kalirsin ve saglikla bebegini kucagina alirsin. sornasinda da verdigin cevap icin tesekkur ederim. ben cok umitsiz sayilmam ama kafam cok karisti. bu ay ilk denememiz ve ben boyle olacagini bilmiyordum. ovu testleri kullanirim, gununu hesaplarim, az biraz oynasma bu is tamam saniyordum.
yemin ederim erkekler bu dunyada bedavaya yasiyor yaa.. kadin olmak ne zor bir sey!
İnşallah ya hepimiz en yakın zamanda kavuşuruz. Ben de ilk defa planlı denedim bu ay eşime de çok bişey söylemiyorum stres yapmasın diye :) mecbur bekliyecez artık
yaa var ya ben sizin gibi kadinlara cok gipte ediyorum. ben esimden hic birsey saklayamiyorum. agzimda gercekten bakla islanmiyor. yani baskasinin sirrini acik etmem ama kendimle ilgili hic birseyi saklayamiyorum. gecen gun sabah wc de midem bulandi azicik cikardim. daha saat 6 idi, yataga geri donuyordum ki esim kalkip sen hamilesin dedi. nerden anladim dedim, agzin kulaklarina variyor. benden birsey saklama, test pozitif mi cikti diye usteledi. sanirim ben bu adama supriz bile yapamayacagim yaa :)
insallah cikar da tutmak zorunda kalmayiz!Test pozitif çıksa ben de tutamam kendimi :) geçen sefer benden çok annemler üzüldü o yüzden emin olmadan kimseye söylemicem bu sefer
insallah cikar da tutmak zorunda kalmayiz!
benim BAT ı geçeli 5 gün oluyor ne adet oldum ne test sonuçlarım pozitif çıktı üstelikte düzenli adet olan biriyimdir şuan senin gibiyim ve ümitlerim azalıyor hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım.benim BATi geceli 2 gun oldu, ne adet oldum ne test sonuclarim pozitif cikti. bekle bekle bitmiyor bu zaman yaa! sayili gun cabuk gecer derler ya nedenini simdi anladim. belirli bir sayi olmayinca vallahi de gecmiyor!
benim BAT ı geçeli 5 gün oluyor testler negatif inş geç döllenme olmuşumdur bende çok istiyorum gebe kalmayıBenim 2 ay önce öyleydi reglim geçtikten 10 gün sonra yumurtlamışım 3 kere kan testi yaptırdım en sonunda gecikmenin 17 günü kanda çıktı ama kimyasal gebelik oldu maalesef. Bu sefer ov. Takibi yaptım ondan biliyorum
Negatif çıktı diye ümitsizliğe düşme belki geç döllenme olmuştur
benim BAT ı geçeli 5 gün oluyor ne adet oldum ne test sonuçlarım pozitif çıktı üstelikte düzenli adet olan biriyimdir şuan senin gibiyim ve ümitlerim azalıyor hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım.
benim BAT ı geçeli 5 gün oluyor testler negatif inş geç döllenme olmuşumdur bende çok istiyorum gebe kalmayı
Hayır yapmamıştım malesef 8 temmuzda ki kan testim ve 10 temmuzdaki idrar testim negatif adet olayım da önüme bakayım diyorum artık canım sende durumlar nslWalla sorma kuzum yaa. bu bayağı süründürüyor. Bilmemek çok kötü.sen ovu test yapmış miydin? Bir de kan verdin mi?
Walla sorma kuzum yaa. bu bayağı süründürüyor. Bilmemek çok kötü.sen ovu test yapmış miydin? Bir de kan verdin mi?
bugün kasık ağrılarım ve beyaz akıntım çok var hayırlısı bakalım sen ne yaptın ovu testi yapmışmıydın ben hamiş değilsem yapacam bu ay ovu testiniWalla sorma kuzum yaa. bu bayağı süründürüyor. Bilmemek çok kötü.sen ovu test yapmış miydin? Bir de kan verdin mi?
Evet ovu testi yaptım. 9 haziran son adet ve döngü genelde 29 gün. 22_27 haziran da ovulasyon olmam lazımdı. Bende ilk defa test uyguladım. Bu tarihler arasında ikinci çizgi vardı ama ondan öncesinde tek çizgiydi. Ben de dedim ki ovulasyon oldu herhalde. Sonra 3 temmuzda birden çok koyu oldu ikinci çizgi ve 3,4,5 Temmuz da bütün Testlerim böyleydi. 6temmuz da birden ikinci çizgi yok oldu. Yani ben aslında geç yumurtladim. O yüzden ovu testini her gün yapmak çok önemli. Şimdi de adet olamıyorum. İdrar testleri negatif. Hamile kaldım mi anlayamadım. Tek bildiğim çok siskinim ve sürekli aglamakliyim.bugün kasık ağrılarım ve beyaz akıntım çok var hayırlısı bakalım sen ne yaptın ovu testi yapmışmıydın ben hamiş değilsem yapacam bu ay ovu testini
geç yumurtladığın için hamile olma ihtimalin devam ediyor canım bu ovu testlerinin içinde kaç tane oluyorEvet ovu testi yaptım. 9 haziran son adet ve döngü genelde 29 gün. 22_27 haziran da ovulasyon olmam lazımdı. Bende ilk defa test uyguladım. Bu tarihler arasında ikinci çizgi vardı ama ondan öncesinde tek çizgiydi. Ben de dedim ki ovulasyon oldu herhalde. Sonra 3 temmuzda birden çok koyu oldu ikinci çizgi ve 3,4,5 Temmuz da bütün Testlerim böyleydi. 6temmuz da birden ikinci çizgi yok oldu. Yani ben aslında geç yumurtladim. O yüzden ovu testini her gün yapmak çok önemli. Şimdi de adet olamıyorum. İdrar testleri negatif. Hamile kaldım mi anlayamadım. Tek bildiğim çok siskinim ve sürekli aglamakliyim.
kan testi yaptır bencegeç yumurtladığın için hamile olma ihtimalin devam ediyor canım bu ovu testlerinin içinde kaç tane oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?