- 8 Temmuz 2015
- 96
- 178
- 93
- 38
canım en sağlıklısı adetin geçtikten sonra yapman bence benim 5 gün geçti testler hala negatif tek umudum geç döllenme olması bu kadar erken yapmak seni yıpratırMerhaba kızlar benim bat a 5 gün var ve dün ovülasyon testi ile gebelik testi yaptım. Ovülasyon silik çıktı, gebelik de negatif çıktı. En son 3 gün önce son denememiz oldu ve öncesinde 1 er gün arayla denememiz oldu. Hamile olma ihtimalim nedir sizce umut varmı ? dün gebelik testinin sonucunu beklerken umutluydum halbuki göremeyince çok ağladım
Ama elimde değil napayım canımcanım en sağlıklısı adetin geçtikten sonra yapman bence benim 5 gün geçti testler hala negatif tek umudum geç döllenme olması bu kadar erken yapmak seni yıpratır
bat 6 temmuzdu 8 temmuzda yaptırdım kan testi negatif çıkmıştı pzt ya da salı günü tekrar kan testi yaptırıcam idrar testleri güvenilir gelmiyor bana canımAma elimde değil napayım canımsen kan testi yaptırdın mı peki 5 gün geçmiş kanda kesin çıkacaktır
Anladım canım Allah ım hakkımızda hayırlısını eylesin inşallah en kısa zamanda hamilelik haberlerimizi eşlerimizle sevdiklerimizle ve burada paylaşırız..bat 6 temmuzdu 8 temmuzda yaptırdım kan testi negatif çıkmıştı pzt ya da salı günü tekrar kan testi yaptırıcam idrar testleri güvenilir gelmiyor bana canım
Tatlım ben yurt dışında yaşıyorum ve kan testini perşembe günü yaptırdım. Dr yedi güne eline geçer dedi. Ne yazık ki burda herşey çok yavaşkan testi yaptır bence
Evet ovu testi yaptım. 9 haziran son adet ve döngü genelde 29 gün. 22_27 haziran da ovulasyon olmam lazımdı. Bende ilk defa test uyguladım. Bu tarihler arasında ikinci çizgi vardı ama ondan öncesinde tek çizgiydi. Ben de dedim ki ovulasyon oldu herhalde. Sonra 3 temmuzda birden çok koyu oldu ikinci çizgi ve 3,4,5 Temmuz da bütün Testlerim böyleydi. 6temmuz da birden ikinci çizgi yok oldu. Yani ben aslında geç yumurtladim. O yüzden ovu testini her gün yapmak çok önemli. Şimdi de adet olamıyorum. İdrar testleri negatif. Hamile kaldım mi anlayamadım. Tek bildiğim çok siskinim ve sürekli aglamakliyim.
Hadi yaa! Ben hep 3u diye hesaplanmıştm! Tüh biz 4-5 i değerlendirmedik ki, sadece 3u değerlendirdik :§ Bir de ben 9unda kan verdim. Dr 6-7 gün sonra çıkar sonuç dedi. Erken mi vermişim ki kanı?O zaman senin yumurta büyük ihtimal 5.de çatlamış. En az 10 günde çıkarmış kanda o yüzden üzülme daha çok erken. 15.den önce çıkmaması normal
Adetim 7 gün gecikti tek belirtim beyaz akıntı yoğun bir şekilde devam ediyo testler negatifMerhaba kızlar
Bat a 5 gün var ve bende yumurta akı gibi akıntı var. Yumurtlama döneminde olmuştu . Şimdi iki gündür yine öyle akıntım var ama ağrı sancı yok. Bir bilgisi olan varmı acaba ?
Adetim bir hafta gecikti sabah idrar testi negatif cıktı bayram gelmeden dr randevu almalıyım bugun yrn gidecemAma elimde değil napayım canımsen kan testi yaptırdın mı peki 5 gün geçmiş kanda kesin çıkacaktır
BEN DE BUGÜN YA DA YARIN ADET OLMAM LAZIM BEYAZ AKINTIM VARDI TEST YAPTIM NEGATİF KAN TESTİM DE YARIN ÇIKACAK BAKALIM NE OLACAKAdetim 7 gün gecikti tek belirtim beyaz akıntı yoğun bir şekilde devam ediyo testler negatif
BEN DE BUGÜN YA DA YARIN ADET OLMAM LAZIM BEYAZ AKINTIM VARDI TEST YAPTIM NEGATİF KAN TESTİM DE YARIN ÇIKACAK BAKALIM NE OLACAK
Inşallah dileğine kavusursun canım. O beyaz akıntı bende de var ama adet olacağım zaman hep oluyor. Sadece iki gün önce yumurta akı gibi bir akıntım oldu ve iki gün sürdü. Acaba 2 kere mi yumurtladim . Anlamadım
ben de bir senedir istiyoruz olmuyor tek tüplerime baktırmadım onun haricinde sorun yok bakalım ALLAH bilir yarın kan testini göreyim bakalımBiz 1 senedir deniyoruz ama olmuyor. Doktor herşey yolunda hiç bir sorun yok dedi. Aziz mübarek kadir gecesinin hurmetine, inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim . Amin
Mutlaka haber ver merak ederim . Inşallah bebiş in seninle dir.ben de bir senedir istiyoruz olmuyor tek tüplerime baktırmadım onun haricinde sorun yok bakalım ALLAH bilir yarın kan testini göreyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?