Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Merhaba kızlar benim bat a 5 gün var ve dün ovülasyon testi ile gebelik testi yaptım. Ovülasyon silik çıktı, gebelik de negatif çıktı. En son 3 gün önce son denememiz oldu ve öncesinde 1 er gün arayla denememiz oldu. Hamile olma ihtimalim nedir sizce umut varmı ? dün gebelik testinin sonucunu beklerken umutluydum halbuki göremeyince çok ağladım

canım en sağlıklısı adetin geçtikten sonra yapman bence benim 5 gün geçti testler hala negatif tek umudum geç döllenme olması bu kadar erken yapmak seni yıpratır

canım en sağlıklısı adetin geçtikten sonra yapman bence benim 5 gün geçti testler hala negatif tek umudum geç döllenme olması bu kadar erken yapmak seni yıpratır
Ama elimde değil napayım canım sen kan testi yaptırdın mı peki 5 gün geçmiş kanda kesin çıkacaktır

Ama elimde değil napayım canım sen kan testi yaptırdın mı peki 5 gün geçmiş kanda kesin çıkacaktır
bat 6 temmuzdu 8 temmuzda yaptırdım kan testi negatif çıkmıştı pzt ya da salı günü tekrar kan testi yaptırıcam idrar testleri güvenilir gelmiyor bana canım

bat 6 temmuzdu 8 temmuzda yaptırdım kan testi negatif çıkmıştı pzt ya da salı günü tekrar kan testi yaptırıcam idrar testleri güvenilir gelmiyor bana canım
Anladım canım Allah ım hakkımızda hayırlısını eylesin inşallah en kısa zamanda hamilelik haberlerimizi eşlerimizle sevdiklerimizle ve burada paylaşırız..

kan testi yaptır bence
Tatlım ben yurt dışında yaşıyorum ve kan testini perşembe günü yaptırdım. Dr yedi güne eline geçer dedi. Ne yazık ki burda herşey çok yavaş ovu testleri de burda çok pahalıydi. Ben first response in dokuzluk paketlerinden üç tane kullandım. Günde iki kere yaptım.

O zaman senin yumurta büyük ihtimal 5.de çatlamış. En az 10 günde çıkarmış kanda o yüzden üzülme daha çok erken. 15.den önce çıkmaması normal

O zaman senin yumurta büyük ihtimal 5.de çatlamış. En az 10 günde çıkarmış kanda o yüzden üzülme daha çok erken. 15.den önce çıkmaması normal
Hadi yaa! Ben hep 3u diye hesaplanmıştm! Tüh biz 4-5 i değerlendirmedik ki, sadece 3u değerlendirdik :§ Bir de ben 9unda kan verdim. Dr 6-7 gün sonra çıkar sonuç dedi. Erken mi vermişim ki kanı?

Merhaba kızlar
Bat a 5 gün var ve bende yumurta akı gibi akıntı var. Yumurtlama döneminde olmuştu . Şimdi iki gündür yine öyle akıntım var ama ağrı sancı yok. Bir bilgisi olan varmı acaba ?

Merhaba kızlar
Bat a 5 gün var ve bende yumurta akı gibi akıntı var. Yumurtlama döneminde olmuştu . Şimdi iki gündür yine öyle akıntım var ama ağrı sancı yok. Bir bilgisi olan varmı acaba ?
Adetim 7 gün gecikti tek belirtim beyaz akıntı yoğun bir şekilde devam ediyo testler negatif

Merhaba kızlar, bat tarihim 16 temmuz 3 gün kaldı. İçimde garip bir duygu var sebepsiz kapıldım bu duyguya hamile olmadığımı inanmaya başladım. Ovu. Tarihinden sonra acayip inanıyordum hamile olduğuma. 2 gündür sütlü kahverengi 3-4 damlayı geçmeyecek şekilde lekelenmem oldu. Adet oldum sanıyorum ama gerisi gelmiyor. Bu lekelenme yerleşme belirtisi mi acaba? Kafamda deli sorular

Kızlar benim bat 17 temmuz ve ben bu gün ishal oldum ( özürdilerim ) normalde adet olduğum gün yada ikinci günü olurdum. Birde gece gündüz uyuyasım var

Biz 1 senedir deniyoruz ama olmuyor. Doktor herşey yolunda hiç bir sorun yok dedi. Aziz mübarek kadir gecesinin hurmetine, inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim . Amin

Biz 1 senedir deniyoruz ama olmuyor. Doktor herşey yolunda hiç bir sorun yok dedi. Aziz mübarek kadir gecesinin hurmetine, inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim . Amin
ben de bir senedir istiyoruz olmuyor tek tüplerime baktırmadım onun haricinde sorun yok bakalım ALLAH bilir yarın kan testini göreyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…