Hamile kalan arkadaslar sizde de adet sancisi ve her an olacakmis gibi his varmiydi
Kadın hormonları stresten çok etkileniyormuş o nedenle aslında zarar vermiş oluyosunuz kendinize. Rahat olmakta fayda var. Benimde bata 2 gün var ama adet sancılarım başladı bile. Tek odak noktamız bebek olunca çok fazla takıyoruz kafamıza. Üzmeyin kendinizi acaba olur mu diye diye kendimizi yememek hep olacak olacak diyio motive etmek, pes etmemek, doğru zamanı ancak Allah'ın bildiğini hiç ama hiç aklımızdan çıkartmamamız gerek. Umarım kısa zamanda hayırlı haberler alırız hepimiz.Son 7 gün gittikçe umudumu kaybediyorum ... Bu ay hamile kalmayı çok istiyordum günler Geçmek bilmiyor idrar testleri yapmamak için kendimi zor tutuyorum negatif sonuç görmekten korkuyorum üstelik kaygılarımı eşimden gizleyemiyorum sıkmak istemiyorum onuda daha ilk denemelerimiz sonuçta ...
Vişneli Turtam Canım uzun zamandır giremiyorum nasılsın ? Çok az kaldı doğumunaaa
Çok heyecanlısındır şimdiii
Evet canim, aynen bende bu psikolojiye girmiştim, bu site sayesinde çıktım hemen. Şimdi kendimi şöyle motive ediyorum: anne olacağım güne bir gün daha yaklaştım! Çünkü bu ay olmazsa öbür ay, o da olmazsa ondan sonra ki ay... Bir gün mutlaka anne olacağım. Hamile kalkmasam bile evlatlık edinmek isterim. O yüzden belki bir sürü zorluktan geçeceğiz ama her sabah kalktığımızda bir günün zorluğu daha bitmiş olacak. Ben o yüzden mutlu uyanıyorum artık. Her sabah diyorum ki ben bir günu daha gogusleyecegim, yarına Allah kerim!Son 7 gün gittikçe umudumu kaybediyorum ... Bu ay hamile kalmayı çok istiyordum günler Geçmek bilmiyor idrar testleri yapmamak için kendimi zor tutuyorum negatif sonuç görmekten korkuyorum üstelik kaygılarımı eşimden gizleyemiyorum sıkmak istemiyorum onuda daha ilk denemelerimiz sonuçta ...
BEN DE BUGÜN YA DA YARIN ADET OLMAM LAZIM BEYAZ AKINTIM VARDI TEST YAPTIM NEGATİF KAN TESTİM DE YARIN ÇIKACAK BAKALIM NE OLACAK
anladım canımCanım 3 tane büyük kistim varmış o yuzden adet olmuyomuşum cok bekleme derim hayırlısı olsun...
MaLesef cnm gebelik görünmüyo kac gun gecti adetinacil cvp bekliyorum hanımlar 0.36 değerinde şimdi gebelik yok mu oluyor kesinlikle umut etmeyeyim mi
bugün adet olmam lazımdı dün yaptırdımMaLesef cnm gebelik görünmüyo kac gun gecti adetin
Olsaydı kan testinde çıkardı. Yinede hayırlısı diyelim bekle bakalım bir kaç gün daha inşallah bir süpriz olur :)bugün adet olmam lazımdı dün yaptırdım
Aynı durumdayız bacım ya ben Afedersin hiç olmam yani ama 1 haftadır öyleyim. Yumurtlamadan sonra adete kadar göğüs ağrım olur oda yok hiç bir belirtim yok öyle şaşkoloz oldum bekliyorum Bat 16 sı e hayırlısı :)Ben hala ishal im 16 yada 17 sinde adet olmam gerekiyor bakalım bizde beklemedeyiz.
Sonucu yaz mutlaka çok merak ediyorum bende neyin nesi. Normalde adet günü yada bir gün sonrası ishal olurum ama şimdi üç gündür böyleyim. 16 yada 17 bat . Beklemedeyim. Çok duygusal im, yorgun , üffff sinir edici bir durum yaAynı durumdayız bacım ya ben Afedersin hiç olmam yani ama 1 haftadır öyleyim. Yumurtlamadan sonra adete kadar göğüs ağrım olur oda yok hiç bir belirtim yok öyle şaşkoloz oldum bekliyorum Bat 16 sı e hayırlısı :)
Valla ben nerdeyse hiç olamam annem ramazandandır diyo ama o bi küçük umut varya insanın içini kemirenSonucu yaz mutlaka çok merak ediyorum bende neyin nesi. Normalde adet günü yada bir gün sonrası ishal olurum ama şimdi üç gündür böyleyim. 16 yada 17 bat . Beklemedeyim. Çok duygusal im, yorgun , üffff sinir edici bir durum ya
kızlar merhaba
benim bat dündü ama hala tık yok.bayram şekerim geliyor mu ne diye hevesleniyorum,sonra ya birşey yoksa diyorum. karışık duygular içindeyim..
bu akşam da beklicem ama yarın sabah ilk işim kan vermeye gitmek olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?