Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Vişneli Turtam Canım uzun zamandır giremiyorum nasılsın ? Çok az kaldı doğumunaaa
Çok heyecanlısındır şimdiii

Son 7 gün gittikçe umudumu kaybediyorum ... Bu ay hamile kalmayı çok istiyordum günler Geçmek bilmiyor idrar testleri yapmamak için kendimi zor tutuyorum negatif sonuç görmekten korkuyorum üstelik kaygılarımı eşimden gizleyemiyorum sıkmak istemiyorum onuda daha ilk denemelerimiz sonuçta ...

Kadın hormonları stresten çok etkileniyormuş o nedenle aslında zarar vermiş oluyosunuz kendinize. Rahat olmakta fayda var. Benimde bata 2 gün var ama adet sancılarım başladı bile. Tek odak noktamız bebek olunca çok fazla takıyoruz kafamıza. Üzmeyin kendinizi acaba olur mu diye diye kendimizi yememek hep olacak olacak diyio motive etmek, pes etmemek, doğru zamanı ancak Allah'ın bildiğini hiç ama hiç aklımızdan çıkartmamamız gerek. Umarım kısa zamanda hayırlı haberler alırız hepimiz.

Evet canim, aynen bende bu psikolojiye girmiştim, bu site sayesinde çıktım hemen. Şimdi kendimi şöyle motive ediyorum: anne olacağım güne bir gün daha yaklaştım! Çünkü bu ay olmazsa öbür ay, o da olmazsa ondan sonra ki ay... Bir gün mutlaka anne olacağım. Hamile kalkmasam bile evlatlık edinmek isterim. O yüzden belki bir sürü zorluktan geçeceğiz ama her sabah kalktığımızda bir günün zorluğu daha bitmiş olacak. Ben o yüzden mutlu uyanıyorum artık. Her sabah diyorum ki ben bir günu daha gogusleyecegim, yarına Allah kerim!

acil cvp bekliyorum hanımlar 0.36 değerinde şimdi gebelik yok mu oluyor kesinlikle umut etmeyeyim mi

Kizlar merhaba ben regkimin 16. Gununden beri ovu testi yapiyorum ve hep silik cikti bu yuzden Ben 14. Gun yumurtlamisimdir dedim yumurtlamadan 16 gun sonra regl oluyorum be dun yani 30. Gun regl olucam sandim yine de bi ovu yapiyim dedim koyu cift cizgiyi saniyesinde gordum be 24 saat gecti ilk testten hala poztif akintim yok dsha once bi mere yapmistim ovu testi akintim vardi am a suan HIC yok testlerim dun saat 13:55 den bugun 14:10 a kadar Boyle sizce yenimi yumurtluyorum

Eklentiler

• IMG_20150714_142043.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 61
Ben hala ishal im 16 yada 17 sinde adet olmam gerekiyor bakalım bizde beklemedeyiz.
Aynı durumdayız bacım ya ben Afedersin hiç olmam yani ama 1 haftadır öyleyim. Yumurtlamadan sonra adete kadar göğüs ağrım olur oda yok hiç bir belirtim yok öyle şaşkoloz oldum bekliyorum Bat 16 sı e hayırlısı :)

Sonucu yaz mutlaka çok merak ediyorum bende neyin nesi. Normalde adet günü yada bir gün sonrası ishal olurum ama şimdi üç gündür böyleyim. 16 yada 17 bat . Beklemedeyim. Çok duygusal im, yorgun , üffff sinir edici bir durum ya

Valla ben nerdeyse hiç olamam annem ramazandandır diyo ama o bi küçük umut varya insanın içini kemiren çok stres yapma sende az kaldı zaten bekleyip görelim ikimiz içinde hayırlı haberler gelir inşallah

kızlar merhaba

benim bat dündü ama hala tık yok.bayram şekerim geliyor mu ne diye hevesleniyorum,sonra ya birşey yoksa diyorum. karışık duygular içindeyim..

bu akşam da beklicem ama yarın sabah ilk işim kan vermeye gitmek olacak

evde idrar testi yaptin mi? ovulasyon gununu biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…