- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
Bilmiyorum ki canım pek görünmüyor ama inşallah dilediğin gibi olurMerhaba kızlar adetime 3 gun var test Yaptım boyle cikti sanki cizgi koyduğum yerde kıl bi bi cizgi var
Olmazsa sabah ilk idrarla tekrar yap . Oda olmazsa yine üzülme , gününün geçmesini bekleMerhaba kızlar adetime 3 gun var test Yaptım boyle cikti sanki cizgi koyduğum yerde kıl bi bi cizgi var
Olmazsa sabah ilk idrarla tekrar yap . Oda olmazsa yine üzülme , gününün geçmesini bekle
Âmin canım insallah hepimizin dileği kabul olurBilmiyorum ki canım pek görünmüyor ama inşallah dilediğin gibi olur
Yapmadım. Ovulasyonu tahmin ediyorum,ama ondan yaklasik 1 hafta sonra iliski yaşadık. İlişkiden Sonra yaklaşık 2saat uyudum. Normalde adetim 1 gün bile geçmez,o yüzden supheleniyorum,adet ağrım bile yok şuanda. Öğlen gibi yaptırıcam testevde idrar testi yaptin mi? ovulasyon gununu biliyor musun?
Hayırlısı tatlım... Ama ovulasyon dönemini kaçırdiysaniz biraz zor gibi. Bir hafta çok geçmiş sanki... Test sonucunu bize de haber et tamam Mı?Yapmadım. Ovulasyonu tahmin ediyorum,ama ondan yaklasik 1 hafta sonra iliski yaşadık. İlişkiden Sonra yaklaşık 2saat uyudum. Normalde adetim 1 gün bile geçmez,o yüzden supheleniyorum,adet ağrım bile yok şuanda. Öğlen gibi yaptırıcam test
Benim adetim durdu hala kandirma peşinde. Sokulse de rahatlasam. Inşallah hamilesindir ve adet olmazsin hayirlisiyla...Benim sancılar da başladı bende adet olucam galiba. Karnım gurul gurul, yani geldim gelicem diyor
Daha gelen giden yok sancılar durdu. Beyaz akıntı devam ediyor ...bekliyoruzBenim adetim durdu hala kandirma peşinde. Sokulse de rahatlasam. Inşallah hamilesindir ve adet olmazsin hayirlisiyla...
merhaba tatlım evett hemde nasıl valla sorma :)
Bizler iyiyiz çok şükür Sizi sormalı :)
ay kiyamam, ne tatli ! cift yumurta ikizleri mi?Çok şükür bende iyiyim dün kontrolüm vardı. İkiside kız olarak kesinleşti... :)
Bişe olmasa da çıkmaz heralde öyle değilmi ... yani inşallah hayal kırıklığına uğramazsın ama bence olumlu. Hadi hayırlısı :) kan testi yaptır istersen daha garanti .Hanmlar adetm 23 gnde bir oluo.3 4 gun geri attigi oldu ama hic geckmedi.14 dnde olmam lzmdi olmadm iki gun gecti.adet olacak gbi hissetmiorm da kendimi.normal test yaptm kaset hayalet gbi czgi ckti.buda produktor marka erken gebelk testi cok guvenmiyorm ama bu markaya dger testte nie ckmio ki
ay kiyamam, ne tatli ! cift yumurta ikizleri mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?