Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

http://www.countdowntopregnancy.com/pregnancy-test/brands.php

arkadaslar ben yukaridaki yabanci siteyi buldum. Ben cok sevdim, belki size de yardimci olur diye paylasiyorum.
Ingilizcesi yeterli olmayan arkadaslarin dahi kullanbilecegi kolaylikta bir site. Site acildigi gibi hamilelik testi markalarini gostermesi lazim. orda kullandiginiz markayi seciyorsunuz ve asagida 4ten baslayan rakamlar var. bunlar DPO yani days past ovulation (ovulasyondan sonra ki gun sayiniz). ovulasyon gununuzu sifir alarak, bugune kadar sayarsiniz, DPO'nuzun kac oldugunu bulabilirsiniz.
DPO ya tikladiginizda, secmis oldugunuz markanin, yuzde kaclik oranla hamileligi gosterdigini ogrenebilirsiniz.
Bu sonuclar sadece hamile kadinlara ait. yani negatifler aslinda hamile olan kadinlarin negatif sonuclari. Ben ovulasyon gunumu testlerden bildigim icin, site cok yardimci oldu. negatif sonuc aldigimda cok uzulmuyorum. Zira benim DPO'm bugun 9. uc gun icinde duzgun sonuclar alabilmem gerekiyor. :)

Merhaba kızlar adetime 3 gun var test Yaptım boyle cikti sanki cizgi koyduğum yerde kıl bi bi cizgi var

Eklentiler

• image.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 96
Visneli turtam nerdesinn adetim bi gun gecikti kiz bayagdr grmiodum malum psikolojim bozulmustu.bugun adet gunum olmadim

evde idrar testi yaptin mi? ovulasyon gununu biliyor musun?
Yapmadım. Ovulasyonu tahmin ediyorum,ama ondan yaklasik 1 hafta sonra iliski yaşadık. İlişkiden Sonra yaklaşık 2saat uyudum. Normalde adetim 1 gün bile geçmez,o yüzden supheleniyorum,adet ağrım bile yok şuanda. Öğlen gibi yaptırıcam test

Hayırlısı tatlım... Ama ovulasyon dönemini kaçırdiysaniz biraz zor gibi. Bir hafta çok geçmiş sanki... Test sonucunu bize de haber et tamam Mı?

Merhaba kızlar, bat 16 temmuzdu ve ben bugün adet oldum. İlk ayın günahı olmaz. Gol sandım meğer ofsaytmış. Kırmızı kartıda gördüm en alasından. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. Allah'tan ümit kesilmez. Rabbim bilir en güzelini en iyisini.İsteyen herkese kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin Allah'ım.

Hanmlar adetm 23 gnde bir oluo.3 4 gun geri attigi oldu ama hic geckmedi.14 dnde olmam lzmdi olmadm iki gun gecti.adet olacak gbi hissetmiorm da kendimi.normal test yaptm kaset hayalet gbi czgi ckti.buda produktor marka erken gebelk testi cok guvenmiyorm ama bu markaya dger testte nie ckmio ki

Eklentiler

• IMG-20150715-WA0001.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 66
Bişe olmasa da çıkmaz heralde öyle değilmi ... yani inşallah hayal kırıklığına uğramazsın ama bence olumlu. Hadi hayırlısı :) kan testi yaptır istersen daha garanti .

kızlar ya..hep insanlar nasıl sabrediyor,benim adetim birgün geçse dayanamaz giderim tahlil yaptırmaya derdim.tam 3 gün geçti hala gitmedim-gidemedim.
kendimi çok ümitlendirmek istemiyorum çünkü öyle özel bir denememiz olmadı,hatta ovulasyondan epey sonra ilişkiye girdik ama sanki var gibi geliyor,sonra ya yoksa diyorum.karışık duygular içerisindeyim
dün dayanamadım eczaneden test aldım,negatif çıktı.bugün kan testi verecektim ama yola çıkacağımız için geciktim,bakalım bayramda eğer kırmızı kartı yemezsem,bayram dönüşü doğru test yaptırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…