Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

sanki çizgi çıkmış gibi ama bende güvenmiorum bu markaya cicim sabah ik idrarla başka marka test desen?

:) etmemi birtanem bencede bekle bakalım inşallah vardır bebiş kızına kardeş Gelsin :)
benimde kızım olucak inşallah az kaldı doğurup sıramı sana bırakayım xD
e yani sıranı sav artık ben ikinciyi yaparm snra sıra senn ikinciye gelr inş

3.gunum Dha tik yok ama bugun belim agrio,geveykende adet belirtileri surer diolar ama bilmiorm kafam karsk.hmen kan vermek istemiyorm sabretmeye calisiyorm ama cok zorluyor

Test Yaptım hamile değilim. Sağlık olsun . İnşallah diğer bekleyen arkadaşlarımız dan müjdeli haber alırız :)

İkinci bir çizgi var orası kesin hayırlı inşallah

Kizlar bugun de adet olmadm.belirtmde yok ama az evvel lavaboya gttim toz pembe akntim olmus peceteye.szce adet mi olacagm?bugun 3. Gun gecikmemin.adet olacagm gbi kask agrm bel agrm da yok ama bu akinti ney peki

Kızlar öncelikle iyi bayramlar :) sonra adetim bir gün geçti. Bıçak saplanır gibi gaz sancım var sırtıma bile vuruyo. Karnım taş gibi. Adet öncesi hiç böyle olmazdım ilk defa başıma geliyo acaba diyorum. Siz ne dersiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…