Çok şükür bende iyiyim dün kontrolüm vardı. İkiside kız olarak kesinleşti... :)
sanki çizgi çıkmış gibi ama bende güvenmiorum bu markaya cicim sabah ik idrarla başka marka test desen?Hanmlar adetm 23 gnde bir oluo.3 4 gun geri attigi oldu ama hic geckmedi.14 dnde olmam lzmdi olmadm iki gun gecti.adet olacak gbi hissetmiorm da kendimi.normal test yaptm kaset hayalet gbi czgi ckti.buda produktor marka erken gebelk testi cok guvenmiyorm ama bu markaya dger testte nie ckmio ki
yok 5 tl lik kasetler varya yaptm çıkmadı adette olmadm nıe cıkmadı kisanki çizgi çıkmış gibi ama bende güvenmiorum bu markaya cicim sabah ik idrarla başka marka test desen?
yok 5 tl lik kasetler varya yaptm çıkmadı adette olmadm nıe cıkmadı ki
biliorum yeni yaptm çay içiodum çzgi var ama çok siliksabah mı yaptım öglen mi öglen se seyrelio idrar su vs içtigin için.
ben 3 tllik testle ögrenmiştim biliosun
biliorum yeni yaptm çay içiodum çzgi var ama çok silik
beklycem az dha kuzum dua et bol bol hepimz içinsabah yapsaydın daha koyu oldugunu görebilirsin aslında sabah dene varsa elinde test kuzum?
beklycem az dha kuzum dua et bol bol hepimz için
e yani sıranı sav artık ben ikinciyi yaparm snra sıra senn ikinciye gelr inş:) etmemi birtanem bencede bekle bakalım inşallah vardır bebiş kızına kardeş Gelsin :)
benimde kızım olucak inşallah az kaldı doğurup sıramı sana bırakayım xD
ikinici uzak bana sanki ama belli olmaz o işlere yani sıranı sav artık ben ikinciyi yaparm snra sıra senn ikinciye gelr inş
olur olur uzak deme bu hayatta cocuguna verecegn en guzel hediye bi kardestr.brbrlerine dost olurlar ömür boyuikinici uzak bana sanki ama belli olmaz o işler
belki ilkini doguramadım daha amaolur olur uzak deme bu hayatta cocuguna verecegn en guzel hediye bi kardestr.brbrlerine dost olurlar ömür boyu
olur olur soyle bi 4 5 yasına gelsnde o canın tekrar bi bebek isteyecek,anneliği bi dha tatmak isteyeceksn.dedi dersnbelki ilkini doguramadım daha ama
ilerde olur kız neden olmasın
İkinci bir çizgi var orası kesinHanmlar adetm 23 gnde bir oluo.3 4 gun geri attigi oldu ama hic geckmedi.14 dnde olmam lzmdi olmadm iki gun gecti.adet olacak gbi hissetmiorm da kendimi.normal test yaptm kaset hayalet gbi czgi ckti.buda produktor marka erken gebelk testi cok guvenmiyorm ama bu markaya dger testte nie ckmio ki
Turtam adet oldum.haber vereyim dedimbelki ilkini doguramadım daha ama
ilerde olur kız neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?