9 gün için erken bence, en az 3 gün kalmasını bekle canım. Ben ilk hamileliğimde 3 gün kala öğrenmiştim. Ayrıca testte de çıkmıştı.Kızlar kaç gün kala kan testinde çıkar?
9 gün için erken bence, en az 3 gün kalmasını bekle canım. Ben ilk hamileliğimde 3 gün kala öğrenmiştim. Ayrıca testte de çıkmıştı.
İnan ben de öyleyim. 4 tane testim vardı. Bata 6 gün kala hepsini yaptım bitirdim. İnsan çok sabırsız oluyor. Dün de netten erken gebelik testi sipariş ettim. Bayram sebebiyle en geç salı gelir. Zaten çarşamba adet günüm. Sen en iyisi biraz daha bekle..Günler geçmiyor sanki
geçen ay da saydım saydım sonrası hayal kırıklığı oldu
ama merakıma engel de olamıyorum
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 1,5 senedir bebek istiyoruz ama olmadı doktora gittik sorun yok dedi aşılama için rahim filmi çektirdik bu ay olur dediler benimde adet günüme 4 gün kaldı kesin adet olcam da bekliyorum yinede umut işte böyle araya girdim ama kusurabakmayın adetime 10 gün kala göğüslerim acıyordu ama şimdi geçti akıntımda su damlası kadar ama hergün geliyo bunlar belirti değildir heralde genelde biz bekleyenler bacağımız ağrıda belirti sanıyoruzsaçmalamadım dimi
İnan ben de öyleyim. 4 tane testim vardı. Bata 6 gün kala hepsini yaptım bitirdim. İnsan çok sabırsız oluyor. Dün de netten erken gebelik testi sipariş ettim. Bayram sebebiyle en geç salı gelir. Zaten çarşamba adet günüm. Sen en iyisi biraz daha bekle..
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 1,5 senedir bebek istiyoruz ama olmadı doktora gittik sorun yok dedi aşılama için rahim filmi çektirdik bu ay olur dediler benimde adet günüme 4 gün kaldı kesin adet olcam da bekliyorum yinede umut işte böyle araya girdim ama kusurabakmayın adetime 10 gün kala göğüslerim acıyordu ama şimdi geçti akıntımda su damlası kadar ama hergün geliyo bunlar belirti değildir heralde genelde biz bekleyenler bacağımız ağrıda belirti sanıyoruzsaçmalamadım dimi
Âmin kuzum Allah sana bağışlasın yavrunuuu vallahi doğru söylüyorsun birde akıntın hiç su damlası gibi geliyormuyduuuuCanım merhaba, hoş geldin.. Seninle aynıyız. Benim de bat a 4 gün var. Belirti olayına ben hiç takılmıyorum. İnsan kendini çok dinleyince her şeyi takıyor, belirti sayıyor. Rahat olmak lazım. Ben ikinci bebek için uğraşıyorum. Rabbim inşallah bekleyen herkese nasip eder...
saol kızum aynı bende göbeğime dokundurmuyorum hamileyimdir diye birde başım ağrısa hap içmiyorum bukadar kastığım için olmuyor rahim filmimde azcık yapışıklık varmış oda basınçlar açılmış bu ay olmazsam diycem artık aşılamayaHoşgeldin
yok tatlım saçmalamadın
ben kocama trip atıyordum
hah duygusallaştım bu bir belirti olabilir sanıyordum
Âmin kuzum Allah sana bağışlasın yavrunuuu vallahi doğru söylüyorsun birde akıntın hiç su damlası gibi geliyormuyduuuu
Benimde arkadaşım doktora gitti 5 aylık hamile olduğunu öğrendi Allah'ım isteyen herkese sağlıkla hayırlısıyla versin insallahAllah razı olsun canım.. Akıntı takibine de bakmadım. Hamilelikle ilgili tüm belirtileri, hamile kaldıktan sonra öğrendimÇünkü beklemiyordum. Tek ilişkiyle olmuştu. O yüzden bu sefer çok acemi hissediyorum. Hamileliğimden bile bir şey anlamadım. Maşallah ne bulantı, ne kusma, ne aş erme.. Kilo da almasam anlamayacağım yani.. Hatırımda kalan tek belirtim uyumak istiyordum.
bnde ikinci kzucuk için uğraşıyorum 10 ay oldu ugrasıyoruz ama tık yok.gerçi bu 10 ayın içinde 3-4 ay korunmak durumunda kaldk.bu ayda adetm 3 gun gecti ama dün oldm.ilk kez adetm gecti çok emndm ama kısmet.eskiler adet duzensizlği başladysa bebiş yandr derler inş öyledrCanım merhaba, hoş geldin.. Seninle aynıyız. Benim de bat a 4 gün var. Belirti olayına ben hiç takılmıyorum. İnsan kendini çok dinleyince her şeyi takıyor, belirti sayıyor. Rahat olmak lazım. Ben ikinci bebek için uğraşıyorum. Rabbim inşallah bekleyen herkese nasip eder...
hahha aynı ben ilk çocuk demek aceiliğpe gelio gören de bi çocuk annesi olanları tecrübeli sanar.biz daha tezcanlı ve bilinçsiziz aslında ilk çocuklar karambole olmuşAllah razı olsun canım.. Akıntı takibine de bakmadım. Hamilelikle ilgili tüm belirtileri, hamile kaldıktan sonra öğrendimÇünkü beklemiyordum. Tek ilişkiyle olmuştu. O yüzden bu sefer çok acemi hissediyorum. Hamileliğimden bile bir şey anlamadım. Maşallah ne bulantı, ne kusma, ne aş erme.. Kilo da almasam anlamayacağım yani.. Hatırımda kalan tek belirtim uyumak istiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?