neredeyse düşük yapıorum diycem cnm.pembe akıntıyla başladı ve her zamankinden çok daha yogun bi kanama ile karşı karşıyayım.sanrm gecikince patlama olduAslında o değişiyor banada öyle dediler sonra düzene girdi heh düzene girdi kesin kalırsın dediler bence sen biraz bekle üstüne görmüş olabilirsin eskisi gibimi adetin
Bende şuraya hamileyim yazmak istiyorum
Bende hep okuyordum ama hiç kayıt olmamıştım insallah uğurlu gelir:)bende bende deliye bagladık artık.steye coktandr grmiodum 3 gün gecnce hemen grip yazaym dedim
Ay 4 gün sonra bizde hamileyizzzz yazsak
bnde ikinci kzucuk için uğraşıyorum 10 ay oldu ugrasıyoruz ama tık yok.gerçi bu 10 ayın içinde 3-4 ay korunmak durumunda kaldk.bu ayda adetm 3 gun gecti ama dün oldm.ilk kez adetm gecti çok emndm ama kısmet.eskiler adet duzensizlği başladysa bebiş yandr derler inş öyledr
hahha aynı ben ilk çocuk demek aceiliğpe gelio gören de bi çocuk annesi olanları tecrübeli sanar.biz daha tezcanlı ve bilinçsiziz aslında ilk çocuklar karambole olmuş
Bende şuraya hamileyim yazmak istiyorum
yok çektrmedm genelde duzenlıdır 23 gnde bır olurum ilk kez gecti adetm.önceden erken oldugum olurdu ama hiç geckmem olmamştıBenimde işk evlendiğim zamanlar öyle olmuştu sen düzene gireceksindir bekle bakalım 1 2 ay zor biliyorum ama rahim filmi cektirdinmiiii
ayy inşallah rabbm duysun sesimiziİnşaAllah canım...
Bizim bu 2. ayımız olacak canım. Geçen ay gerçi yumurtlama döneminden önce ilişki olmuştu,o sebeple beklemiyorduk. Bu ay da tek ilişki oldu. Ovu testi aldım ama ondan da pek bir şey anlamadım. Bakalım bu ay olmazsa diğer ay daha ciddiye alırız.. Her şeyin hayırlısı canım..
Aynen öyle canım, gerçi bazı konularda tecrübe kazandık. Ama inan çoğu şeyi unuttum. Yalnız bu sefer daha bilinçliyim.
Az kaldı inşallah nasip olur canım..
kime sordn cnm?Doktora gitmedin mi hiç cocuk için
Pardon sana sordum kuzum ya doktora gittinmikime sordn cnm?
yok gtmedm cnm.bnm bı kızım var zaten.ama ikinci çocugu istioruz.olmadı 10 aydr.neden blmiorum bnde ne zmn istersem o zmn olur cocuk diodum o kadr kolay dglmşPardon sana sordum kuzum ya doktora gittinmi
Yok anladım da yinede gidiyorlar ya olmayınca keske gitseydin ben sana bişey diyimmi benim annemin ve tanıdığım birçok kişinin rahim filminden sonra cocuğu olmuş sende çektirsen belki olur hemen bana bakma benim zaten hiç olmadı senin olma olasılığı yüksekyok gtmedm cnm.bnm bı kızım var zaten.ama ikinci çocugu istioruz.olmadı 10 aydr.neden blmiorum bnde ne zmn istersem o zmn olur cocuk diodum o kadr kolay dglmş
bnm bide rahim agzı arkaya dönük.yani dr cocugun olmus yne olur ama tabi normalden braz zor olur dedi.dogustan oldugu için düzeltsekte yne döner dedi.bakalm gderm bu ay cnm inş snnde bnmde isteyen herkesnde bebişleri gelr artkYok anladım da yinede gidiyorlar ya olmayınca keske gitseydin ben sana bişey diyimmi benim annemin ve tanıdığım birçok kişinin rahim filminden sonra cocuğu olmuş sende çektirsen belki olur hemen bana bakma benim zaten hiç olmadı senin olma olasılığı yüksek
Annem bana hamileyken 1 hafta geçe idrar tahlili yapmış negatifmiş Dr gidip kan verince anlaşılmış idrar testine o kadar güvenme nasıl hissediyorsun o önemli annem ben 3 hamileliğinde de hamile olduğumu hissettim demişti.Benimde 2 gun gecti evde test yaptım 2 kere negatif yinede yarinda olmassam kan testi yaptirimmi sizce idrarda yanilma payi var diyorya bazilari burda umut etmeye devam edimmi bilemedim biri akil versin noluurrr
Belirti olarak akinti vardi simdi cok azaldi gogsum aciodu durdu mide bulantim var ama ben zaten stresliken hep midem bulanir esim o sende bi belirti olamaz diyo :))) birde iki gundur adet olcakmisim gibi kasik ve bel agrisi var ara ara vuruyo kesintisiz degil birde aglamakli bi tip oldum :)Annem bana hamileyken 1 hafta geçe idrar tahlili yapmış negatifmiş Dr gidip kan verince anlaşılmış idrar testine o kadar güvenme nasıl hissediyorsun o önemli annem ben 3 hamileliğinde de hamile olduğumu hissettim demişti.belirtiler ne alemde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?