Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Valla şekerim adet olmadığın sürece umut var demektir moralini bozma ve bekle derim :) kaçıncı denemeniz :)

Bizim ilk ama benim yumurtaliklar gecici menopzla dinlenmeye alinmisti ameliyat falan oldum dinlendigi için yumurtam coktu doktor oyle dedi yani bende o yuzden umutluydum

Bizim ilk ama benim yumurtaliklar gecici menopzla dinlenmeye alinmisti ameliyat falan oldum dinlendigi için yumurtam coktu doktor oyle dedi yani bende o yuzden umutluydum
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun :)

bnm bide rahim agzı arkaya dönük.yani dr cocugun olmus yne olur ama tabi normalden braz zor olur dedi.dogustan oldugu için düzeltsekte yne döner dedi.bakalm gderm bu ay cnm inş snnde bnmde isteyen herkesnde bebişleri gelr artk
Gelecek bak görürsün olcak senin allahım evladına sağlık versin ama içini ferah tut gelicekkkk:) buraya hamileyim diye kocaman yazacaksın bizde tebrik edicez:)

Maalesef lekelendim benden bu ayda geçti bakalım aşılamada tutarsa artık insallah sizin güzel haberinizi alırım

Kızlar benım bat 27 Temmuz bu ay ovulasyon testı yaptım 11.gunden beri hep çizgi böyle ıkı üç gündür akıntım var yumurta akı gbı ve belim ve kasıklarıma bişi batıyo gibi oluyor bu gece tatile çıkıcaz ıkı çocuk bavullar hiç gitmek istemiyorum

Eklentiler

• image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 136
  • image.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 116
kızlar benım bat ım 22 temmuz var mı benim gibi günü azalmış olan. idrar testi yapsam mı yoksa beklesemmi 22 temmuzu ne dersiniz

4 günüm kaldi hem ovu hem hamilelik testi yaptm

ben yaptim az önce bence bekle :/
tek çizgi gördün sanırım.
evet beklemek en mantıklı olanı ama acaba 2 gün evvelinden idrar testinde pozitif gören var mı merak etmıyor değilim.
ve bu iki gün nasıl geçicek bilemiyorum.beklmek çok zor

tek çizgi gördün sanırım.
evet beklemek en mantıklı olanı ama acaba 2 gün evvelinden idrar testinde pozitif gören var mı merak etmıyor değilim.
ve bu iki gün nasıl geçicek bilemiyorum.beklmek çok zor
sanirim öncesinde gören de var ama degerlerle alakli iste nerde bizde o sans bnm daha 4 günüm bide öyle düsün erken gebelik testi dene ? ben yarn onuda denicem bak bunlarda bugun yaptiklarim ovu ve gebelik testi gönürüde bisey yok

Eklentiler

• image.webp
    19 KB · Görüntüleme: 119
evet malesef görünürde birşey yok ama daha önünde 4 günün var,ümidimizi yitirmeyelim.
erken gebelik testi alayım birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…