Valla şekerim adet olmadığın sürece umut var demektir moralini bozma ve bekle derim :) kaçıncı denemeniz :)Belirti olarak akinti vardi simdi cok azaldi gogsum aciodu durdu mide bulantim var ama ben zaten stresliken hep midem bulanir esim o sende bi belirti olamaz diyo :))) birde iki gundur adet olcakmisim gibi kasik ve bel agrisi var ara ara vuruyo kesintisiz degil birde aglamakli bi tip oldum :)
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun :)Bizim ilk ama benim yumurtaliklar gecici menopzla dinlenmeye alinmisti ameliyat falan oldum dinlendigi için yumurtam coktu doktor oyle dedi yani bende o yuzden umutluydum
Insss hepimiz saglikli sihhatli hayirli evlatlar goruruz moral ve destek icin sagolll vnmHakkında hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun :)
Ne demek herkesin ihtiyacı olan şey moral zaten :)Insss hepimiz saglikli sihhatli hayirli evlatlar goruruz moral ve destek icin sagolll vnm
Gelecek bak görürsün olcak senin allahım evladına sağlık versin ama içini ferah tut gelicekkkk:) buraya hamileyim diye kocaman yazacaksın bizde tebrik edicez:)bnm bide rahim agzı arkaya dönük.yani dr cocugun olmus yne olur ama tabi normalden braz zor olur dedi.dogustan oldugu için düzeltsekte yne döner dedi.bakalm gderm bu ay cnm inş snnde bnmde isteyen herkesnde bebişleri gelr artk
hadi inşallah yazalm artkGelecek bak görürsün olcak senin allahım evladına sağlık versin ama içini ferah tut gelicekkkk:) buraya hamileyim diye kocaman yazacaksın bizde tebrik edicez:)
belki ilkini doguramadım daha ama
ilerde olur kız neden olmasın
tebrik ederim canım ben pek giremedim son zamanlarda yeni görüyorum kusura bakma Allah sağlıkla kucaına almayı nasip etsin inşallah :)Kızlar benim pozitif çıktı ...Hamileyim:)yarın kan testi yapacam
Teşekkür ederim.tebrik ederim canım ben pek giremedim son zamanlarda yeni görüyorum kusura bakma Allah sağlıkla kucaına almayı nasip etsin inşallah :)
ben yaptim az önce bence bekle :/kızlar benım bat ım 22 temmuz var mı benim gibi günü azalmış olan. idrar testi yapsam mı yoksa beklesemmi 22 temmuzu ne dersiniz
tek çizgi gördün sanırım.4 günüm kaldi hem ovu hem hamilelik testi yaptm
ben yaptim az önce bence bekle :/
sanirim öncesinde gören de var ama degerlerle alakli iste nerde bizde o sans bnm daha 4 günüm bide öyle düsüntek çizgi gördün sanırım.
evet beklemek en mantıklı olanı ama acaba 2 gün evvelinden idrar testinde pozitif gören var mı merak etmıyor değilim.
ve bu iki gün nasıl geçicek bilemiyorum.beklmek çok zor
evet malesef görünürde birşey yok ama daha önünde 4 günün var,ümidimizi yitirmeyelim.sanirim öncesinde gören de var ama degerlerle alakli iste nerde bizde o sans bnm daha 4 günüm bide öyle düsünerken gebelik testi dene ? ben yarn onuda denicem bak bunlarda bugun yaptiklarim ovu ve gebelik testi gönürüde bisey yok
ben iki farkli markan erken gebeligini aldm onlardada ckmazsa yokturevet malesef görünürde birşey yok ama daha önünde 4 günün var,ümidimizi yitirmeyelim.
erken gebelik testi alayım birde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?