hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin RABBİM. umarım vardır :)ben iki farkli markan erken gebeligini aldm onlardada ckmazsa yoktur
Ben de dahil oldum canım teşekkürlerr :))Teşekkür ederim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...16-mart-anneleri.837259/page-19#post-41825702
Bu linkte Mart anneleri var.Orayı da takip ediyorum .İstersen sende bakabilirsin.
ins ya rüyamda görüdm bakalim Allah ne zaman nasip ederse ozaman olur :))hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin RABBİM. umarım vardır :)
Takvimi kaldırmışssın bebiş geldi mii yoksaa :)
hayırlı olsun sağlıkla büyür inşallah :)Eevet 17sinde dogum yaptim gulum :) kavustum kizima darisi snin basina
hayırlı olsun sağlıkla büyür inşallah :)
aaaa ınanamıyorummm erken mı geldı bebeısss hadı hayırlı olsun tatlım yaaa demekkı 22 temmuz asıl gunymus 10 agustosa cekmıslerdı o kadar zaman telaş ettırdılerr ayyy maşallah sana da kızına da yaa cok mutlu oldum hemen eve dondunuz muEevet 17sinde dogum yaptim gulum :) kavustum kizima darisi snin basina
Eevet 17sinde dogum yaptim gulum :) kavustum kizima darisi snin basina
Herkese merhaba hanımlar,ben daha yeni üye oldum bu siteye daha öncede birkaç defa yazılanları takip etmiştim hem bilgi paylaşımı hem psikolojik destek açısından gerçekten güzel bi platform.benimde bu ay 2.deneyisim.normalde adetim dün olması gerekiyordu çok şükür bugün de olmadi:) ilk ay kendimi çok kaptırdım sanki ilk deneme de olacak gibi ama tabi olmadı.ben psikolojik olarak baya gebe moduna sokmuştum kendimi.neyse hayırlısı.suan da Tetik de bekliyorum adetim olacak mı diye.inşallah bu defa tutmustur ve mutluluğu yaşarız bizde.henüz test almadım kaptırmamak adına yine kendimiiiii
canim bazilarinin erken gebelik testlerinde cikiyormus ama yine de cok erken. 5 gun daha beklemek en iyisi.. gerci ne kadar zor biliyorum ama !!5 gün kala test yapsam çıkar mı kızlar
Aynen zaman geçirmek için bir gün önüme geleni ütüledimcanim bazilarinin erken gebelik testlerinde cikiyormus ama yine de cok erken. 5 gun daha beklemek en iyisi.. gerci ne kadar zor biliyorum ama !!
canim bazilarinin erken gebelik testlerinde cikiyormus ama yine de cok erken. 5 gun daha beklemek en iyisi.. gerci ne kadar zor biliyorum ama !!
walla ben is yerinde arastirma yapiyorum surekli. patronum gorse kovacak beniAynen zaman geçirmek için bir gün önüme geleni ütüledim
bugün mağaza mağaza gezip alışveriş yaptım
yarın ne yapacam offff
Bu arada senin durumun ne oldu
Bekliyordun
Ayy hadi gözün aydın sağlıkla mutlulukla huzurla büyüt inşallah :)
kitap alıp okuyamam.kirmizi kartla oyun disi kaldim :) adetim bugun bitti, artik bu ay ki maca hazirlik basliyor!
Ki
kitap alıp okuyamam.
kaynanamın evindeyim hemen başlarlar
senin için de hayırlısı olsun
inşallah ağustosta
Evet birşeyler bulmam lazımevet, birilerinden sakliyorsan cok zor olur
o zaman yasasin magazin dergilerii!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?