Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Eevet 17sinde dogum yaptim gulum :) kavustum kizima darisi snin basina
aaaa ınanamıyorummm erken mı geldı bebeısss hadı hayırlı olsun tatlım yaaa demekkı 22 temmuz asıl gunymus 10 agustosa cekmıslerdı o kadar zaman telaş ettırdılerr ayyy maşallah sana da kızına da yaa cok mutlu oldum hemen eve dondunuz mu

Herkese merhaba hanımlar,ben daha yeni üye oldum bu siteye daha öncede birkaç defa yazılanları takip etmiştim hem bilgi paylaşımı hem psikolojik destek açısından gerçekten güzel bi platform.benimde bu ay 2.deneyisim.normalde adetim dün olması gerekiyordu çok şükür bugün de olmadi:) ilk ay kendimi çok kaptırdım sanki ilk deneme de olacak gibi ama tabi olmadı.ben psikolojik olarak baya gebe moduna sokmuştum kendimi.neyse hayırlısı.suan da Tetik de bekliyorum adetim olacak mı diye.inşallah bu defa tutmustur ve mutluluğu yaşarız bizde.henüz test almadım kaptırmamak adına yine kendimiiiii

tatlim adetini bir gun gectiyse hamilelik testinde cikar bence. ovulasyon gununu biliyorsan, ovu dan 14 gun sonra cikiyor. hadi hayirlisi! mujdeli haberlerini bekliyoruz :)

canim bazilarinin erken gebelik testlerinde cikiyormus ama yine de cok erken. 5 gun daha beklemek en iyisi.. gerci ne kadar zor biliyorum ama !!
Aynen zaman geçirmek için bir gün önüme geleni ütüledim
bugün mağaza mağaza gezip alışveriş yaptım
yarın ne yapacam offff

Aynen zaman geçirmek için bir gün önüme geleni ütüledim
bugün mağaza mağaza gezip alışveriş yaptım
yarın ne yapacam offff
walla ben is yerinde arastirma yapiyorum surekli. patronum gorse kovacak beni
ama madem zaminin var bence erken yasta cocuk psikolojisi icin kitap alip oku. benim en cok yapmayi istedigim seylerden bir tanesi. cocuklarin karakterleri 3 yasindan once oturuyormus yerine biliyor musun?
bence bir anne adayi olarak hem boyle bir kitapla kendini besleyebilirsin, hemde saatlerin cabuk gecmesini saglayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…