Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar bu benim bu aylık ateş çizelgem 12 gun once 37 ye çıktı bir daha düşmedi 2 gun once idrar testi yaptım evde negatif çıktı ama bugun adet günüm gelen giden yok henüz acaba hamile olabilir miyim ateş kesin sonuç mudur bu yardım edin bana lütfen

Visneli_Turtam canim kizina kavuşmuşsun şükürler olsun
çook sevindim senin adina doyamiyorsundur kizina nasil bir duygu...
rabbim bebişini anneli babali büyütmeyi nasip etsin inşallah

ya bende cok merak ediyorum ama icimdende hep negatiftir olsa cıkardı diye geçiriyorum bosu bosuna hastanede de gebelik yok sözünü duymak istemedigmden sanırım :/ 8 temmuz yumurtlaam günü

Bence birka gün sonra gene yap
önce negatif çıkıp sonra pozitife dönen çok kişi var
ben de belirti de yok
şimdi LH yaptım çizgi bile çıkmadı
yarın en garanti kan testi yaptıracağım

Bence birka gün sonra gene yap
önce negatif çıkıp sonra pozitife dönen çok kişi var
ben de belirti de yok
şimdi LH yaptım çizgi bile çıkmadı
yarın en garanti kan testi yaptıracağım
bende LH yaptım aynen bende de varla yok arası incecik hayalet bi cizgi belirdi
cumartesi gnü gelmezse tekrarlicam testi ozaman bi gün gecmis olcak kesin sonuc belli olur zaten
sonucu paylas mutlaka merk ettm :)
belirtilerin varmı

bende LH yaptım aynen bende de varla yok arası incecik hayalet bi cizgi belirdi
cumartesi gnü gelmezse tekrarlicam testi ozaman bi gün gecmis olcak kesin sonuc belli olur zaten
sonucu paylas mutlaka merk ettm :)
belirtilerin varmı

Yok be canım
belirti nin b si yok
cuma da tatile çıkacağım
mecbur bunu öğrenmem lazım
Önceden burada hep olumsuz paylaştım
inşallah bu kez hamileyim yazabilirim

Kizlar malum ben bu ay 3 gun gecikmeli adet oldum.ama ilginc bisey var normal adet oldum ama dger adetlermden farkli biseyler var.bi kere uzun surdu yani kanama degil ama hala toz pembe akntim var.gunde iki uc kez lekeleniyorm bu sekilde.takip etnek amacyla pecete koyuyorm.bugun 6. Gun benm adetm 4 gun surer 4 gun tamamen bitms olurdu.bide arada midem bulaniyor,halsizim ve sag kasigm da boyle acayip bi his var.agri desen degil sanki boyle batma gibi bisey?bi fikri olan var mi durumum hakknda

Selam kızlar...geçen ayki hüsrandan sonra bu ay yine geldim. İnşallah güzel haberlerle dönerim. Bat a 3 gün var. Çok heyecanlıyım. Bu ay fazla üstüne düşmedim ama şimdiheyecan yaptım. Yalnız hiç belirti yok normal mi acaba. Geçen ay tüm belirtiler vardı ama şimdi adet olucakmışım gibi hafif ara sıra sancı var. Allah ım hayırlısıysa hepimize nasip etsin anneliği tatmayı.

Son düzenleme:
Yeni gebe bi arkadaşım suan idrar testi çok net cevap vermeyebilir dedi kan testi yaptir dedi ama sanırım ben umudumu yitirdim çünkü goguslerimde ağrılar var adet döneminde olduğu gibi
valla cnm ben artk hç bi blrtıye guvenmem.3 gun adetm gectı ılk kez ve bu bile belirti dglmş.en güzeli hıc takıp etmemek adet gunuymuş fln.artk etmeyecegm ben.inş senın duan kabul olur rabbm gönlümüze gore versn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…