- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 133
- 35
yapma canm bnde kaç gündür yapiyorum bat 24 negatif cikip duruoKızlar bat 27 temmuz
Yani 5 günüm kaldı
sizce evde test yapsam çıkar mı
yapma canm bnde kaç gündür yapiyorum bat 24 negatif cikip duruo
yapma canm bnde kaç gündür yapiyorum bat 24 negatif cikip duruo
ya bende cok merak ediyorum ama icimdende hep negatiftir olsa cıkardı diye geçiriyorum bosu bosuna hastanede de gebelik yok sözünü duymak istemedigmden sanırım :/ 8 temmuz yumurtlaam günüBelki geç döllenme olmuştur
yumurtlama günün kaç temmuz
ya bende cok merak ediyorum ama icimdende hep negatiftir olsa cıkardı diye geçiriyorum bosu bosuna hastanede de gebelik yok sözünü duymak istemedigmden sanırım :/ 8 temmuz yumurtlaam günü
bende LH yaptım aynen bende de varla yok arası incecik hayalet bi cizgi belirdiBence birka gün sonra gene yap
önce negatif çıkıp sonra pozitife dönen çok kişi var
ben de belirti de yok
şimdi LH yaptım çizgi bile çıkmadı
yarın en garanti kan testi yaptıracağım
bende LH yaptım aynen bende de varla yok arası incecik hayalet bi cizgi belirdi
cumartesi gnü gelmezse tekrarlicam testi ozaman bi gün gecmis olcak kesin sonuc belli olur zaten
sonucu paylas mutlaka merk ettm :)
belirtilerin varmı
inş olur bu sefer :) beklemek ne zor yorucuYok be canım
belirti nin b si yok
cuma da tatile çıkacağım
mecbur bunu öğrenmem lazım
Önceden burada hep olumsuz paylaştım
inşallah bu kez hamileyim yazabilirim
ndim.maşallah size huzurla mutlulukla sağlıkla buyusun inşallah bebeğin :)Eevet 17sinde dogum yaptim gulum :) kavustum kizima darisi snin basina
bnmde öyle oldu ve ilk kez geckme yasadm cok umutluydm ama 3 gün geckmeden snra adet oldmBugün 3 gün geçti regl imi yine gelmeyince alıp bi test yapayım dedim.malesef tek.çizgi bu ayda(
canm çok sv
ndim.maşallah size huzurla mutlulukla sağlıkla buyusun inşallah bebeğin :)
Yeni gebe bi arkadaşım suan idrar testi çok net cevap vermeyebilir dedi kan testi yaptir dedi ama sanırım ben umudumu yitirdim çünkü goguslerimde ağrılar var adet döneminde olduğu gibibnmde öyle oldu ve ilk kez geckme yasadm cok umutluydm ama 3 gün geckmeden snra adet oldm
valla cnm ben artk hç bi blrtıye guvenmem.3 gun adetm gectı ılk kez ve bu bile belirti dglmş.en güzeli hıc takıp etmemek adet gunuymuş fln.artk etmeyecegm ben.inş senın duan kabul olur rabbm gönlümüze gore versnYeni gebe bi arkadaşım suan idrar testi çok net cevap vermeyebilir dedi kan testi yaptir dedi ama sanırım ben umudumu yitirdim çünkü goguslerimde ağrılar var adet döneminde olduğu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?