Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Yeni gebe bi arkadaşım suan idrar testi çok net cevap vermeyebilir dedi kan testi yaptir dedi ama sanırım ben umudumu yitirdim çünkü goguslerimde ağrılar var adet döneminde olduğu gibi

aynı şekilde benim de bugün geçeli bi 4-5 gün oldu, battan 1 gün ve 4 gün önce yaptım varsa çıkar diye negatif. kan testi 400 lerin üzerinde çıkan bir arkadasım idrarda silik pozitifi 5 gün sonra görmüştü bende bekleyeceğim vallahi pazartesiye kadar. Bende de sadece ara ara gelen bi sağda bi solda kramplar ve göğüs ucu acısından başka hiç bir şey yok. Hah kesin oldum diye tuvalete koştuğumda da böyle kıvamlı beyaz akıntı gelmiş oluyor onun dışında da kuruluk var o sebeple ne gebeliğe ne adete yoramıyorum. Beklemek en iyisi gibi. İnşallah yarın öbür gün buradan birilerinden sevinçli haberleri alırız bir an önce :)

Kızlar ya benim yumurtlama günüm de ayin 13 ve 14 uydu pazartesi denize gidicem ne yapsam bilmiyorum yani 7. Ay bu ay tutumu bilmiyorum zaten iki aydir regillerimde düzensiz 30. Ve 31. Gün yumurtladim sizce ne yapayim ? Ya da sence tatlim ? :/

sen denize git zaten bence, onunla alakalı herhangi bir durum olur veya olmaz diye hiç bişey duymadım şimdiye dek. seni hangi sebeple düşündürdü ?

post: 41865440, member: 565892"]sen denize git zaten bence, onunla alakalı herhangi bir durum olur veya olmaz diye hiç bişey duymadım şimdiye dek. seni hangi sebeple düşündürdü ?
Zaten korunmuyoruz her an herşey olabilir diye hep düşünüyorum ama ara ara bugün aç olmadigim halde hafif bas donmelerim oldu nedenini bilmiyorum yani gebelik diye de kesin yoramam bunlar için erken farkindayim kendinde farkliliklar seziyorum psikolojik değil eminim ama gebelikte diyemem dediğim gbi sonuçta daha çok erken varsa bile öyle yani şuan aklima bu geldi gün içinde olsa siralardim canim boyle göz kararmasi yasiyorum tansiyon sıkıntmda yok yumurtlama olmadan önceki iki gün ve yumurtlama günü sonraki güniilişkide bulundum ilk defa bu şekilde oldu yani ovulasyonumu yakaladik ve ilk defa bu derece degerlendirdik ve bir de çok sık tuvalete cikiyorum deli gibi uykum var uyuyamiyorum ya da yaz sendromu bunlar bana komik geliyor çünkü belirtiler için baya erken bilmiyorum canim iste kafamdaki deli sorular :)

hah işte al benden de o kadar, o yüzden en güzel giiit denize gir bi güzel güneşleeen ooooh !!! keyfini çıkar, vallahi mis :)) zaten bebiş varsa vardır artık o da annesiyle yüzmüş olur :)) yoksa da bir sonraki aya umutlar :)

şimdi senin kaç gün kaldı bat'a ve düzenli midir adetlerin? ben mesela son 1,5 2 senedir kaydımı tutuyorum bir aplikasyon yardımı ile maksimum 35. gün olmuşum en çok o kadar gecikmiş, o sebeple pazartesi gününe kadar bekleyeceğim o da 36.gün oluyor. normalim 27-28 gün. sende durum nedir?

arkadaşlar adetime 9 gün kala göğüslerim fena halde acımaya başladı ve bu 2 gün sürdü, şimdi BAT a 7 gün var ama göğüs ağrısı filan kalmadı bu neyin nesidir şimdi ?
hamilelik değildir herhalde , çünkü hamile olsaydım ağrı devam ederdi değil mi?

Evet haklısın üzerine düştükce kafa yordukca içinden çıkılmaz bir hal aliyor.Rabbim hepimizin duaların in karşılığını versin inşallah.

Canim

ah çok özür dilerim kusuruma bakma...

senin daha 7 günün varmış oooh keyfini çıkar vallahi, kafana özellikle takma hatta her aklına geldiğinde kendini meşgul et eğer ki adet olacaksan dahi boşu boşuna stresle geciktirme ozaman daha kötü oluyor. zaten zamanıysa o çoktaaan anneciğine tutunmuştur :))) hattaaaa dayanabilirsen 10 günden önce de test yapma :)))

ama bu heyecanlar da ne tatlı değil mi :)))

peki hadi bana suna da cevap versin bilen birisi, yumurtlaması kısmen düzenli olan biri olarak ve bu ayı güzel değerlendirmiş biri olarak adet gecikmesinden 5 gün sonra neden önce beyaz koyu kıvamlı sonra da uzayan akıntı gelir?

Tatli ama üzülüyorum neden olmuyor bilmiyorum şuan mesela ateş basiyo beni inşallah hislerim yaz sendromu değildir hayatim hepimiz hamiş kaliriz inşallah :) bakalim nolucK ben zaten test yapmam reglim gecikince yaparim yani gecikirse yaparim yoksa yaniltma payi oluyor bakalim hayirlisi canim benim :)

Bence birka gün sonra gene yap
önce negatif çıkıp sonra pozitife dönen çok kişi var
ben de belirti de yok
şimdi LH yaptım çizgi bile çıkmadı
yarın en garanti kan testi yaptıracağım

Kan testinde çıkar ama kesin sonuç vermez bende 3 gün kala kanda baktırmıştım. 7,5 çıkmıştı ama kesin hamilesin demediler, çok heyecanlısın sizleri çok iyi anlıyorum ama adetine gününüe kadar bekleyin bence çünkü pozitif çıkıp hüsrana uğrayan çok var.

Hamilelik belirtisi canım. :)

Günaydın kızlar. Ben mart ayında dört aylık bebeğini kaybetmiş biri olarak tekrar denemeye başladım. Bat 5 Ağustos. Umarım ki herkesin sağlıklı bebekleri olur

Haklısın canım...
İnsan hislerine engel olamıyor...
Zor bir süreç ...zaten beklemeye karar verdim

Kızlar reglime 7 gün var ovu testi yaptim lh yani silik bile zor cikti sizce çok mu acele etmisim yoksa yok mudur yine bebek 9. Günüm ovudan sonraki..

Kızlar reglime 7 gün var ovu testi yaptim lh yani silik bile zor cikti sizce çok mu acele etmisim yoksa yok mudur yine bebek 9. Günüm ovudan sonraki..

canım erken daha ben günleri nasıl geçiriyorum bir bilsen
ovulasyondan sonraki 12.günüm benimde
benim de 4 günüm kaldı
ama hala beklemedeyim
inşallah beklediğimize değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…