- 23 Mayıs 2015
- 2.272
- 1.447
- 53
Benim daha 7 gun var yarin Dr a gdicem geçregl oluyorum iki aydir :/canım erken daha ben günleri nasıl geçiriyorum bir bilsen
ovulasyondan sonraki 12.günüm benimde
benim de 4 günüm kaldı
ama hala beklemedeyim
inşallah beklediğimize değer
Benim daha 7 gun var yarin Dr a gdicem geçregl oluyorum iki aydir :/
Benim günüm de yarın arkadaşlar keşke hasta olmasam. Yoksa HSG filmi çektirmek zorunda kalacağım
Benim daha 7 gun var yarin Dr a gdicem geçregl oluyorum iki aydir :/
Merhabalar herkese iyi aksamlar.POWERHACK uzun sure giremedim tatildeydim. Sen nasilsin, dogum yaptin mi ne durumdasin cok merak ettim. Umarim hersey yolundadir
Merhaba birtanem evet 17sinde yaptim kuzum bayram sekeri oldu bize :)
sen nasilsin canim evet uzun zaman oldu gorusmedik hersey yolunda umarim sende iyisindir bebisimiz nasil ooo 8 haftalik olmusuz bile
ben yapmıyorum test ama kendimi zor tutuyorum. doktor adet olunca ara randevu al dedi. tüp bebeğe başlıcaz. ama insan ümitleniyo işte. bi mucize bekliyo. inşallah rabbim hepimize verir bi bebekcanım benimde bat tahmini 31 ben de bekliyorum, kendimi dinlememeye çalışıyorum ama elde değil bakalım, BAT gününe kadar her gün test yapıcam şimdi, 2 gün oldu ikiside negatif ,hatta birisi böyle hayal meyal silik , ümitlenmek istemiyorum ya , neyse bakalım hayırlısı diyelim :S
Uzun zaman oldu mu bebek isteyeli senin benim 7. ayım.inşallah canım inşallah iyi haberlerler yazarız buraya , çok istiyorum ben de :S
inşallah güzel haberler alırız hepimiz. 15 ay oldu benim evlendiğimden beri hiç korunmadıminşallah canım inşallah iyi haberlerler yazarız buraya , çok istiyorum ben de :S
inşallah güzel haberler alırız hepimiz. 15 ay oldu benim evlendiğimden beri hiç korunmadım
çikolata kisti ameliyatı oldum evlenmeden önce şu an hala var. eşimde bi sorun yokBaya uzun olmuş peki bir sorun var mı eşinde ya da sende. Sözüm ona bizde yoktu ama doktor değiştirince yumurtlama düzensizliği var dedi. Progesteron hormonum 6.8 çıktı. Onun dışında hiç bir osrun yok . Bunun için ne yapacaklar nasıl bir tedaviye başlıcaklar bilmiyorum. Bugün hasta olursam (günüm geldi) doktor gel dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?