Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canım erken daha ben günleri nasıl geçiriyorum bir bilsen
ovulasyondan sonraki 12.günüm benimde
benim de 4 günüm kaldı
ama hala beklemedeyim
inşallah beklediğimize değer
Benim daha 7 gun var yarin Dr a gdicem geçregl oluyorum iki aydir :/

Merhabalar herkese iyi aksamlar. POWERHACK uzun sure giremedim tatildeydim. Sen nasilsin, dogum yaptin mi ne durumdasin cok merak ettim. Umarim hersey yolundadir

Merhabalar herkese iyi aksamlar. POWERHACK uzun sure giremedim tatildeydim. Sen nasilsin, dogum yaptin mi ne durumdasin cok merak ettim. Umarim hersey yolundadir

Merhaba birtanem evet 17sinde yaptim kuzum bayram sekeri oldu bize :)
sen nasilsin canim evet uzun zaman oldu gorusmedik hersey yolunda umarim sende iyisindir bebisimiz nasil ooo 8 haftalik olmusuz bile

arkadaşlar BAT a 6 gün var, her adet öncesi mutlaka sivilcem çıkardı, şimdi yine bir tane sivilce çıktı, yani tutmadı mı bu ayda? böyle mi anlamalıyım :S bir sivilceden olur mu ki :S benim gibi olan var mıdır ya ?

iyi geceler arkadaşlar bugün arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim çok sevindim heveslendim gıpta ettim. darısı tüm isteyenlerin başına. benim son regl tarihlerim28 şubat, 23 mart, 23 nisan,26 mayıs,26 haziran.son 5 ayı yazdım düzenli seyr ediyor gibi bu ayda 26sında bekliyorum ama hiç kasık ağrısı çekmedim bu ay ki normalde 10 gn öncesinden başlardı ağrılarım. bugün sağ kasığım ağrıdı biraz. salı günü predictor erken gebelik testi yaptım 6 gün öncesine kadar gösteren ama bembeyazdı koca bir negatif. umut arıyorum işte buralarda bu saatte...

benim normalde akıntım olmaz ama bu ay hep jel gibi akıntım oldu altım ıslak ıslaktı. nedir ki bu

Merhaba birtanem evet 17sinde yaptim kuzum bayram sekeri oldu bize :)
sen nasilsin canim evet uzun zaman oldu gorusmedik hersey yolunda umarim sende iyisindir bebisimiz nasil ooo 8 haftalik olmusuz bile

Ay masallah size ya Tam bayram sekeri olmus gercekten, tatlimm cok sevindim cok hem de. Heyecanlandim bi de :) Cok guzel, Allah anali babali buyutsun insallah. Bizim bebis de iyi cok sukur, bulanti disinda bi sikayetim yok, bulantilar da olacak o kadar diyorum. 8 hafta bitti hic anlamad, sen sirani savdin simdi bize gecti bakalim insallah biz de sen gibi kucagimiza aliriz saglikli bi sekilde :)

günaydın herkeseee bu ay yine hevesleniyorum1,5 ay önce hiteroskopi oldum rahmim y şeklinde iken t şekline getirdiler ve 1 ay cyclo progynova ve deha kullanıyorum. bugün mide bulantım ve halsizliğim var. 3 4 gündür işten geliyorum oturduğum yerde uyuya kalıyorum sabahları uyanamıyorum.tahmini adetim 31 i. hevesleniyor muyum acaba kendimi çok mu dinliyorum ne yapıyorum

canım benimde bat tahmini 31 ben de bekliyorum, kendimi dinlememeye çalışıyorum ama elde değil bakalım, BAT gününe kadar her gün test yapıcam şimdi, 2 gün oldu ikiside negatif ,hatta birisi böyle hayal meyal silik , ümitlenmek istemiyorum ya , neyse bakalım hayırlısı diyelim :S

ben yapmıyorum test ama kendimi zor tutuyorum. doktor adet olunca ara randevu al dedi. tüp bebeğe başlıcaz. ama insan ümitleniyo işte. bi mucize bekliyo. inşallah rabbim hepimize verir bi bebek

Benim adet günüm bugün.Olacak gibi hissediyorum. Kasıklarım değil ama bacaklarım da çok ağrı var. Allah isteyen herkese nasip etsin.

inşallah güzel haberler alırız hepimiz. 15 ay oldu benim evlendiğimden beri hiç korunmadım

Baya uzun olmuş peki bir sorun var mı eşinde ya da sende. Sözüm ona bizde yoktu ama doktor değiştirince yumurtlama düzensizliği var dedi. Progesteron hormonum 6.8 çıktı. Onun dışında hiç bir osrun yok . Bunun için ne yapacaklar nasıl bir tedaviye başlıcaklar bilmiyorum. Bugün hasta olursam (günüm geldi) doktor gel dedi.

çikolata kisti ameliyatı oldum evlenmeden önce şu an hala var. eşimde bi sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…