Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kist problemin yoksa belki de strestendir
tabi doktora gidip muayene olmak en iyisi
bu 4 gün sonunda gene adet olursam ben de doktora gideceğim
Hayatım hormon tsahlili yaptılar sorun yok dopplerle yumurtalara bakılfı sıkıntı yok ve inan hiç o kadar stres yapmıyroım ben de bunu anlamyoruö problem yok ama nerdrse iki aya çıktı adetlerim şu iki aydır özellikle

ilaç kullandıysan o da değiştirir düzenini

arkadaşlar benim progesteronum 6.8 çıktı düşük sanırım peki bunu yaptıran ve sonrasında tedavi sürecine giren var mı? Ben eğer bu gün hasta olursam doktor gel dedi.

Uzun zaman oldu mu bebek isteyeli senin benim 7. ayım.

2. ayım canım, ama geçen ay ovulasyon günümü kaçırmıştım, yatılı misafirlerim vardı denk getiremedik, bu ay gün aşırı ilişkiye girdik ovulasyon zamanı ama bakalım bu ay olmazsa çok üzülürüm ama :S

Üzülme diyeceğim ama elinde değil biliyorum. Kendim yapamıyorum ki :S Ama şunu dileyelim rabbimden hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım.

Insallah birtanem zaman akip gecio bak bugun gobegimiz dustu okadar mutlu oldum ki :)
hayirlisi ile alirsiniz kucaginiza insallah

POWERHACK canım hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin normal doğummu oldu

Sagol birtanem allah razi olsun yok sezeryan oldum.
2.5 gun dogum sancisi cekmeme ragmen acilen sezeryana alindim rahimde acilma olmadj hic meger bebisin kordonu kisa imis asagiya inememis inmeye calisirken az kalsin kordonunu koparacakmis

Sagol birtanem allah razi olsun yok sezeryan oldum.
2.5 gun dogum sancisi cekmeme ragmen acilen sezeryana alindim rahimde acilma olmadj hic meger bebisin kordonu kisa imis asagiya inememis inmeye calisirken az kalsin kordonunu koparacakmis
Ay canım ya kıyamam neyseki çok şükür atlatmışsın artık sezeryanda kolay hemen kalkmışsındır ayağa kaç kilo doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…