- 23 Mayıs 2015
- 2.272
- 1.447
- 53
Hayatım hormon tsahlili yaptılar sorun yok dopplerle yumurtalara bakılfı sıkıntı yok ve inan hiç o kadar stres yapmıyroım ben de bunu anlamyoruö problem yok ama nerdrse iki aya çıktı adetlerim şu iki aydır özelliklekist problemin yoksa belki de strestendir
tabi doktora gidip muayene olmak en iyisi
bu 4 gün sonunda gene adet olursam ben de doktora gideceğim
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla olur.çikolata kisti ameliyatı oldum evlenmeden önce şu an hala var. eşimde bi sorun yok
Benim de deneyeli 7 ay oluyo inşallah diledşğin olur canım benim siz eşinle gittinizmi doktoraBenim daha 7 gun var yarin Dr a gdicem geçregl oluyorum iki aydir :/
inşallahh.allahım isteyen herkese nasip etsinİnşallah en kısa zamanda sağlıkla olur.
Hayatım hormon tsahlili yaptılar sorun yok dopplerle yumurtalara bakılfı sıkıntı yok ve inan hiç o kadar stres yapmıyroım ben de bunu anlamyoruö problem yok ama nerdrse iki aya çıktı adetlerim şu iki aydır özellikle
Ağrı kesici bile içmiyorum ağrıdan çatlasam yşne kullanmam huyum değil sadece folik asit kullanıyorum onum da öyle bi yan etkisi yokilaç kullandıysan o da değiştirir düzenini
Uzun zaman oldu mu bebek isteyeli senin benim 7. ayım.
2. ayım canım, ama geçen ay ovulasyon günümü kaçırmıştım, yatılı misafirlerim vardıdenk getiremedik, bu ay gün aşırı ilişkiye girdik ovulasyon zamanı ama bakalım bu ay olmazsa çok üzülürüm ama :S
Ağrı kesici bile içmiyorum ağrıdan çatlasam yşne kullanmam huyum değil sadece folik asit kullanıyorum onum da öyle bi yan etkisi yok
Bi nedeni yok işte bugün bakalım varsa da belli olur artıkfolik asitten olacağını sanmam
3 aydır kullanıyorum böyle birşey yaşamadım
Ay masallah size yaTam bayram sekeri olmus gercekten, tatlimm cok sevindim cok hem de. Heyecanlandim bi de :) Cok guzel, Allah anali babali buyutsun insallah. Bizim bebis de iyi cok sukur, bulanti disinda bi sikayetim yok, bulantilar da olacak o kadar diyorum. 8 hafta bitti hic anlamad, sen sirani savdin simdi bize gecti bakalim insallah biz de sen gibi kucagimiza aliriz saglikli bi sekilde :)
Bi nedeni yok işte bugün bakalım varsa da belli olur artık
POWERHACK canım hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin normal doğummu oldu
Tamm canö inşallah...sonucunu yaz bize...inşallah önemli bir problem yoktur
Ay canım ya kıyamam neyseki çok şükür atlatmışsın artık sezeryanda kolay hemen kalkmışsındır ayağa kaç kilo doğduSagol birtanem allah razi olsun yok sezeryan oldum.
2.5 gun dogum sancisi cekmeme ragmen acilen sezeryana alindim rahimde acilma olmadj hic meger bebisin kordonu kisa imis asagiya inememis inmeye calisirken az kalsin kordonunu koparacakmis
Ay canım ya kıyamam neyseki çok şükür atlatmışsın artık sezeryanda kolay hemen kalkmışsındır ayağa kaç kilo doğdu
Gittim ve dr ben gitmeden gitmiş randevulu.olduğum halde böyle bi saçmalık var mı ya deliricemsonucunu yaz bize...inşallah önemli bir problem yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?