Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

nereye gitmiş peki?
devlet hastanesi mi
Evet zaten ne zman devlete tsem eli.boş dönüyorum özeldekilerde sömürüyo beni sürekli tahlil kan vermekten kana ihtiycım var yani neyde sali gidicem olmazsa artık özele uğraşamam böyle de

ya kızlar adetime 4 gün kaldı , göğüslerim 2 gün ağrıyo 2 gün ağrımıyo, düne kadar kasık ağrım vardı bugün o da gitti, ne oluyo ben anlamıyorum ki :S
var mı böyle olanlar, ani adet olucam desem onda da belirti yok :S
iyice kafam karıştı

4 gun varmis bekle derim hayirlisi olur insallah hakkinda.
bu arada erken dollenme olmustu benim 5 gun kala asiri silik cizgi gormustum ertesi gun de biraz daha koyu cizgi..
zaten kuzumda 25 gun erken geldi

yarın test yapıcam , daha doğrusu test yapıyodum perşembe cuma yaptım, negatif cumartesi ve pazar yapmadım, yani dün ve bugün. yarın tekrar yapmayı düşünüyorum, inşalalh tutmuştur, ama bedenimdeki değişikliklere anlam veremiyorum artık :S

Kızlar selam benim tuhaf bir sorum olacak adetime 4 gün kaldı ve çok sivilce çıktı yüzümde. Normalde çıkmaz. Hamilelik belirtisi olabilir mi? Nolur evet deyin.

Kızlar selam benim tuhaf bir sorum olacak adetime 4 gün kaldı ve çok sivilce çıktı yüzümde. Normalde çıkmaz. Hamilelik belirtisi olabilir mi? Nolur evet deyin.
herkezin vicudu farkı birtanem nasil bir tepki verecegini bilemeyiz az sabır edip regl günü veya sonrası testle belli olur inşallah gelmiştir minigin bence akışına bırakmalı

yarın ilk idrarla dene erken başlamışsın test yapmaya :)
inşallah pozitif sonuç alırsın canım hadi bakalım :)

inşallah canım ya , çok istiyorum :S

Tatlımlar :) iyi gecelerrrr benim bat 29-30 Temmuz en eç 30 Temmuz hiç bi belirtim yok gebelikler ilgili akıntım oluyordu adetten önce o da yok size sorum öcü testi yaptım silik çıktı koyu çıkması gerekiyor muydu sizce bat a 8 gün kala bile koyu çıkanlar varmış hamile olup diğer eski torpillerde okudum sizce ümitlenmeli miyim salı dra gidixem zaten ne düşünüyorsunuz bu ay çok güzel yakaladım yumurtlamamı bu arada yumurtlama günümde 13-14 Temmuz

Burada takit ettiğim kadarıyla size bilgi vereyim.
çamaşır suyu testi tamamen doğru. eğer köpürür üzerinde bira köpüğü gibi kalırsa gebesiniz.
ben adetine 12 gün kala öğrendim. yani 25 temmuzda
gebelik testindede hemen çift çıktı ve çok net ti. resimleri de ekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…