- 18 Haziran 2015
- 41
- 14
- 3
Ayyy çok güzel hayırlısı olsun benim de sat 8 temmuz bekliyorum test yapsam mı ki senin normal testmiydi yaptığın canımbu arada bir bilgi daha ben 13 aydır uğraşıyorum. hsg çektirdim (rahim filmi) 15 temmuzda. sağ tüp yok denecek derecede dedi. korun bu ay dedi dinlemedim .ve eğer bebeğime bişey olmazsa 3 haftalık gebeyim. 25 temmuzda bu testlerde çıktı. ilk adetim 8 temmuz olmam gerekn tarih de 7 ağustos
Hayırlı olsun Allah bağışlasın canım sağ tüp yok denecek derecede kapalıymıymış ne güzel hsgden hemen sonra gebe kalmışdır açmış galibabu arada bir bilgi daha ben 13 aydır uğraşıyorum. hsg çektirdim (rahim filmi) 15 temmuzda. sağ tüp yok denecek derecede dedi. korun bu ay dedi dinlemedim .ve eğer bebeğime bişey olmazsa 3 haftalık gebeyim. 25 temmuzda bu testlerde çıktı. ilk adetim 8 temmuz olmam gerekn tarih de 7 ağustos
Yaa 7-8 gün vavar test yapamiyorum ya meraktan kuduruyom seni görünce kalktım yaptım hobaaaa taşıyordu mübarek daha öncede yapmıştım olmamıştı bisi anaaaSize bilgi olsun diye resimleri atıyorum. Eki Görüntüle 1592368 Eki Görüntüle 1592369
Canım sen doğurdun mu kız anaaa Allah güzel hayırlı omurler nasip etsin bebisineRabbim isteyen herkeze nasip etsin cok guzel bir duygu evlat sahibi olmak
İdrarını bi kaba yapıyorsun üstünde bi miktar çamaşır suyu dönüyorsunuz belirli bi ölçek yok yanı canım hemen kopurdu mesala bnmkiKızlar bu çamaşır suyu testi nasıl oluyo
Canım sen doğurdun mu kız anaaa Allah güzel hayırlı omurler nasip etsin bebisine
Maşallah maşallah aman ne güzel kokuyodur şimdi Allah bağışlasın canım benimEvett 17 sinde dogdu teyzesi :)
amin canim allah razi olsun darisi isteyen herkezin basina
Maşallah maşallah aman ne güzel kokuyodur şimdi Allah bağışlasın canım benim
Ayy inşallah kuzumAllah razi olsun tatlim :)
bu arada camasir suyu testini gordum insallah melegin gelmistir
Canım belki geç döllenme olur bilemeyiz ki üzme kendini yıpratma henüz 2gün var hembenimde geçen ay köpürmüştü ama adet oldum :S şimdi bu ay denemek istemiyorum, çünkü çok umutlanmıştım, BAT 31 temmuz , her gün test yapıyorum, 1 haftadır ama hep negatif :S
Canım daha çok var senin bence o kaşık ağrısı yumurtlamadandır çünkü o dönemde de oluyor sen regl gününe kadar gün aşırı ilişkiye devam et bence kacırmamerhaba, bana yardımcı olabilir misiniz adet zamanım 14-18 temmuz tarihleri arasında.25-26 günlk periyotlarda adet oluyorum. 18inden itabaren gün aşırı en son 25 inde birliktelik oldu. son 4-5 gündür kasık ve bel ağrısı var. göğüslerimde dolgunluk var. dün kan testi yaptırdım beta 1.20 çıktı. hamilelik olabilirmi sizce
Canım belki geç döllenme olur bilemeyiz ki üzme kendini yıpratma henüz 2gün var hem
Canım daha çok var senin bence o kaşık ağrısı yumurtlamadandır çünkü o dönemde de oluyor sen regl gününe kadar gün aşırı ilişkiye devam et bence kacırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?