Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

benim de bu sabah uyandığımda göğüslerim acıyodu, daha doğrusu yumurtlama günümden beri ara ara göğüslerimde anlam veremediğim bir ağrı var, bir de kramp şeklinde belime ağrı giriyo, böyle kuyruk sokumuna doğru, ama pek ümidim yok, yani hamileysem eğer sürpriz olacak bana..

kısmet ne diyeyim. süpriz olsun keşke bana da sana da...

benimde geçen ay köpürmüştü ama adet oldum :S şimdi bu ay denemek istemiyorum, çünkü çok umutlanmıştım, BAT 31 temmuz , her gün test yapıyorum, 1 haftadır ama hep negatif :S

bende cenım geçen ay çok umutlanmıştım bu ay kendimi hiç şartlandırmadım hatta buraya girmek bile istemedi canım bat 31 bekliyorum ama dayanamadım yine girdim buraya dayanamadım

bendeki tek belirti göğüs şişliği buda zaten benim en büyük adet belirtim o yüzden hamiş kalmadığımı hissediyorum bu ay son denememdi bazı sebeplerden dolayı busene bir daha deneme yapamıicam ne diyelim hayırlısı olsun

bende cenım geçen ay çok umutlanmıştım bu ay kendimi hiç şartlandırmadım hatta buraya girmek bile istemedi canım bat 31 bekliyorum ama dayanamadım yine girdim buraya dayanamadım
ben de kaç aydır bir ümüt bir ümit. bu ay sakinim ne test nebişey. öylece bekliyorum regl günümü.

4 gun varmis bekle derim hayirlisi olur insallah hakkinda.
bu arada erken dollenme olmustu benim 5 gun kala asiri silik cizgi gormustum ertesi gun de biraz daha koyu cizgi..
zaten kuzumda 25 gun erken geldi
Canım sen dogum yapmıssın masallah. Allah analı babalı buyutsun. cok mutlu oldum. umarum hersey senın ıcın en guzel sekılde yolundadır

Canım sen dogum yapmıssın masallah. Allah analı babalı buyutsun. cok mutlu oldum. umarum hersey senın ıcın en guzel sekılde yolundadır

Allah razi olsun birtanem cok sukur yolunda hersey :)
aa sende hamissin he oglemi ?
ogle ise rabbim kucagina almayi opup koklamayi nasip etsin kuzum :)

aynen çok takıyorum akışına bırakamıyorum ya , ama biliyorum şu an tatildeyim , iş yok güç yok , bunun için takıyorum, okullar bir açılsın hiç aklıma bile gelmeyecek eminim.

aynen çok takıyorum akışına bırakamıyorum ya , ama biliyorum şu an tatildeyim , iş yok güç yok , bunun için takıyorum, okullar bir açılsın hiç aklıma bile gelmeyecek eminim.
Bende bi aralar cook takiyodum butun belirtileri yasiyodum hep stesten adet duzenim bozuldum ve hayal kiriklindan artik hiç takmiyorum hayirlisi ne zaman sa ozaman olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…