Benim yok malesefcanım var mı belirti filan
kısmet ne diyeyim. süpriz olsun keşke bana da sana da...benim de bu sabah uyandığımda göğüslerim acıyodu, daha doğrusu yumurtlama günümden beri ara ara göğüslerimde anlam veremediğim bir ağrı var, bir de kramp şeklinde belime ağrı giriyo, böyle kuyruk sokumuna doğru, ama pek ümidim yok, yani hamileysem eğer sürpriz olacak bana..
benimde geçen ay köpürmüştü ama adet oldum :S şimdi bu ay denemek istemiyorum, çünkü çok umutlanmıştım, BAT 31 temmuz , her gün test yapıyorum, 1 haftadır ama hep negatif :S
ben de kaç aydır bir ümüt bir ümit. bu ay sakinim ne test nebişey. öylece bekliyorum regl günümü.bende cenım geçen ay çok umutlanmıştım bu ay kendimi hiç şartlandırmadım hatta buraya girmek bile istemedi canımbat 31 bekliyorum ama dayanamadım yine girdim buraya dayanamadım
ben de kaç aydır bir ümüt bir ümit. bu ay sakinim ne test nebişey. öylece bekliyorum regl günümü.
aaa tam bendensin! ben de aynı şekilde yapacağımaynen canım adetim 3 gün falan geçene kadar hiçbir şey yapmicam tabi kırmızı kart görmessem ondan önce
Canım sen dogum yapmıssın masallah. Allah analı babalı buyutsun. cok mutlu oldum. umarum hersey senın ıcın en guzel sekılde yolundadır4 gun varmis bekle derim hayirlisi olur insallah hakkinda.
bu arada erken dollenme olmustu benim 5 gun kala asiri silik cizgi gormustum ertesi gun de biraz daha koyu cizgi..
zaten kuzumda 25 gun erken geldi
Canım sen dogum yapmıssın masallah. Allah analı babalı buyutsun. cok mutlu oldum. umarum hersey senın ıcın en guzel sekılde yolundadır
Canim cok kafana takiyosun akisinayarın Bat günüm , inşallah kırmızıları görmem... :S çok heyecanlı beklemek :)
Bende bi aralar cook takiyodum butun belirtileri yasiyodum hep stesten adet duzenim bozuldum ve hayal kiriklindan artik hiç takmiyorum hayirlisi ne zaman sa ozaman olsun diyorumaynen çok takıyorum akışına bırakamıyorum ya , ama biliyorum şu an tatildeyim , iş yok güç yok , bunun için takıyorum, okullar bir açılsın hiç aklıma bile gelmeyecek eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?