Tatlım benimki 1 hafta geçene kadar hep negatifti sabret bir kaç gün geçsin :)bugün adet günüm gelen giden yok şimdilik :) inşallah da olmaz , ama test yaptım negatif :S
inşallah canım ya gelmesin gelmesin gelmesin :)Tatlım benimki 1 hafta geçene kadar hep negatifti sabret bir kaç gün geçsin :)
Gelmez gelmez stres yapma :)inşallah canım ya gelmesin gelmesin gelmesin :)
Tatlım benimki 1 hafta geçene kadar hep negatifti sabret bir kaç gün geçsin :)
Geç döllenme olabilir canım benimde çıkmıyordu meğer adete 3 gün kala ovu olmuş stres yapma kan verince çıktı :)Benimde 8 gun oldu adetim geceli haftaya doktora gidicem. Dun aksam test yapmistim boyle cikti test . Bu ayda hüsran
Geç döllenme olabilir canım benimde çıkmıyordu meğer adete 3 gün kala ovu olmuş stres yapma kan verince çıktı :)
Amin canım çok saol 5. Gün gittim 10 du düşün :))ya bebek için değil de adet olcaksam olıyım rahatlıyım cok şiştim cunku :) siz adetiniz kaç gün geçince çıkmıstı testtee ? hayırlı olsun sizinkide bu arada allah saglıklı kucagınıza almayı nasıp etsın :)
Amin canım çok saol 5. Gün gittim 10 du düşün :))
Bence git kan ver :)bende keske o degerlerı gorebılsem :) yarın sabah tekrardan yaparım test artık
iki aydır sonu hüsran oluyo kan verıncedeBence git kan ver :)
Anladım canım nasıl istersen daha önce bu kadar geciktinmi hiç :)iki aydır sonu hüsran oluyo kan verıncededoktora gıdınce kesın isticek zaten kan tahlili
yok gecıkmemıstı daha once strestende olabılır off kafa yora yora kafayı yıcem en sonundaa:)Anladım canım nasıl istersen daha önce bu kadar geciktinmi hiç :)
Rahatla hayatım benimde stresten 5 gün gecikmişti bu sefer dedimki 6. Gün kan vericem verdim pozitif önce sakin ol bebek varsa ters etkileniryok gecıkmemıstı daha once strestende olabılır off kafa yora yora kafayı yıcem en sonundaa:)
benımde sonum senın kı gıbı olur ınsallahhhh :)Rahatla hayatım benimde stresten 5 gün gecikmişti bu sefer dedimki 6. Gün kan vericem verdim pozitif önce sakin ol bebek varsa ters etkilenir
İnşallah güzel haberi alırsın canım kaçıncı deneme ilk bebek mi olcak :)benımde sonum senın kı gıbı olur ınsallahhhh :)
evet canım ilk bebiş olcak kısmetse :) 6 . denemeİnşallah güzel haberi alırsın canım kaçıncı deneme ilk bebek mi olcak :)
Hayatım niye o kadar yıprandın çok da olmamış bu ay da olmazsa Dr giderdin sorun neyse çözülürdü :)evet canım ilk bebiş olcak kısmetse :) 6 . deneme
Hayatım niye o kadar yıprandın çok da olmamış bu ay da olmazsa Dr giderdin sorun neyse çözülürdü :)
İnşallah canım gönlünce olur herşeycok şükür bi prblememız yok testlerimizde bi sıkıntı yok ikimizinde. eylül-ekim gibi tedavıye baslamayı dusunuyoruz hayırlısı bakalım ınsallah gerek kalmadan gelı verır bebişim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?