peki siz ilişkiye devam ettiniz mi yoksa yumurtlama zamanını mı değerlendirdinizTatlım benimki 1 hafta geçene kadar hep negatifti sabret bir kaç gün geçsin :)
Bizim düzenledir zaten hani 2 oluyorsa 1 gün boş 3 gün oluyorsa 1 gün boş ama ben akıntının yumurta akı olduğu zamanlar birlikte olmaya dikkat ettim tabi ona ćaktırmadan olağan gelişiyormuş gibipeki siz ilişkiye devam ettiniz mi yoksa yumurtlama zamanını mı değerlendirdiniz
o zaman mutlaka yakalanır yumurtlama olursa doğruBizim düzenledir zaten hani 2 oluyorsa 1 gün boş 3 gün oluyorsa 1 gün boş ama ben akıntının yumurta akı olduğu zamanlar birlikte olmaya dikkat ettim tabi ona ćaktırmadan olağan gelişiyormuş gibizaten hamilelikte cinsel hayatı kısıtlamadı Dr da düşk tehlikesi yoksa sorun yokmuş :)
Koca ayda sadece yumurtlama dönemini mi değerlendirdiniz kız biz ateşle barut gibiyiz yan yana geldimi olan oluyoo zaman mutlaka yakalanır yumurtlama olursa doğrubiz sadece yumurtlama dönemini değerlendirdik bekliyoruz dünden beri çok silik kahve akıntım var ara ara gelen ve bat 5 ağustos ara ara sol kasık ağrım oluyor korkuyorum
ben mart ayında dört aylık bebeğimi kaybettim o yüzden tedirginim biraz ve o zaman böyle şeyler olmamıştıKoca ayda sadece yumurtlama dönemini mi değerlendirdiniz kız biz ateşle barut gibiyiz yan yana geldimi olan oluyohelal olsun valla Ve tatlım az kalmış stres yapma kendini dinleme olmuşsa olmuştur zaten :)
Canım benim Rabbim o zaman yazmamış demekki ömürcüğü o kadarmış Sen sabret olur bak bi kere olmuş bidaha olur Rabbim doldurun kucağını saģlıklı ve hayırlı bebişlerlen :)ben mart ayında dört aylık bebeğimi kaybettim o yüzden tedirginim biraz ve o zaman böyle şeyler olmamıştıbeklemek gerçekten çok zor çatlayacağım cidden
o zaman mutlaka yakalanır yumurtlama olursa doğrubiz sadece yumurtlama dönemini değerlendirdik bekliyoruz dünden beri çok silik kahve akıntım var ara ara gelen ve bat 5 ağustos ara ara sol kasık ağrım oluyor korkuyorum
inşallah canım sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallahCanım benim Rabbim o zaman yazmamış demekki ömürcüğü o kadarmış Sen sabret olur bak bi kere olmuş bidaha olur Rabbim doldurun kucağını saģlıklı ve hayırlı bebişlerlen :)
benim normalde hiç şaşmaz 28 de bir olurdu sadece geçen ay beş gün öne çekti ama yine 28 e göre hesapladım ayın 22si ovulasyondu. değerlendirdik geçen ayda denedik olmamıştı bu ay da garip akıntım varmerhaba, Benim de bat 5 ağustos yaklaşık 32 33 günde bir adet oluyorum. ve şuan bendede ara ara gelen akıntı var. Aynı zamanda adet olucak gibi sol kasığımda da ağrı. Bu ay yumurtam sol tarafta idi dr kontrolde söyledi. Senin döngün nasıl cnm ovu tarihin ne zaman dı?
Amiiiiin inşallah :)inşallah canım sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Her kadının yumurtlama zamanı farklıdır denk gelmişse olur tabi mesela ben adete yakın yumurtlarım annem adetten hemen sonraki hafta :)))Ya Merhaba ya ben eşimle adetimin bittiminden ertesi günü beraber olduk ama hamile kalma şansım olmuş olabilir mi ?
Ya geneleme yani baktığımda hesaplama sitesinde 25 yazıyo da şöyle anlatem ben size ya 12 temmuzda adet oldum ve 15 de bitti reglim 16 temmuzda eşimle birlikte olduk olma şansı var mı yok mu bilmiyorum burdan bayan arkdas lara danışmak istedim . Bayanın halinden bayan anlar sonuctaHer kadının yumurtlama zamanı farklıdır denk gelmişse olur tabi mesela ben adete yakın yumurtlarım annem adetten hemen sonraki hafta :)))
benim normalde hiç şaşmaz 28 de bir olurdu sadece geçen ay beş gün öne çekti ama yine 28 e göre hesapladım ayın 22si ovulasyondu. değerlendirdik geçen ayda denedik olmamıştı bu ay da garip akıntım var
Ya geneleme yani baktığımda hesaplama sitesinde 25 yazıyo da şöyle anlatem ben size ya 12 temmuzda adet oldum ve 15 de bitti reglim 16 temmuzda eşimle birlikte olduk olma şansı var mı yok mu bilmiyorum burdan bayan arkdas lara danışmak istedim . Bayanın halinden bayan anlar sonucta
sarımsı akıntı benim önceki hamileliğimde olmuştu canım yani bu bir belirti :) başka belirtilerin var mı peki?benimde hiç sarımsı bi akıntım olmamıştı 5 ağustosu bekliyorum inşallah kırmızılar gelmez
Bekleyip gorcez o kdr çok istiyorum ki Allah nasip etsinBence ihtimal düşük tatlım :)
Amiiiiin inşallah hayırlısıyla inşallah :)Bekleyip gorcez o kdr çok istiyorum ki Allah nasip etsin
madem çok istiyorsun neden sadece o günle sınırlı kaldın canım bu günleri de değerlendirseydin keşke. hamile olup olmaman konusuda kişiye göre değişir hiç belli olmaz yani fakat yüzdeye vurursan çok düşük bir ihtimalBekleyip gorcez inşallah olmuştur o kadr çok istiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?